Къде в Пловдив ??? - 90

• 39 951
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Не. Работи си.

# 61
  • до най-прекрасния мъж
Това левче не го ли разтуриха?
Не, там си е. Преди седмица пазарувам от него. То е точно след Йегерхоф, зад спирката, посока вътрешността на Тракия. Да не би да е имало друго Левче наоколо.

# 62
Лили в Мол Марково Тепе работи ли ? Също и Дм на "Капитан Райчо" или на Менделеев ?

# 63
  • Пловдив
ДМ на Кап.Райчо работи.

# 64
И Лили в Марково тепе работи

# 65
  • Пловдив
blue.angel, не, за същото се сетих, едно време имаше заведение на негово място. Не знам защо съм останала с впечатление, че не работи.

# 66
  • София
DM имат съобщение на страницата си, че работят, не са засегнати от ограниченията, тъй като са в категорията продукти за лична хигиена.

# 67
ДМ и Лили са дрогерии и винаги са работили.
Деси, бъркаш се с едно друго, малко, което отдавна не съществува.
Този магазин, Хита, е голям и е до ДГ Десислава.

# 68
Аз знам,че са дрогерии и не са затваряни, но след новите наредби, хванах по телевизията да дават репортаж с проверяващи в Дм с ролетки Joy да мерят дали отговарят на изискванията.

# 69
Ако е над 300м2, може.
В Пловдив не знам да има такъв.

# 70
Вчера минах през ДМ, който е до Зора и Пепко на бул. България, на старото място на Практикер, ако някой не познава Кършияка.

Освен Лидъл, ДМ работи, всичко друго е затворено, с едно голямо НО, персонала на ДМ Ви посреща на единия вход, другия е затворен, касата е отпред, напълно обурудвана, ПОС терминал е т.н., момичетата питат какво търсиш, награбват варианти, ако не можеш да бъдеш конкретен и пазаруваш "през вратата". В ранния следобед нямаше струпване, чакаше се максимум един клиент да освободи касата.

# 71
Ако все още се търсят кутии за храна с три разделения - в Лекси в Гранда има. Снощи ги видях. Около 2.50лв беше бройката.

# 72
Здравейте.Чудя се при полет във вторник 13.50 часа, кога и къде е най-добре да се направи ПСР тест?Сега видях,че Синево работи в неделя,но взимат проби до 13 часа с резултат на другия ден до 13 часа.А тестът не трябва да е на повече от 48 часа.

# 73
  • Пловдив
Писанец дават резултата след обяд, ако пробата е дадена сутрин. И Рамус успяват в рамките на деня. Питайте и в Пълмед.

# 74
Зора на Метро дали работи?
Толкова се обърках с безсмислените заповеди, на сайта нищо не откривам.

Общи условия

Активация на акаунт