Къде в Пловдив ??? - 90

• 39 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
На бул. България не работи, а там Зора е много по-малък по площ от този до Метро.

# 76
Ходих вече, работи, но не може да се влиза в магазина, има консултанти отвън и изнасят каквото желаеш да видиш. Крайно безсмислено....

# 77
Само да вмъкна от личен опит, че пср от Рамус не излиза на същия ден. Посред нощ и в ранните сутрешни часове - да. Писанец са най-бързи в града в тази посока.

# 78
Някой знае ли защо любимата ми пицария Розмарино не работи?

# 79
  • Майничка
Да не е заради католическия Великден?

# 80
  • Пловдив
Сефте я чувам...къде е тая пицария?

# 81
Само да вмъкна от личен опит, че пср от Рамус не излиза на същия ден. Посред нощ и в ранните сутрешни часове - да. Писанец са най-бързи в града в тази посока.
Благодаря за инфото.
А знаете ли дали пише някъде в колко часа е взета пробата или само дата?
Във варианта на английски език,за пътуване.

# 82
  • Пловдив
Поискай изрично да ти отбележат и час. Няма да си първата. Знаят, че по летищата гледат и час.

# 83
Здравейте.
В сградата на Камела имало логопед, някой дали знае телефонен номер и мнения?

# 84
Здравейте. Къде може да се направи компютърна томография (СТ скенер) на частно и колко стува горе-долу? Става въпрос за скенер на половите органи/пикочен мехур, за жена на 55год. Има проблем, който не може да се открие дълго време- постоянно течение и болки, посещение при вече 4-ма гинеколози/онколози и никакъв успех. Благодаря

# 85
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте. Къде може да се направи компютърна томография (СТ скенер) на частно и колко стува горе-долу? Става въпрос за скенер на половите органи/пикочен мехур, за жена на 55год. Има проблем, който не може да се открие дълго време- постоянно течение и болки, посещение при вече 4-ма гинеколози/онколози и никакъв успех. Благодаря
Правила съм на хипофиза, а майка ми на черен дроб в Каспела. Моят струваше към 120 лв, за майка ми платихме 450 лв преди 2 години. Най-добре питай директно на регистратурата по телефона. Аз си записах час по телефона ден-два преди това и отидох в часа, в който ми казаха.
А майка ми лежеше в отделение в болницата и я пренасочиха оттам.

# 86
Благодаря, Блю Енджъл.

А дали става с направление, ако може да се мине по здравна каса, още по-добре?

# 87
  • Пловдив
За кандидатстване на ясла кога трябва да се случи, детето сега е на 6 месеца, желая към 1.5 да тръгне на ясла.
И не се ориентирам на родителите кой адрес подавам /постоянен или настоящ/, при детето в системата е упоменато да е настоящ.

# 88
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря, Блю Енджъл.

А дали става с направление, ако може да се мине по здравна каса, още по-добре?
Ами явно не, поне при нас. Аз бях с висок пролактин и реших да направя по препоръка на АГ-то ми в ония години. А майка ми, както писах, лежа в гастро отделение в Каспела и първия път нямаше как да мине по каса. После пак й правиха и не сме плащали.
Но звъннете най-добре и попитайте, от регистратура са любезни и ще те упътят.

# 89
Някой знае ли кой е този разсадник около Марково, където се гледали много кактуси и веднъж месечно имало ден за посещение. Това ми е преразказана информация и може да не е много точна и да е объркваща, но така ми го обясниха Simple Smile
п.п. опитах с търсене с гугъл и във фейсбук, но не намерих нещо подобно..

Общи условия

Активация на акаунт