Да пусна ли децата да пътуват сами с влака

• 16 915
  • 397
  •   1
Отговори
# 330
Те са много сходни двата профила, на Pipina и авторката. И двете поне до миналата година не са живели в София (не знам Пипина стана ли брокерска и премести ли се, бяха някакви доста авантюристични планове), и двете имат поне две деца на една и съща възраст, мразят ДО, не вярват в Ковид, по един и същи начин се интересуват от хотели... Не се изненадвам на моралната подкрепа.

# 331
Куку, авторката не живее ли в София?
Нали децата ѝ бягали от училище още 3-4 клас, за да ходят до Люлин?

# 332
Куку, авторката не живее ли в София?
Нали децата ѝ бягали от училище още 3-4 клас, за да ходят до Люлин?

Ами, явно отскоро живее в София, защото през 2020 е търсила хотел да нощува в София.

# 333
БДЖ може ли да поеме целодневна грижа за децата?
Тъй де, качваш го рано на влака и вечерта след работа си го прибираш от машиниста. Хем детето свят е видяло, хем мама е спестила от ски училище на Витоша.

охх с глас се смея, чак сълзи ми излязоха и корема ме заболя, добре ми дойде, че денят ми беше много стресов

# 334
https://bg-mam.ma/p/1156571/39654976
https://m.bg-mamma.com/?topic=1225367.msg40893297#msg40893297

Много съвпадения има между двата профила, това е само едно от тях.

# 335
Ивчо БДЖ-то къде изчезна? Искам да знам дали и майки мога да бейбиситвам, ако се преквалифицирам в механик.

# 336
Пипинката и тя е един трол.
Бургазлийката, дет искаше да става брокер в пандемия, сега си праща детето в Перник.
Ма помнете какво лъжете, че с един клик всичко си излиза.

# 337
Оле вие цяло разследване сте провели...
И да, станах брокерка в София и съм много доволна от работата. По рождение съм от Перник, но навремето се преместих в Бургас при мъжа ми (вече бившия).
А Гери може да е търсила хотел за някои свои близки, едва ли в апартамента им има място за гости като са 6 човека

# 338
Който не е разбрал- Иво бдж-то е нов профил на авторката на темата, направен с цел тя да защити вижданията си. То е очевидно. На всяка цена на влака, разберете го вече. Тя други предложения , като разбиране с колежка или пътуване в почивен ден , си ги пропуска покрай ушите. Smile

# 339
Е може просто да иска да си почине от децата, а не в почивния ден да се разкарва до другия край на Бг и обратно. Предполагам че в почивния ден иска да обърне внимание на себе си, едва ли й се отдава подобна възможност често. Аз със две едвам се оправям, незнам ако имах 3 или 4 ... не искам да си го представям даже. Аз съм от многодетно семейство и знам какво е, редовно се грижех за малката ми сестра. Ами да ви кажа ако мислих като тинейджърка и аз бих избрала да отида на хижа с приятелки отколкото да отида на село с малките.
Пожелавам приятно пътуване на децата и приятна почивка на Гери.

# 340
Ох, мамоо! Пипи и Гери се намериха. Smile Дано не сте истински. Не мога да повярвам, че има такива хора.

# 341
Ох, мамоо! Пипи и Гери се намериха. Smile Дано не сте истински. Не мога да повярвам, че има такива хора.
А Ивчо, къде го забравяш?! Wink

# 342
А бе не е лесно в тая пандемия. Шизофрения до шия.

# 343
Е може просто да иска да си почине от децата, а не в почивния ден да се разкарва до другия край на Бг и обратно. Предполагам че в почивния ден иска да обърне внимание на себе си, едва ли й се отдава подобна възможност често. Аз със две едвам се оправям, незнам ако имах 3 или 4 ... не искам да си го представям даже. Аз съм от многодетно семейство и знам какво е, редовно се грижех за малката ми сестра. Ами да ви кажа ако мислих като тинейджърка и аз бих избрала да отида на хижа с приятелки отколкото да отида на село с малките.
Пожелавам приятно пътуване на децата и приятна почивка на Гери.

Каката никой не я кара да стои на село с децата. Може само да ги придружи. Може и баткото, разбира се. Майката ще си почива цяла седмица като ги няма децата. Да, на работа е, ама поне у дома няма да има ни деца, ни мъж.

# 344
  • София
Явно Герито се разТрои (не разстрои).
В тая връзка да напомня на радетелите за помощ от по-големите деца, че по описание на Герито - баткото е татуиран неонацист, а каката си уплътнява домашното обучение с алкохолни домашни купони.

И понеже аз съм с 4 деца на различна възраст, може големите да помагат, но те не са длъжни. Родителите следва да преценяват с колко деца могат да се справят преди да ги родят. Никога няма да лиша някое от големите си деца от нещо, заради по-малките. Когато родителите си раждаме поредното дете, не питаме вече наличните за разрешение.

Общи условия

Активация на акаунт