❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 13 783
  • 457
  •   4
Отговори
Щастлива съм да открия нова тема за майките разбрали съвсем скоро, че ще имат бебче през януари 2026! Хайде мами, чакам ви Simple Smile

# 1
Аз,разбрах на 15ти май! На 20ти ми беше първият преглед, чухме сърцето! На снимката пише,че съм 7ма гестационна седмица и 2 дни. Първата ми бременност, на 35 години съм.

# 2
Много съм щастлива да пиша тук. Разбрах, че съм бременна на 8 май, 3 дни преди закъснението. На 21 май бях на първи преглед, но беше много рано 5+3 и не чухме пулс, на 4 юни ми е следващия и го очаквам с нетърпение. На 27 години съм, втора бременност ми е.
Скрит текст:
За съжаление първата завърши неочаквано в 38 седмица. По тази причина и съм под постоянно напрежение и треперя за всичко.

# 3
Здравейте ,записван се и аз плахо с термин 16.01.Това ми е трета бременност ,много желана .Имам една кака на 4г и тя много иска да има братче ,но каквото дойде .

# 4
Здравейте!
Тихичко и аз да се присъединя. Термин на 16 януари.
Трета бременност, имам едно момченце.
Как се чувствате?

# 5
На мен само ми е студено постоянно ,иначе други симптоми нямам.От време на време имам тежест в корема .Другата седмица съм на преглед за установяване на пулс .Първия ми преглед беше в 5 седмица и беше рано още за пулс .Вие видяхте ли пулс или още не .

# 6
Ние още не сме видели пулс, на 4 юни съм на преглед. Моята АГ още на първия преглед ме накара да се запиша за първа фетална. Моя термин е на 18 януари. Още не ми се вярва, че наистина съм бременна.

# 7
Моят термин е за 07.01. Първа бременност. На първи преглед отидох в 6 г.с.+5 дни и се видя сърдечна дейност.
От началото на 6 г.с. започна гадене и повръщане на периоди. В почивните дни като си лежа съм ок, но в работните се почва с повръщането. Днес повърнах 5 пъти само вода, не мога да се накарам да ям нищо... Нещо не сме съвместими с работата и не знам какво да правя, а казват, че ми е рано за болнични. Личния ми е в друг град и не мога да отида да искам от него. Не мога да разбера защо до 12-та седмица се води някаква държавна тайна тая бременност. Въпреки че всичко се видя и беше наред и имаше пулс даже, в диагнозата АГ-то е написала сянка съмнителна за плоден сак..... Та не мога официално да съобщя на работодател, а точно сега ми е най-тегаво. Нямам търпение да приключи тоя период. Утре влизам в 8 г.с. и ми се струва цяла вечност до 12.

# 8
Аз прокървях преди седмица, в спешното видяха пулс и ме успокоиха, че всичко е наред. На следващия ден на “редовен” преглед за потвърждаване докторът не успя да хване сърдечна дейност. Алармирана, отидох при друг и всичко си е както трябва. Зависи и от апаратурата и уменията на доктора.
Относно симптоми: гадене и постоянна умора. Събуждам се уморена. При вас така ли е?

Confessor: то хубаво е рано за болнични, но не може ли да ти дадат болнични свързани директно с повръщането? Без да се споменава бремеността?

# 9
Аз разбрах на 11.05 , бях много развълнувана. За мен е втора бременност. Имам син на 8 години, а преди него имах един мисед и сега ми е мега притеснено. Довечера съм на преглед! Стискайте палци всичко да е наред!! Иначе след него направих генетични изследвания и се оказа склонност към тромбофилия. Бременността със сина ми бях на инжекции, а сега при първия преглед в края на  
4  г.с. ми казаха само аспирин, което ме зарадва.
Иначе и на мен ми е студено и все ми е лошо. Постоянно се уригвам и пръцкам.
Поръчах си доплер да си седя пулса вкъщи, че се побърквам докато чакам прегледа.
Аз съм 6г.с. и 3 дни. Термин 17.01. 2026г.
На 35 години съм, от София.

Последна редакция: ср, 28 май 2025, 17:13 от alexsis_1990

# 10
И аз се включвам тихо с термин 21.01... миналата седмица видяхме сакче, а утре съм на частен преглед и се надявам да се чуе сърчице.
Втора бременност, желана имам дете на 3год и малко ми е трудно понеже все още отвреме на време си иска да го вдигам и гушкам.
Симптоми страшна умора и мога да заспя права, което е доста изтощително, работя си и мисля да работя до последно както и с първата бременност.
Първото ми детенце се роди в 35г.с и ми е малко притеснено сега... Другото ми притеснения е килограмите и се надявам да не кача много както и при първата бременност

# 11
И аз се включвам с термин на 20.01. Първа бременност ми е, тотално съм откачила от притеснение, преди седмица видяхме две сакчета, вчера по спешност тичах до АГ-то, уж нищо тревожно, поне успяхме да чуем и двата пулса. 6 г.с. и 2 дни съм, на 27 години, София.

# 12
И аз се включвам с термин на 20.01. Първа бременност ми е, тотално съм откачила от притеснение, преди седмица видяхме две сакчета, вчера по спешност тичах до АГ-то, уж нищо тревожно, поне успяхме да чуем и двата пулса. 6 г.с. и 2 дни съм, на 27 години, София.

Ооо ние сме с почти на една дата термин. Аз съм за 21.01. при кой АГ в София ще се следите? За мен е втора бременност

# 13

Ооо ние сме с почти на една дата термин. Аз съм за 21.01. при кой АГ в София ще се следите? За мен е втора бременност

Към момента при д-р Венислава Александрова, има частен кабинет до Руски паметник и преглежда още в Аджибадем на Цариградско шосе. Много мила, винаги на линия за всякакви въпроси, от години съм при нея и отношението винаги е било на много високо ниво.  От 8ма седмица ще започна паралелно и в Надежда (там съм се насочила за раждане), но все още ми е мъка да избера при кой специалист..  А вие къде се следите?

# 14
Здравейте и от мен аз вече съм 6г.с+2 бях на аг видяхме сакче и сега ми казаха след 2 седмици за пулс… на мен пък постоянно ми е лошо гади ми се и най вече ми се спи 😩

Общи условия

Активация на акаунт