Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 816
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Бихте ли ми препоръчали личен лекар, който да приема нови пациенти?

# 436
Здравейте. Препоръчайте ми хубаво фото в Пловдив за вадене на снимки, защото ходих на Центъра под подлеза и снимките са  меко казано ужасно изглеждащи.
Aз вадя в Патент.
Занимавам се с фотография и цветовете ми излизат такива, каквито ги пращам.

# 437
  • Пловдив
Препоръвам фото Дъга.

# 438
  • Пловдив
Идея от къде мога да закупия предмети за направа на бизиборд?

Най-вече дървени елементи, иначе други от кинкалерия и строителен хипермаркет.
И освен с видии по какъв друг начин мога да ги закрепя?

# 439
Здравейте. Препоръчайте ми хубаво фото в Пловдив за вадене на снимки, защото ходих на Центъра под подлеза и снимките са  меко казано ужасно изглеждащи.

Аз съм най-доволна от фото "Спринт", вадя над 1000 снимки годишно. Намира се на главната, до бившия ресторант "К2".

# 440
  • Близко съм
Спешно за утре ми трябва магазин за клинове да има различни цветове и да са микрофибърни , къде мога да намеря ?

# 441
  • Пловдив
Десиссслава, дървени елементиима в магазин "ЕмАрт" в близост до Джумаята, вероятно и в Бужуленд.

# 442
Здравейте, препоръчайте ми, моля, къде да заведа 7-годишния си син за диагностика на дюстабан и изработване на ортопедични стелки. Лекар ми препоръча магазин Пиедо срещу Съда, но бих погледнала и по-бюджетни варианти.

# 443
Моме, по-бюджетно от Пиедо, поне аз, не съм срещала. Например, на Вазов има Ortos. Там си е скъпичко, няма ортопедични обувки под 200-250 лв. В Пиедо миналото лято имаше оферти и имаше доста бюджетни варианти и за стелки.

# 444
blondyberry, благодаря за отговора. А варианта Колев и Колев? Проучих, че те работят с протокол, но за ортопедични обувки. Ние вероятно ще направим такива, но бих искала да направим и стелки, които да мога да сменям в различните обувки, които детето носи. На сайта им няма цени, има само инфо, че могат да се изработят индивидуално, но пък по телефона ми казаха, че само в София била машината.

# 445
  • Пловдив
Mometo*, при положение, че детето е на 7 /до 18 се ползва и до номер 44/, бих направила протокол и после К и К. Малко е галимация, но ортопедичните обувки не са никак евтини, така че си струва. Има право на обувки на всеки 6 месеца, освен това обувките изглеждат съвсем нормално, а не като други изработвани ортопедични. Вече отделно стелки или обувки - каквото прецениш. Синът ми беше доста тежък дюстабан. При нас стелките на вършеха работа, защото по принцип са за конкретни обувки и трудно можеш да ги местиш от един в друг чифт.

# 446
Спешно за утре ми трябва магазин за клинове да има различни цветове и да са микрофибърни , къде мога да намеря ?

МОЖЕ БИ СЪМ ЗАКЪСНЯЛА, НО МИНАЛАТА СЕДМИЦА ИМАШЕ РАЗЛИЧНИ КЛИНОВЕ В УАЙКИКИ В МОЛ Марково тепе

# 447
Може би и в Декатлон ще има клинове.

# 448
Моме, по-бюджетно от Пиедо, поне аз, не съм срещала. Например, на Вазов има Ortos. Там си е скъпичко, няма ортопедични обувки под 200-250 лв. В Пиедо миналото лято имаше оферти и имаше доста бюджетни варианти и за стелки.
А имате ли мнение за обувките от ORTOS ?

# 449
  • София
Здравейте, знаете ли дали в мол Марково тепе работи магазина за дамска мода на Азури? Канени сме на кръщене и търся нещо елегантно.

Общи условия

Активация на акаунт