❤️Януарска радост 2026та година♡☆♡❤️

• 25 330
  • 795
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен аз вече съм 6г.с+2 бях на аг видяхме сакче и сега ми казаха след 2 седмици за пулс… на мен пък постоянно ми е лошо гади ми се и най вече ми се спи 😩
За спането те разбирам напълно… не съм ли на работа, разхождам кучетата рано сутринта и в 10 отново съм леглото, та чак за вечерната разходка се будя отново 😀

# 16
И аз се записвам с термин януари 26та, но поради неясна овулация АГ каза, че още термин не може да бъде изчислен. Аз съм го сметнала, че трябва да е около 18-20ти 😁
1ва бременност ми е и съм много развълнувана, преди 3 дена след съмнение за “кухо яйце” чухме сърчицето ❤

# 17
И аз се включвам с термин на 20.01. Първа бременност ми е, тотално съм откачила от притеснение, преди седмица видяхме две сакчета, вчера по спешност тичах до АГ-то, уж нищо тревожно, поне успяхме да чуем и двата пулса. 6 г.с. и 2 дни съм, на 27 години, София.

Ооо ние сме с почти на една дата термин. Аз съм за 21.01. при кой АГ в София ще се следите? За мен е втора бременност

Към момента при д-р Венислава Александрова, има частен кабинет до Руски паметник и преглежда още в Аджибадем на Цариградско шосе. Много мила, винаги на линия за всякакви въпроси, от години съм при нея и отношението винаги е било на много високо ниво.  От 8ма седмица ще започна паралелно и в Надежда (там съм се насочила за раждане), но все още ми е мъка да избера при кой специалист..  А вие къде се следите?

Не съм от София и ще се следя по здравна каса в родния ми град с малкия ми е трудно да пътуваме постоянно, но на частно ще ходя при Емине Бикова.
Първото си детенце родих в Шейново по спешност малко по-рано и неонатологията винаги ще съм им благодарна и за това и за второто съм се насочила за раждане там.

# 18
Здравейте и от мен аз вече съм 6г.с+2 бях на аг видяхме сакче и сега ми казаха след 2 седмици за пулс… на мен пък постоянно ми е лошо гади ми се и най вече ми се спи 😩

аз много се надявам на 6+5 на прегледа да се чуе пулс ..... и официално да се запиша в темата. Това чакане направо ме побърква Sad

# 19

аз много се надявам на 6+5 на прегледа да се чуе пулс ..... и официално да се запиша в темата. Това чакане направо ме побърква Sad
И мен искам вече да отида за пулс и да знам че до тук всичко е наред че направо..🤯

# 20

На мен в 8 г.с +3 се чу пулса, а преди това ме бяха побъркали

# 21
Здравейте и от мен ! Аз съм на преглед на 05.06.2025г. и вече нямам търпение, надявам се да чуем на този преглед пулс. Бях на преглед на 22.05 и видяхме сакче. Предписами  да пия фолиева киселина 2*1. По онлайн калкулатори термина ми е 26.01.2026г. Първа бременност ми е и съм много щастлива ,но и същевременно притеснена. Имах симптоми на гадане (без повръщане) , но отминаха. Остана като симптом липсата на апетит и леки киселини и главоболие, свързах се с АГ , каза че за него няма нищо притеснително към този момент. Вие имате ли някакви симптоми които се появяват и изчезват ? Само вечер се появява и едно придърпване ниско долу в корема като ПМС леки смущения.

# 22
Здравейте и от мен ! Аз съм на преглед на 05.06.2025г. и вече нямам търпение, надявам се да чуем на този преглед пулс. Бях на преглед на 22.05 и видяхме сакче. Предписами  да пия фолиева киселина 2*1. По онлайн калкулатори термина ми е 26.01.2026г. Първа бременност ми е и съм много щастлива ,но и същевременно притеснена. Имах симптоми на гадане (без повръщане) , но отминаха. Остана като симптом липсата на апетит и леки киселини и главоболие, свързах се с АГ , каза че за него няма нищо притеснително към този момент. Вие имате ли някакви симптоми които се появяват и изчезват ? Само вечер се появява и едно придърпване ниско долу в корема като ПМС леки смущения.
Привет, относно симптомите - гадене при мен няма, апетит също, но се тъпча доста, за да не приемам всички предписани витамини и други на гладно. След всички кръвни изследвания ми изписаха солигамма, алеракт, актив айрън, абофолик мета, билкова кръв. Вегетарианка съм половина си живот и очаквано желязото ми е доста ниско, както и витамин Д-то. Иначе умората е жестока, спя във всеки удобен момент и като цяло ми в доста отпаднало. От няколко дни започна и леко кафяво зацапване, веднага изпаднах в истерия и тичах до АГ-то -всичко било наред,  няма отлепяния, но ми изписа и утрогестан, тъй като при многоплодна бременност съм имала нужда от повече прогестерон, а моя си беше доста височък 137-8, но явно ще ми трябва цялата менделеева таблица за първия триместър 😃

# 23
Pukyyyy, просто ми е интересно мерила ли си ЧХГ и ако да, на кой ден и колко е било? Интересно ми понеже каза, че са 2чки

# 24
=Serpentina59
В коя седмица сте
И аз съм с термин януари ,но все още не се вижда ембрион около 7 седмица съм

# 25
Не се притеснявай! Може да си с по-късна овулация или пък ехографът да е по-стар.
Аз отидох на доктор, чух сърчице, на другия ден не. Уплашена, отидох при моята АГ (с нова апаратура) и се чу.
Успех Simple Smile
=Serpentina59
В коя седмица сте
И аз съм с термин януари ,но все още не се вижда ембрион около 7 седмица съм

# 26
Pukyyyy, просто ми е интересно мерила ли си ЧХГ и ако да, на кой ден и колко е било? Интересно ми понеже каза, че са 2чки

Привет, последно го изследвах първия ден на 6г.с. 53325 при горна граница в лаборатория Геника 31795

# 27
здравей, някой дали са му предписали акард ... четох, че не е хубаво да се пие първия триместър а на мен след трансфера ми го изписаха и ми казаха да не спирам нищо до прегледа ....
При мен ЧХГ за 1 седмица много малко е нараснало Sad на 23 (2 седмици след трансфер) беше 2,300 а на 30 само 12,671 ... това за 7 дни Sad Знам, че се забавя като е по-голямо, но преди за 2 дни се беше увеличило 4 пъти - от 500 и неща на 2000 и нещо

# 28
Здравейте преди 1 седмица видях 2 чертички направих си кръвен тест 47.07 след 3 дни 252 на преглед съм на 05.06 нямам вече търпение да видя дали всичко е наред и дали ще се чуе сърдечна дейност.последен цикъл 19.04

# 29
Здравейте преди 1 седмица видях 2 чертички направих си кръвен тест 47.07 след 3 дни 252 на преглед съм на 05.06 нямам вече търпение да видя дали всичко е наред и дали ще се чуе сърдечна дейност.последен цикъл 19.04
Кръвния тест показва ,че е наред
Пожелавам ти успех и лека бременност

Общи условия

Активация на акаунт