Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 289
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Виж тази информация от сайта на градския транспорт - фирмата явно е Меритранс
https://www.masov-gt.com/Liniq.php?table=24_1D1M0&VidTrans=1 … %20%E2%84%96%2024

# 226
Здравейте.
Издирвам нещо много елементарно и незначително... детето видяло някъде сгъваемо фризби и сега иска да му купим. Ще съм много благодарна, ако някой може да ме упъти откъде...
Изглежда ето така: https://gickmerch.news/img/products/20810-bezplatna-dostavka-7-b … letjasch-disk.jpg

# 227
Грийн, аз пак ще препоръчам магазинчето, което споменах, че се намира на Вазов. В него има разни такива детски актуални играчки.  Аз търся от къде мога да си купя парфюми на tesori d'oriente.

# 228
  • Пловдив
В Лили има. Но бързо ги изкупуват.

# 229
  • Пловдив
...хубаво спално бельо на нормални цени? А магазин на Engllish home...
Честито! Печелиш от играта на  English home. Тъкмо ще пробваш спалното бельо Wink.

# 230
Грийн, аз пак ще препоръчам магазинчето, което споменах, че се намира на Вазов. В него има разни такива детски актуални играчки.  Аз търся от къде мога да си купя парфюми на tesori d'oriente.

Има ги и в Лекси и в ДМ, мисля че дори и в Елитис. Често си купувам китайската орхидея. Преди много харесвах и непалската теменужка, но не съм я виждала от години по магазините. Така че ако някой я засече, да свирка.

# 231
Тази непалска теменужка,мирише ли на теменужка наистина?Как изглежда ?

# 232
Аз ще надникна утре в Лили Плаза Мол и ше пиша, но как изглежда тази теменужка?
п.с. В диво търсене съм на кукли монстър хай, навсякъде са изчерпани😱

# 233
Това е Непалската теменужка.

# 234
  • Пловдив
ВиК майстор да препоръчате?

# 235
  • Майничка
Аз ще надникна утре в Лили Плаза Мол и ше пиша, но как изглежда тази теменужка?
п.с. В диво търсене съм на кукли монстър хай, навсякъде са изчерпани😱
Виж в Олх и Базар, скоро ми се мярнаха някъде там кукли в кутия.

# 236
Здравейте! Семейният автомобил остана в сервиз за празниците. Оглеждаме се за кола под наем за седмица, но нямаме никакъв опит с такова наемане.
Можете ли да ми препоръчате фирма за коли под наем, за която да знаете, че са коректни. Чета условията и се загубвам. То допълнителни такси, включително и летищтни, които няма да ползваме, то блокиране на 300-600 евро, глоби ... За това, че ще отидем няколко пъти до пазара, до Гребната база на разходка и евентуално до Бачково, че ще ме закара МС до офиса и обратно... Мноооого сложно ми се струва. Дали е така?

# 237
То по-евтино ще ви излезе да ходите с такси или с ГТ до посочените места, отколкото рент-а-кар.

# 238
  • Пловдив
Днес има ли синя зона?

# 239
На ъгъла на " Богомил", срещу училище " Васил Левски", има фирма за отдаване на автомобили под наем. Взимали сме среден клас кола за 30-35 лв на ден( и сме ходили до края на Северното Черноморие без проблем). Без разни депозити и  глупости. Само, дано да са им останали не заети.

Общи условия

Активация на акаунт