Къде в Пловдив ??? - 90

• 40 751
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
В Джамбо има ли хубави чинии,купи,но без бели- не обичам.Цветни някакви.
Също ластици за тренировка,гирички?

# 616
  • Пловдив
Има голямо разнообразие на посуда.

# 617
От къде мога да купя щамбова роза в Пловдив или от разсадници наоколо?

# 618
  • Пловдив
Моля за предложения за водопроводчик за смяна на тръби и т. н. Може и на лични 🙂

# 619
Искам да идам паспорт на дете под 14год.
Бихте ли ми казали в КАТ ли се ходи или в общината по район и освен акта за раждане необходимо ли е да се носи друго?
Благодаря

# 620
  • Пловдив
за паспорт на непълнолетен /под 18/ - в районното управление на полицията, паспортна служба с акт за раждане + копие и двама родители и детето, разбира се
таксата може да се плати на място с карта

# 621
Момичета, някой знае ли къде може да се ваксинира мъжът ми в Пловдив (срещу Ковид)? Т. к. той не се води с адрес в града, това има ли отношение? И изобщо, ако някой има някаква информация, ще бъда много благодарна.

# 622
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли къде може да се ваксинира мъжът ми в Пловдив (срещу Ковид)? Т. к. той не се води с адрес в града, това има ли отношение? И изобщо, ако някой има някаква информация, ще бъда много благодарна.
Няма отношение и чужденци могат да се ваксинират. В Пълмед организацията е добра и имат избор на ваксини, иначе има из целия град имунизационни кабинети, вижте адресите тук : http://riokozpd.com/%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D … D0%B4%D0%B8%D0%B2

# 623
РЗИ и Пълмед със сигурност.
Вероятно има и други места за ваксинация, но съм сигурна само за тези две.
Няма значение на какъв адрес се води.

# 624
  • Пловдив
В поликлиниката до Понеделник пазара също ваксинират.

# 625
И в МОЛ Пловдив също.

# 626
И Свети Пантелеймон в Кючюк Париж. Последния път беше супер празно - явно не е популярен кабинет, но пък си имаха всякакви ваксини /преди 10тина дни това/

# 627
  • Euskal Herria
А кои работят в неделя?

# 628
Пълмед със сигурност. РЗИ понякога дават дежурства, но те са на 120 метра едно от друго.

# 629
Умбал " свети Георги" - в Хирургиите също има еаксинационен кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт