Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 738
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
В Медикус Алфа също ваксинираха, но не знам дали продължават

# 631
В Медикус, Тракия, също, в делнични дни.

# 632
  • Пловдив
Пълмед със сигурност работи в неделя. Или така беше допреди 10 дни. Повечето ми колеги се ваксинираха там в неделя.

# 633
за паспорт на непълнолетен /под 18/ - в районното управление на полицията, паспортна служба с акт за раждане + копие и двама родители и детето, разбира се
таксата може да се плати на място с карта
Ако детето има издаден задграничен паспорт,за издаване на лична карта може и само единия родител. Акта за раждане оригинал + копие.Детето . Безплатно е за първа лична карта ( на 14г.)

РЕД.Грешно съм прочела,че става въпрос за първа лична карта. Извинете.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 10:58 от Трапезица

# 634
  • Пловдив
За паспорт, без значение дали е първи или не, се ходи с двамата родители. За лична карта може с единия. За първи паспорт има такса.

# 635
къде мога да намеря такава зелена хартия,не знам как се казва и такива бъркалки

# 636
Изглежда на тишу хартия. От цветарските магазини купувам различни цветове. В книжарниците с богат асортимент предполагам също може да се намери.
П.п Бъркалките от аптеката - за проверка на зачервено гърло.

# 637
  • Пловдив
Относно ваксините, понеже днес бях в Мол Пловдив и попитах за условията, казаха до петък ще са там, имат от трите вида ваксини и издават сертификат, докторките бяха от РЗИ Пловдив. Приятно се изненадох, че имаше и чакащи младежи за ваксина.

The Invisible
в Джъмбо със сигурност ще има, но мисля че и в Пепко мернах такива дървени шпатолки, хартия също имат от тази разтегливата,  а вероятно и в повечето левчета и книжарници може да се намери.

# 638
  • Пловдив
Подобни дървени бъркалки съм виждала в Джъмбо.

# 639
къде мога да намеря такава зелена хартия,не знам как се казва и такива бъркалки

В магазин Хоби свят в Кичук Париж.
https://hobbysvqt.com/

# 640
  • под тепетата
В Пепко и в Емарт има шпатули и хартии.

# 641
момичета препоръчайте ми място за поставяне на мигли на снопчета?

# 642
  • Точно където трябва
Моля за препоръка за педикюр, някъде в Гагарин, Кършияка или района на Била до Марица.
И за наистина добър детски психолог.

# 643
Моля за препоръка за педикюр, някъде в Гагарин, Кършияка или района на Била до Марица.
И за наистина добър детски психолог.

https://psychologist-timova.alle.bg/

# 644
  • Точно където трябва
Благодаря! Кючука ми е твърде неудобна дестинация. Както и Тракия. Предпочитам района около панаира, центъра, Кършияка, може и Смирненски...

Общи условия

Активация на акаунт