Седмокласници 2020/2021 - Тема 10

• 29 761
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Bonanza, честит рожден ден на младежа! Пожелавам му да е здрав, щастлив и да го приемат в мечтаната гимназия! Весело парти, идеята звучи страхотно Grinning

У нас уговорката с щерката е също за по един модул от ПИ на ден, редуваме Mатематика и БEЛ, плюс преговор (препрочитане) на част от произведенията. От училище има да прави някакви презентации, но те ще останат за последния момент. За съжаление, през останалото време е предимно пред телевизора и на компютъра, но това е нейния начин на разпускане, когато си е вкъщи. A тая седмица ние сме работни. За следващата порция почивни дни се надявам цялото семейство да релаксираме по-качествено. Желая хубава ваканция на всички!

# 361
  • София
Bonanza, честит рожден ден. Да е здрав и щастлив!

И моята девойка се е отдала на почивка. Излиза с приятелки, спи до късно и все такива приятни неща.
От утре до петък, обаче съм в отпуска и времето няма да е подходящо за много мотаеене навън и ще я хвана да направи няколко теста по математика, защотото никак не съм доволна от резултата от ПИ.

# 362
Bonanza, честит и здрав да е Крис! Късмет във всичко предстоящо! Cake

На някой може да е от полза: Министър Вълчев утвърди датите за провеждане на ученическите оли … иади и състезания

# 363
  • София
Бонанза, да ви е честит рожденика. Здраве на цялото семейство и да се радвате на успехите му Hug

# 364
  • Варна
Бонанза, да ви е здрав и щастлив младежът Simple Smile Да е винаги обграден от добри приятели и да се радва на живота в такава добра компания Simple Smile
Моите девойки никак не преживяват зле лошото време - в момента са в джакузито и се кикотят като луди, страх ме хваща какво ще е след тях. И апетит не им липсва - мисля, че и трева от градината да им бях нарязала щяха да я изядат! Иначе си направиха и по един модул, както се бяхме разбрали. Та в този ред на мисли - търся отзиви за трудността на ПИ в школите Милениум и Клас? На мен ми се сториха горе-долу равностойни и сякаш не особено трудни, но времето не им стига (за първи модул).

# 365
Та в този ред на мисли - търся отзиви за трудността на ПИ в школите Милениум и Клас? На мен ми се сториха горе-долу равностойни и сякаш не особено трудни, но времето не им стига (за първи модул).

И двете школи се водят, че правят трудни пробни в сравнение с НВО. Но не са и най-трудните...Simple Smile Хайде средни по трудност да ги наречем Simple Smile

# 366
Бонанза, живо и здраво да ви е порасналото момче! Много радост и успехи!

# 367
  • София
на наборите на bonanza и  Neri - ЧРД, здраве, радостни мигове и много късмет! Много хубава торта Simple Smile

# 368
  • гр.Варна
Бонанза, да ви е здрав и щастлив младежът Simple Smile Да е винаги обграден от добри приятели и да се радва на живота в такава добра компания Simple Smile
Моите девойки никак не преживяват зле лошото време - в момента са в джакузито и се кикотят като луди, страх ме хваща какво ще е след тях. И апетит не им липсва - мисля, че и трева от градината да им бях нарязала щяха да я изядат! Иначе си направиха и по един модул, както се бяхме разбрали. Та в този ред на мисли - търся отзиви за трудността на ПИ в школите Милениум и Клас? На мен ми се сториха горе-долу равностойни и сякаш не особено трудни, но времето не им стига (за първи модул).
Сърдечно благодаря за прекрасните пожелания,момичета!
Приключвам след малко работа и ще се присъединя към младежите Simple Smile
А ключ за прбният на Милениум имаш ли? Искам да помоля за отговори,че съм му го разпечатала и този пробен е на дневен ред.
Благодаря!

# 369
  • София
Bonanza, честити 14! Здрав и успешен да е младежа.

Моят и той е рожденик другата седмица (на 14.04). и си е поръчал почти същата торта. Ще празнува в съоботата като ще покани няколко деца вкъщи. За съжаление, не можах да измисля каъде може да го отбележи. На самата дата ще сме си вкъщи, мисля да го заведа тогава до РПУ за лична карта.

Отново крах на ПИ по МАТ в Регалия. По предварителни очаквания са 31 т. от първия модул, с 3 точки по-малко от първия изпит. Нещо ще хване и от втори, че поне този път се е опитал да реши и трите задачи. Много съм разочарована и отчаяна вече. Тази неделя има пак ПИ при частната учителка. Заплаших го, че ако и там се издъни няма да види игри до края на учебната година.

Сега през ваканцията натискам да решава от пробните тестове на Регалия и да си подготви домашните за училище, които май не са много, но ще трябва да седна проверя и аз.

Та така. Нищо ново, нищо, с което да се похваля и за това само ви четях до сега. Честито на вече приетите деца и приятен отдих на техните родители, и поздравления на успешните деца на състезания.

# 370
  • гр.Варна
Bonanza, честити 14! Здрав и успешен да е младежа.

Моят и той е рожденик другата седмица (на 14.04). и си е поръчал почти същата торта. Ще празнува в съоботата като ще покани няколко деца вкъщи. За съжаление, не можах да измисля каъде може да го отбележи. На самата дата ще сме си вкъщи, мисля да го заведа тогава до РПУ за лична карта.

Отново крах на ПИ по МАТ в Регалия. По предварителни очаквания са 31 т. от първия модул, с 3 точки по-малко от първия изпит. Нещо ще хване и от втори, че поне този път се е опитал да реши и трите задачи. Много съм разочарована и отчаяна вече. Тази неделя има пак ПИ при частната учителка. Заплаших го, че ако и там се издъни няма да види игри до края на учебната година.

Сега през ваканцията натискам да решава от пробните тестове на Регалия и да си подготви домашните за училище, които май не са много, но ще трябва да седна проверя и аз.

Та така. Нищо ново, нищо, с което да се похваля и за това само ви четях до сега. Честито на вече приетите деца и приятен отдих на техните родители, и поздравления на успешните деца на състезания.

catty m, имам някакъв спомен,че преди 14-тина година членувахме в една друга група заедно-Априлки 2007 Simple Smile
Дажеи национална среща си спретнахме не къде да е,а в Априлци,но мисля,че ти не беше.Или греша?

# 371
  • София
Хехе, така е да, априлчета 2007. Какви вълнения бяха. И сега се повтарят. Не съм била на националната среща, за съжаление.

# 372
  • София
И моето е априлско, на 27-ми. Отпускарски бебета.😆
Още не е измислил какво ще прави за РД, то не се знае и какво ще е отворено тогава.

# 373
  • София
Аз като минала през празнуване на РД, да си кажа пак, че добре си изкараха вкъщи децата (3 гостенчета бяха). Вярно че при нас и при семейството на едно от другите деца, Ковидът бе вече минал. Преди да организираме девойката беше сондирала възможността.

Днес пътувайки осъзнах, че с децата не сме излизали от София от септември (таткото ни няколко пъти, но той трябваше да докара бабата за лечение)

# 374
Честит празник! Много здраве и успехи на детето и поводи за гордост на мама!🙂🥳

Общи условия

Активация на акаунт