Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 243
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Здравейте ,препоръчайте ми фризьор за къдрава/ чуплива коса.

# 151
  • Пловдив
От къде мога да си купя официален костюм - панталон и туника (по-дълга горна част, но не много дълга, да скрива задните части) по-голям размер? Летен, с къс ръкав.

# 152
Здравейте, къде биха могли да ми ремонтират бижута - скъсан сребърен синджир, и обеци, на които трябва да се сложи окачващия елемент. Предпочитам района Събота пазар-Сточна гара-Център.
в Археологическия подлез, магазина за сребърна бижутерия, или в златарските ателиета по Отец Паисий.
И дамска чанта за ремонт къде бих могла да занеса?

Зависи за какъв ремонт. Ако е за шев на машина, смяна на цип, но с предварително купен от теб, обущарското ателие, на бул. Цар Борис Трети, до ресторант Колелото

# 153
Здравейте ,препоръчайте ми фризьор за къдрава/ чуплива коса.

Здравейте, препоръчвам Тихомир Кирев, в кв. Кючук Париж. 👌🏻
https://www.facebook.com/pages/category/Hair-Salon/Hair-Beauty-T … -104092587685437/

# 154
  • Пловдив
От къде мога да си купя официален костюм - панталон и туника (по-дълга горна част, но не много дълга, да скрива задните части) по-голям размер? Летен, с къс ръкав.
На Илиенци, точно до входа има магазин - Карина, българско производство са. Аз от там съм си взимала много рокли, туники. Обаче не съм ходила там от началото на пандемията и нямам идея дали работят. Също така незнам дали са заредили с къс ръкав неща.

# 155
От къде да купя стъклени бутилки по 100-150мл с пулвелизатор?

# 156
Аз съм виждала по магазините само пластмасови. Намирам в Зоя от 50мл
https://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D … %D0%BA%D0%B8-v230

# 157
НАмерих! В Хоум ароматерапи, които са позиционирани в Прослав, в непосредствена близост с Пещерско шосе.

# 158
Здравейте, да препоръчате фирма или човек за миене на труднодостъпни прозорци?
Пробвах с търсачката, но не намерих нищо.

Да повдигна пак питането, помощ, помощ. Persevere

# 159
  • Пловдив
Здравейте, имам много монети по 1 и 2 лв. Къде могат да ми ги уедрят? Преди съм давала в Лекси и Джъмбо, но сега сумата е голяма и се чудя дали да не пробвам в някоя банка.

# 160
  • Пловдив
В банките има такса за уедряване на стотинки. Може да пазарите нещо с тях или да ги пласирате на няколко пъти - примерно по 10 лева

# 161
Здравейте, имам много монети по 1 и 2 лв. Къде могат да ми ги уедрят? Преди съм давала в Лекси и Джъмбо, но сега сумата е голяма и се чудя дали да не пробвам в някоя банка.

Ние като изпразним нашата каса с еднолевки и двулевки, ги правим в пликчета по 100лв. и периодично навестявам кварталните аптеки с тях. Наведнъж няма как да ги вземат никъде.

# 162
  • Пловдив
Мога да помогна с уедряването.
Но, колко много са?

# 163
Платете си данъците с тях.😃

# 164
  • Пловдив
Уедряват в аптеки и в тото пунктове. И в кварталната билла също, но да не е в час пик, викаш главен касиер, ще ти каже каква сума може да замени.

Общи условия

Активация на акаунт