Къде в Пловдив ??? - 90

• 39 951
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Някой знае ли дали има магазин за опаковане на подаръци в мол Пловдив?
Не, няма.

# 721
Някой знае ли дали има магазин за опаковане на подаръци в мол Пловдив?
Има на първия етаж в посока офиса на EVN,преди химическото чистене.

# 722
Там сега има м-н за шоколад Blush

# 723
Преди време по складовете на Брезовско шосе продаваха бяла техника, дали все още има такива магазини? Чудя се има ли смисъл да ходя до там за хладилник?

Да питам къде другаде се продават хладилници?
Вече ходих до Технополис, Зора, Техномаркет, Техмарт, и Метро.
Бих погледнала и вносители на такива с леки дефекти.

# 724
  • в сърцата на децата <3
Преди време по складовете на Брезовско шосе продаваха бяла техника, дали все още има такива магазини? Чудя се има ли смисъл да ходя до там за хладилник?

Да питам къде другаде се продават хладилници?
Вече ходих до Технополис, Зора, Техномаркет, Техмарт, и Метро.
Бих погледнала и вносители на такива с леки дефекти.
Релакс техно?

# 725
Да,още стоят.Преди 2 седмици купихме хладилник от там.Има и добри попадения.

# 726
  • Точно където трябва
Майстор мебелист може ли да препоръчате? Искам обичайните неща- да не ме мотае, да изработва качествени неща и да не ми обяснява как нещо не може да стане. И да не сваля кожи Blush За изработка на детски мебели.

# 727
Майстор мебелист може ли да препоръчате? Искам обичайните неща- да не ме мотае, да изработва качествени неща и да не ми обяснява как нещо не може да стане. И да не сваля кожи Blush За изработка на детски мебели.
Такова животно нЕма. Поне аз, за 25 години в Пловдив не съм открила. Не и в летния сезон, когато приемат повече поръчки, отколкото могат да изпълнят.

В семейството ни всички обиколки за бяла техника вече започват от Релакс Техно. На забутано място е, под моста на Асеновградско шосе се минава, през Тракия така и не научихме пътя. На ул. Нестор Абаджиев се намират. Има и още един с леки забележки по техниката, той е до Полиграфията, на магазините, преди светофара на бул. Мария Луиза, посока казармите, преди да започне Цариградско шосе.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 10:04 от 💜 Clo 💜

# 728
Всички наши мебели по поръчка,в къщи и на работа, ни ги прави студио Роан. Над 15 години имаме,не са мръднали. Прецизна изработка,в указаните срокове. Имат си машини и ги изработват те.
Имаме осен обикновени плоскости,също изрязани на арка,алуминиев профил със стъкло,Модекс. Последно правихме кухня. Препоръчах на приятели. Доволни сме всички.

Пишете ми,ако желаете координати.

# 729
Някой знае ли от къде мога да намеря тениски на футболни отбори, но да са реплика и по евтини.

https://facebook.com/LifesAGamePlovdiv/

Мен тук ме спасяват на няколко пъти и с детски и с мъжки. Пишете какво Ви интересува, пращат снимки, защото почти нищо не е качено, а и махат марките за Фейсбук. Обаче като качество са неразличими от оригинал

# 730
Такова животно нЕма. Поне аз, за 25 години в Пловдив не съм открила. Не и в летния сезон, когато приемат повече поръчки, отколкото могат да изпълнят.

В семейството ни всички обиколки за бяла техника вече започват от Релакс Техно. На забутано място е, под моста на Асеновградско шосе се минава, през Тракия така и не научихме пътя. На ул. Нестор Абаджиев се намират. Има и още един с леки забележки по техниката, той е до Полиграфията, на магазините, преди светофара на бул. Мария Луиза, посока казармите, преди да започне Цариградско шосе.

Не успявам да се ориентирам къде е този до полиграфията? Някъде до Пандата ли?

# 731
беба28, мисля че става дума за Technovision. Намира се на бул. „Княгиня Мария Луиза“ 72, преди да пресечеш към Панда, на големия паркинг, където има и плочки, и мебели.

# 732
  • до най-прекрасния мъж
Вижте и в Техновелт, под комплекс Елит, до Лидл в Тракия. Взехме side by side Горение за 1600 лв, с диспенсъра за лед и студена вода. И дефакто няма дефект, освен една едва забележима драскотина на едната врата ниско долу. Предлагат и доста други модели, но зависи какво имат в момента. Иначе, доставят и по поръчка, ние нашият го поръчахме и го чакахме около месец, че уцелихме отпускарския август в Германия.

# 733
  • Пловдив
Вече го няма м-на под Елит.

# 734
  • до най-прекрасния мъж
Вече го няма м-на под Елит.
Верно ли? Явно наскоро са затворили, поне до преди няколко месеца табелите му стояха. Иначе, хладилникът ни е от преди 3-4 години купуван и сме доволни.
Да ,сега проверих. Оставили са само магазините в София. Жалко, имаха добри попадения.

Общи условия

Активация на акаунт