Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 774
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Мене ме качиха в Унгария, ама тогава ме беше срам да не се кача Simple Smile Simple Smile
10 лв и аз намерих, но работно време тцък. 6 минути продължавало приключението.. достатъчно мисля Simple Smile
Няма люлкиииииииии, сал едно голо колело...
Ей сега след малко се замъкваме, това ми е дупката за атракцията, ако до час-два заработи, ще се въртим Simple Smile Simple Smile

# 511
  • Пловдив
Колко врътки прави?

# 512
10 отваря, 9.40 ни пуснаха без проблем.
5-6 врътки, не си заслужава за 10 лв хич.. Даже не успя да ми стане страшно хахаха

# 513
  • Наблизо
Гаргамела,къде ме върна...на тази гондола щях да изпадна един път,защото кефа беше да седнеш отзад и да се изхлузиш от седалката и да седнеш отгоре отзад.

# 514
  • Пловдив
5-6 врътки, не си заслужава за 10 лв хич.. Даже не успя да ми стане страшно хахаха

5-6 врътки си  е добре. Аз още пазя разочарование от Пратера с баш виенското колело с една врътка.

# 515

5-6 врътки си  е добре. Аз още пазя разочарование от Пратера с баш виенското колело с една врътка.
Къде бе, на унгарското 30мин поне ни въртяха, слязох като след 3 бири 😁😁😁
Ама така съм си добре, взех си дозата, вече който иска да си ходи самостоятелно.

# 516
  • Пловдив
През 2009 съм се качвала на Виенското колело в Пратера. За врътките нямам спомен, но май десетина минути поне беше

# 517
  • Майничка
Гаргамела,къде ме върна...на тази гондола щях да изпадна един път,защото кефа беше да седнеш отзад и да се изхлузиш от седалката и да седнеш отгоре отзад.

Миналата седмица имаше гондола на Младежкия, едно хлапе от класа ми е имал твоето изживяване. 🤣
С виенски колела проблеми нямам, но  гондоли, въртележки и подобни съоръжения не са за мен. Хеле пък синджир люлки - един-единствен път се качих като ученичка, само се молех да се трясна в някое дърво, че да свърши мъката...😁

# 518
Здравейте, къде мога да намеря разнообразие от официални рокли?

# 519
  • Пловдив
Момичета, къде мога да намеря пластмасови чаши за шампанско в града, не ми се ходи до Джъмбо.

# 520
Има ли Цибалаб в Пловдив?

# 521
Момичета, къде мога да намеря пластмасови чаши за шампанско в града, не ми се ходи до Джъмбо.
Мисля, че съм виждала в голямото Лекси на Марица. Дано не те заблудя

# 522
# 523
# 524
  • Точно където трябва
Някой знае ли двореца Кричим работи ли днес? На едно място чета, че да, на друго- не

Общи условия

Активация на акаунт