Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
На монети по 2лв се бяха зарадвали в касите на ИзиПей и на мобилните оператори, там съм давала примерно 100 - 200 лв по този начин.

# 166
Къде в Пловдив мога да купя продукти производство на мандра Кочорите?

# 167
Здравейте, утре ще посещавам Пловдив и искам да попитам дали работят магазините за дрехи и обувки на главната улица и с какво работно време. Благодаря Blush

# 168
  • Пловдив
Със сигурност работят поне до 17ч, а някои и до 18-19.

# 169
  • Пловдив
Здравейте, имам много монети по 1 и 2 лв. Къде могат да ми ги уедрят? Преди съм давала в Лекси и Джъмбо, но сега сумата е голяма и се чудя дали да не пробвам в някоя банка.

И аз да попитам за каква сума става въпрос, понеже в обекта където работя са необходими. Grinning

# 170
  • Пловдив
Здравейте, имам много монети по 1 и 2 лв. Къде могат да ми ги уедрят? Преди съм давала в Лекси и Джъмбо, но сега сумата е голяма и се чудя дали да не пробвам в някоя банка.

И аз да попитам за каква сума става въпрос, понеже в обекта където работя са необходими. Grinning

Пробвайте в бензиностанция. Бях касиерка и изключително много се радвах на торби по 1 и 2 стотинки 🙂
И да питам на бързо.. знаете ли къде се продават прахчета за почистване на кафемашина  Nespresso?

# 171
  • Пловдив
Не знам конкретни прахчета за кафемашина  Nespresso, ние ползваме тези и сме страшно доволни. Взимаме ги от магазина във високия блок срещу спирката на 2-ро районно.

# 172
  • Пловдив
Здравейте и честита Цветница!
Може ли да ме насочите към добър интериорен дизайнер за голямо помещение кухня и хол.
Трябва да поръчаме първо кухнята, но нямаме ясна концепция за цялото помещение.
Много благодаря! Flowers Bouquet

# 173
В ДМ има прахчета.

# 174
Мяркали ли сте някъде по центъра плюшените октоподчета с две лица? Виждала съм в Лекси Кършака, но като ходих последно имаше много оскъден избор за цветове.

# 175
  • Пловдив
На Пешеходния мост има няколко магазина за играчки, там съм виждала.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 13:44 от sunflower

# 176
Знаете ли къде из града има от тези малките кръгли картофки ( не знам как се казват честно казано) но много малките, които са на по една хапчица. Говоря за сурови. На пазара до нас жената ми отделяше няколко пъти по малките, но когато става въпрос за половин един килограм. Сега ще ми трябват повече кила за Великден, но не съм виждала някъде да се продават.

# 177
Здравейте!
Моля да ме насочите към детски магазин където мога да намеря кукли/аксесоари/дрехи Монстър Хай. Навсякъде онлайн са изчерпани...

# 178
  • Пловдив
В магазина до нас има малки картофчета, колкото орех и малко по-големи са. Не са съвсем кръгли - има и леко продълговати. Ако е това, което търсите, мога да дам ориентир къде се намира магазина (срещу автогара Север).

Кукли Монстър хай има в Комсед и Хиполенд. За аксесоари не знам, защото не съм търсила, но предполагам, че в тези магазини ще има някакви.

# 179
  • Пловдив
Има ли автобусна линия Пловдив- Сандански и от коя автогара да я търся? Юг?

Общи условия

Активация на акаунт