❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 25 278
  • 795
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, и аз се включвам  в темичката с първя бременност в 7 г.с., чакаме близнаци някъде през Януари.
 Още от 4та седмица постоянно ми се спи и гади, не мога да се храня нормално в общи линий живея на препечен хляб и салата. Вие как сте с килограмите, днес ми казаха че съм качила два което май е доста за толкова ранна седмица?  При мен има и залежаване заради леко отлепяне на сак и хематом заради който лежах и за задържане 3 дни та май от там и килограмите но все пак.

Честито ,и добре дошла в темата .Аз също съм в 7с4 дни ,утре съм на лекар да чуем сърдечна дейност .Още не мога да се зарадвам ,докато не мине и този преглед .При теб успяха ли да чуят вече сърчицата на бебетата ?

# 46
Здравейте, в 7+3 съм и днес чухме пулс.
На своя глава пусках прогестерон и ХГЧ и миналия петък последния тест показа, че ХГЧ пада. Аз съответно се панирах, но явно Рамус отново се издъниха и ми причиниха 5 дни стрес...тази лаборатория трябва да бъде затворена завинаги.
Днес като чух пулса и не можех да повярвам...

# 47
Ами аз влезнах в болница по спешност в 5+5 и още тогава чух сърчицата за мъничко, днес като бях на преглед вече си ги преслушахме хубаво, имат си хубав силен пулс и двете. При мен ембриончетата си вървят с една седмица напред още от началото ако това има значение.

# 48
Аз бих искала да ви попитам като ходите на преглед как ви преглеждат с вагинален ехограф или не

# 49
С вагинален. Някой дали има чести болки и придърпвания …. Отвреме навреме не са само в яйчниците, което ме притеснява . Понякога нощем се будя от болка Sad иначе обикновено е кратка и поносима, но понякога е остра ..

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 21:57 от annonymous 18

# 50
  • малкия йеросалим
Тихо да се включа и аз.В 6 седмица съм.Трета бременност с две многоооо големи деца.Непланувана бременност и все още сме в шок.
Иначе за симптоми- гадене,главоболие,световъртеж. Но всичко минава като се нахраня.Общо взето ям на всеки два-три часа по малко,  за да ми олекне.За килограми не съм качила,но имам едно добре оформено коремче.Чак се чудя дали е нормално толкова рано да имам корем!
За съобщаването на близките  все още крием.Дори и децата не знаят.Опитваме се първо ние да свикнеш с мисълта.....

# 51
Здравейте, в 7+3 съм и днес чухме пулс.
На своя глава пусках прогестерон и ХГЧ и миналия петък последния тест показа, че ХГЧ пада. Аз съответно се панирах, но явно Рамус отново се издъниха и ми причиниха 5 дни стрес...тази лаборатория трябва да бъде затворена завинаги.
Днес като чух пулса и не можех да повярвам...

Абсолютно същото ми се случи с Рамус. Още на другия ден след като видяхме положителния тест си пуснах кръвен. (В Рамус, в Русе). Пусках няколко пъти през 48ч ЧХГ и прогестерон, всичко изглеждаше да е повече от перфектно. Последният път когато реших да пусна съвпадна с деня на първия преглед, пуснах сутринта изследвания и два часа по-късно бях на преглед. Бях вече в 5+4. Прегледът мина чудесно, потвърди се бременността, тръгнах си щастлива и тъкмо се прибирам вкъщи и поглеждам дали са излезли резултатите и гледам ЧХГ 5600, при последно такова преди 48ч 7400. Сърцето ми падна в петите. Веднага звъннах на лекарката си, и тя ме успокои като ми каза,че ще е най-добре за мен да спра да се тествам така като когато бременността се потвърди и вече е видима на УЗ, ЧХГ не е най-релевантният индикатор за развитие на бременността. Още повече,че лабораторията, където пуснах последните изследвания беше в друг град (пак Рамус) и ми каза,че е възможно различните лаборатории по-различен начин да разреждат пробите. В крайна сметка прекарах 2 много напрегнати седмици, но на следващ преглед в 6+4 вече видяхме,че има пулс и че всичко е наред.

# 52
Определено задрасках Рамус завинаги. Това им е трета грешка с ЧХГ в рамките на две седмици. Винаги ходя само на едно място и ми е интересно как могат толкова да прецакат всичко, но и за това трябва талант.
Ако ви се налага да пускате изследвания никога Рамус, всяка друга лаборатория ще е по-достоверна от тях.
Вие на колко време ходите на преглед?

# 53
Здравейте, момичета Simple Smile

Записвам се и аз с термин 7.01, бременна в 9г.с. с едно дълго чакано бебе. Ходя на прегледи всяка седмица, защото ми е ужасно притеснено заради мисед Ноември месец. Добре, че докторката ми се връзва и е съгласна да ме преглежда толкова често. За сега всичко е наред и предстои да правим генетичен другата седмица.

# 54

Записвам се и аз с термин 7.01, бременна в 9г.с. с едно дълго чакано бебе. Ходя на прегледи всяка седмица, защото ми е ужасно притеснено заради мисед Ноември месец. Добре, че докторката ми се връзва и е съгласна да ме преглежда толкова често. За сега всичко е наред и предстои да правим генетичен другата седмица.

Честито! На кой генетичен тест сте се спрели? И извинявам се за неудобното питане, но как 9г.с. с термин 09.01. понеже аз съм 7г.с. с термин 21.01

# 55
Определено задрасках Рамус завинаги. Това им е трета грешка с ЧХГ в рамките на две седмици. Винаги ходя само на едно място и ми е интересно как могат толкова да прецакат всичко, но и за това трябва талант.
Ако ви се налага да пускате изследвания никога Рамус, всяка друга лаборатория ще е по-достоверна от тях.
Вие на колко време ходите на преглед?

Имах прегледи в 5+4, 6+4 и 8+4, следващият трябваше да е в 11-12 седм за фетална и бхс, но на последния преглед се установи частично отлепяне на хориона и ме викат пак на преглед в 10та седм.

# 56
Препоръчаха ни Nifty Pro в Геника и мисля него да пуснем. Относно седмиците - май не разбирам въпроса. Вървим с две седмици разлика и между 7.01 и 21.01 са точно две седмици. Или нещо друго питаш?

Честито! На кой генетичен тест сте се спрели? И извинявам се за неудобното питане, но как 9г.с. с термин 09.01. понеже аз съм 7г.с. с термин 21.01

# 57
Препоръчаха ни Nifty Pro в Геника и мисля него да пуснем. Относно седмиците - май не разбирам въпроса. Вървим с две седмици разлика и между 7.01 и 21.01 са точно две седмици. Или нещо друго питаш?

Грешка в моята глава.
Иначе аз съм правила niftypro с първата ми бременност в геника и бях много доволна.
Сега се колебая пак него или niptify на cell genetics

# 58

Аз съм с термин 08.01, със също много дълго чакано бебе близо година и половина 🤗

# 59
И ние мислим да правим генетичен, но да му дойде времето, че мен приложението ми дава чак 30 януари.
Вчера бях на преглед в 5+5 г.с. и се видя сак и ембрион. След две седмици ще ходим за пулс.
Понеже нямам опит, сега съм при предишния ми гинеколог, който не се занимава с бебета, кога трябва да се насоча към следящ? Към 12 г.с. или след първата фетална? Малко ми е неясен реда на нещата и ще съм благодарна на насоки!

Общи условия

Активация на акаунт