Къде в Пловдив ??? - 90

• 39 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Някой знае ли кой е този разсадник около Марково, където се гледали много кактуси и веднъж месечно имало ден за посещение. Това ми е преразказана информация и може да не е много точна и да е объркваща, но така ми го обясниха Simple Smile
п.п. опитах с търсене с гугъл и във фейсбук, но не намерих нещо подобно..
Мисля, че за това става въпрос https://www.cactus-online.net/bg/

# 91
Да, очеизвадно това е Simple Smile Не знам защо аз не го намерих. Благодарности!

# 92
За кандидатстване на ясла кога трябва да се случи, детето сега е на 6 месеца, желая към 1.5 да тръгне на ясла.
И не се ориентирам на родителите кой адрес подавам /постоянен или настоящ/, при детето в системата е упоменато да е настоящ.

За ясла се гледа настоящия адрес на детето. Предполагам е един и същ с вашия. Аз бях до пуснала грешката да пиша постоянен, като не чета подробно и не можах да я запиша, защото не бях в града.
Прочетете подробно Наредбат в сайта. Мисля, че преди годинка не можеше да се кандидатства. Но не съм сигурна. Иначе има график. Всеки месец им класирания за яслите обявили свободни места. Най-много места се обявяват летните месеци - юли, Август, началото на септември, когато 3 годишните започват детска градина. Така че, следете обявените места за желаните ясли и подавайте горе долу 1-2 месеца по-рано.

# 93
Че той ако е 450 лв. скенера, по-добре ЯМР да се направи.
По-точно е.

# 94
Къде мога да си поръчам плоскости под размер, но да не се налага да си плащам целия лист, както е в Съливер?

И още един въпрос- препоръчайте хирург за отстраняване на бенки. Бях на кожен, с мнение да се отстранят е, но така набързо ми втъкна визитка на някакъв хирург в Каридат ,че нещо ми стана съмнително и не ми се рискува там.

# 95
  • Пловдив
Плоскости режат и в бриколажа, и в практикер, но не помня кое и как се плащаше.
Ние лично от хирурзи в Каридат сме доволни, но за бенки точно не сме ползвали.

# 96
  • plovdiv
Плоскости -в Салекс на Кукленско шосе.

# 97
Здравейте.
Лаборатория Кандиларов на бул. Македония 2Б знаете ли къде точно се намира? В гугъл мапс ми излиза някъде около Билата на автогара Родопи, но къде точно е, знаете ли?

# 98
  • до най-прекрасния мъж
В сградата, където е Медицински център Ню Лайф. На светофара на Билата, ако идваш откъм Бетонния  мост, завиваш на дясно и караш само на право до дъното на улицата. Пада се на около 50 м след бариерата на автогара Родопи вдясно. Долу на партера е лабораторията.

# 99
Здравейте мами,мога ли да помоля,ако някоя от вас живее или има наблюдения от селата Караджово,Кочево и Моминско да ми пише,за да попитам няколко въпроса,ако е удобно?

# 100
В сградата, където е Медицински център Ню Лайф. На светофара на Билата, ако идваш откъм Бетонния  мост, завиваш на дясно и караш само на право до дъното на улицата. Пада се на около 50 м след бариерата на автогара Родопи вдясно. Долу на партера е лабораторията.
Много благодаря!

# 101
Търся грил тиган с капак. Наскоро да сте го виждали някъде?

# 102
Къде мога да намеря хубав разсад домати?

# 103
  • Майничка
Някой поръчвал ли е онлайн от Технополис? Дали качват уреди до асансьор поне?

# 104
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е онлайн от Технополис? Дали качват уреди до асансьор поне?

На мен климатик ми качиха с асансьора до апартамента. Но платен в магазина и доставен по-късно.
За нещо по-голямо, не знам.
Ако е в онлайн магазина и Спиди доставя, шофьорът го сваля от буса и после се оправяш сам.
Най-добре питай по телефона, преди да поръчаш.

Общи условия

Активация на акаунт