❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 25 295
  • 795
  •   1
Отговори
# 30
=Serpentina59
В коя седмица сте
И аз съм с термин януари ,но все още не се вижда ембрион около 7 седмица съм

Днес влизам в 7ма, сърчицето се чу на 6+2 дни, допреди това ме бяха наплашили страшно много. Ако овулацията ти е късна - не се притеснявай, най-вероятно още е много мъничко и се крие от камерата 😁😊

# 31
=Serpentina59
В коя седмица сте
И аз съм с термин януари ,но все още не се вижда ембрион около 7 седмица съм

Днес влизам в 7ма, сърчицето се чу на 6+2 дни, допреди това ме бяха наплашили страшно много. Ако овулацията ти е късна - не се притеснявай, най-вероятно още е много мъничко и се крие от камерата 😁😊
При мен най вероятно е кухо яйце , това вече ще ми е за трети път

# 32
Кога бихте съобщили за бременността? С първата казахме средата на 4 месец понеже чакахме моите родители от чужбина. Сега имам нужда да споделя на една приятелка и казах на мъжът ми който няма нищо против. За всички бих изчакала първата фетална.

# 33
С първото дете споделихме около първата фетална и ние. Но аз, на близката ми приятелка и на майка ми казах почти веднага щом видях двете чертички. Сега историята се повтаря общо взето.
Ако зависеше от мен, близките хора биха разбрали ей сега, но бащата обича да е по-предпазлив и предпочита да сподели по-късно.
Кога бихте съобщили за бременността? С първата казахме средата на 4 месец понеже чакахме моите родители от чужбина. Сега имам нужда да споделя на една приятелка и казах на мъжът ми който няма нищо против. За всички бих изчакала първата фетална.

# 34
Някой да е запазил час за първа фетална? Аз мисля отново при доктор Галева. С първото дете всичко което видя се потвърди и съм страшно доволна от нея Simple Smile

# 35
Някой да е запазил час за първа фетална? Аз мисля отново при доктор Галева. С първото дете всичко което видя се потвърди и съм страшно доволна от нея Simple Smile

Кога се прави 1вата фетална? Помня, че сестра ми като беше бременна и беше чак към 6ти месец

# 36

Кога се прави 1вата фетална? Помня, че сестра ми като беше бременна и беше чак към 6ти месец

Първа фетална морфология се прави 11-13 г.с. На мен АГ-то ми каза, че няма нужда по-рано от 2 седмици преди това да си запазвам час, само да е в някой от големите центрове, където правят постоянно, иначе без значение при кого. Следя дали няма да се появи час при Чавеева, но то това е като да спечелиш от лотарията. За друг нямам идея, по-скоро ще е където ми е най-удобно и който се падне. А за пренаталния тест ми каза пак няма значение кой, стига да се праща извън България, че тукашните щели да се обучават върху мен.

# 37
Здравейте! Записвам се и аз с първа бременност, предполагаем термин 31.01, на първия преглед не се видя нищо засега. По приложение съм 5+3.
При вас кога започна гаденето?
Аз честно казано нямам още симптоми освен че съм много стресирана, случи се доста бързо бебето и сега не знам какво да правя. Имах планирани един куп неща, които ще се наложи да променя...

# 38

Първа фетална морфология се прави 11-13 г.с. На мен АГ-то ми каза, че няма нужда по-рано от 2 седмици преди това да си запазвам час, само да е в някой от големите центрове, където правят постоянно, иначе без значение при кого. Следя дали няма да се появи час при Чавеева, но то това е като да спечелиш от лотарията. За друг нямам идея, по-скоро ще е където ми е най-удобно и който се падне. А за пренаталния тест ми каза пак няма значение кой, стига да се праща извън България, че тукашните щели да се обучават върху мен.

За Чавеева потвърждавам. В продължение на 2 седмици и половина звънях абсолютно всеки ден и накрая се отказах и си записах час при Васил Калев, нейн колега, който тя е обучавала. За втората фетална пак бих се опитала, но не знам дали ще успея и тогава.

# 39
Здравейте! Записвам се и аз с първа бременност, предполагаем термин 31.01, на първия преглед не се видя нищо засега. По приложение съм 5+3.
При вас кога започна гаденето?
Аз честно казано нямам още симптоми освен че съм много стресирана, случи се доста бързо бебето и сега не знам какво да правя. Имах планирани един куп неща, които ще се наложи да променя...
При мен започна 1 ден след закъснение не повръщам но от миризми ми се гади и ми става лошо постоянно ми се спи главоболие имам и гърдите ме болят

# 40

За Галева ми каза АГ,че часовете са доста по-трудно от предната ми бременност и за това около месец по-рано. Утре ще звънна да видя

# 41
Здравейте, и аз се включвам  в темичката с първя бременност в 7 г.с., чакаме близнаци някъде през Януари.
 Още от 4та седмица постоянно ми се спи и гади, не мога да се храня нормално в общи линий живея на препечен хляб и салата. Вие как сте с килограмите, днес ми казаха че съм качила два което май е доста за толкова ранна седмица?  При мен има и залежаване заради леко отлепяне на сак и хематом заради който лежах и за задържане 3 дни та май от там и килограмите но все пак.

# 42
Аз още не мога да се зарадвам на новината, както му е реда. Разбрахме на 28.05, покрай разстройство, което ме мъчеше и още продължава ... Днес сутринта и прокървих и сега лежане и Утрогестан.
Дано всичко се нареди скоро 💜

# 43
Здравейте, и аз се включвам  в темичката с първя бременност в 7 г.с., чакаме близнаци някъде през Януари.
 Още от 4та седмица постоянно ми се спи и гади, не мога да се храня нормално в общи линий живея на препечен хляб и салата. Вие как сте с килограмите, днес ми казаха че съм качила два което май е доста за толкова ранна седмица?  При мен има и залежаване заради леко отлепяне на сак и хематом заради който лежах и за задържане 3 дни та май от там и килограмите но все пак.

Аз от цялата непоносимост към храни и всичко съм отслабнала 2кг 🫣

# 44
И аз с килограмите още не мога да изляза на нула. С това повръщане станах -1.5 кг, сега съм -0.5. Няколко дни пропуснах, но от вчера пак се почна. Най-отвратителното е, че изглежда повръщам от водата. Ако не пия нямам проблем, мога да ям, но започна ли да пия вода, почва да ми се гади. Пробвах минерална, чешмяна, филтрирана с кана - все тая е. Айрян пия без проблем ама и от него повръщам, щото повръщам всякакво кисело мляко като ям (а то колко е отвратително за повръщане направо думи нямам). Вода с лимон ми вървеше, ама пак повръщах някак си лимона след това. Чудя се някакви капки за овкусяване ли да си търся, сокове ли да пия... Дъвченето на ментови дъвки ми действа доста добре, но тях пък не може на гладно. Абе филм е. Никога не съм си помисляла, че може да не мога да пия вода...

Общи условия

Активация на акаунт