Седмокласници 2020/2021 - Тема 10

• 29 749
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Кали благодаря за новата тема.
Мира бързо въстановяване на съпруга .
Ivanedelcheva  ужас, такива госпожи  трябва да се знаят. Има ли като нас още неориентирани къде да кандидатстват? Езиците му се отдават, но не иска в ЕГ. Нещо с компютри и математика го устройвало. АЗ също се чудя баланса за ПИ по 3 на предмет според мен са достатъчни.
За дрехи 90% спортните магазини.

# 61
  • у дома
Примерно да се описва допустими стойности на това, което е означено с х. Това не се учи и не се обяснява на децата.
Проверих моделирането с линейни уравнения в четири учебника. Навсякъде присъства определянето на допустими стойности.
Иначе впечатленията ми са като на Моли. През последните години има доста максимални резултати.
Аз съм на същото мнение-даже по бел са много,много малко деца с по100-точки...

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 21:20 от svetlaem

# 62
Мира дано лошото е зад гърба ви.Flowers Four Leaf Clover
Днес съм обезкуражена, много го мързи моят човек. Не иска да чете и решава допълнително.
Вчера пък стъпал на един пирон, днес само куца от дивана до леглото. Не си направи упражненията, нямаше желание за нищо.
Иначе целта вече е ясна, строителен техникум. Обаче има да наваксва с подготовката по математика, а време не остана.
Голяма щета е това стоене вкъщи вече. През май и аз и мъжа ми живот и здраве ще сме с втора доза, момчетата са с антитела, само малката няма. Дано лека полека вече живота се връща в нормалното русло.
Искам да е лято, да е отстъпил сериозно вируса, да ходят на спорт, НВО да е в миналото и всички в темата да са доволни от резултатите. Blush

# 63
  • София
Светла, аз миналата година не съм чела в  седмокласната тема за забавяне и неполучаване на резултатите от пробните в Междучасие.  Обаче сега питах и четох в едноименната тема.  И като се обаждах няколко пъти да търся резултати ми казаха най-самоуверено, че никога не са се забавяли, а написаното в интернет е от злонамерени или незаинтересовани родители на външни деца, които не са си ги потърсили.
Казвам: Ето, аз ги търся и ги няма.
Отговор от една много важна госпожа: Имайте малко търпение,  ще си ги получите.
И отново, и отново празни приказки.

А сега,  с третия пробен,  направо ни закопаха предварително. Въобще няма и да чакаме резултати, като е без разписване.

Ми аз търсех. На първите два изпита миналата година. Не получих никаква обратна връзка. Третият просто му казах, че няма смисъл да прави... Тази година - по същия начин. Търсих... за първия. Така и не получих нищо, което да ми помогне да разбера къде (и дали) се затруднява. За втория специално помолих да ми се пратят задачите, отговорите и ключ за определяне на точки. Когато може. Познайте дали нещо изобщо получих. Този... не виждам никакъв смисъл да го прави, чиста проба загуба на време - по-добре какъв да е друг да направи, поне у дома да се оцени (не, че знам как се определят точките...). Ако някой има идея как става оценяването ще съм благодарна за помощ, пък да го пусна поне нещо да пробва с време.

Скрит текст:

Мира, стискам палци всичко да е наред дългосрочно...

# 64
  • В светлината на слънцето
Не мога да помогна за дрехи. Той си има свои виждания, носи предимно спортен тип дрехи. И се носи всичко до скъсване - като нарочи нещо за любимо и се пере всеки ден, защото друго не иска. Над прическата трепери, ходи редовно на фризьор, суета голяма.
След като си видя грешките в граматиката и наблегна на нея, днес му дадох първи модул от старо нво. Има развитие - 52 точки и то леко тъпи, които сам отчете като такива. Има надежда да дръпне, но трябва и математиката да пребори, че и там има много работа.

# 65
  • София
Bonanza, според споделеното по-напред в темата - от СМБ-Варна има обявена дата 18.04. Дали има другаде по-рано и за външни ученици, не знам.
Мира, когато някой сподели подобен проблем, си даваме сметка, че НВО са бели кахъри. Пожелавам ви страшното да е зад гърба ви и да нямате повече здравословни проблеми!

Има ли дистанционен вариант (Варна ми е далечко)? И... аз не можах да намеря това съобщение, ако някой знае линк или... нещо - да удари едно рамо?
Мерси!

# 66
  • Варна
Кати, ето линк, от където можете да попълните формуляр за ПИ на СМБ Варна: https://sites.google.com/view/smbvarna/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Лулу, младежът покрай любовта не е ли станал по-взискателен и към дрехите? Помня навремето как по един час избирах какво да облека (от три почти еднакви тениски) преди среща с първото гадже Simple Smile Ех, емоции Simple Smile)

# 67
Момичета, благодаря ви много за хубавата енергия, която ми пращате. Flowers Rose

За дрехите, вече не мога да купувам сама, имат изисквания. Харесвам качеството на Некст, но не съм пазарувала след Брекзит, не знам има ли промени. Гаджета още няма, дано изчакат с тях, да мине първо НВО Laughing

Днес им казали резултатите от последното контролно по мат, петици и двамата за непълно разписване на задачите с разписване, инак вярни. Продължавам да обяснявам колко е важно пълното разписване и така.

# 68
  • София
Кати, ето линк, от където можете да попълните формуляр за ПИ на СМБ Варна: https://sites.google.com/view/smbvarna/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8
Лулу, младежът покрай любовта не е ли станал по-взискателен и към дрехите? Помня навремето как по един час избирах какво да облека (от три почти еднакви тениски) преди среща с първото гадже Simple Smile Ех, емоции Simple Smile)

Много благодаря!
Аз тъкмо тази страница бях намерила... и не видях линк към формуляра - сега просто проявих упорство на принципа, че щом ми го даваш просто ТРЯБВА да е там... и да, там си беше, ама никога нямаше да го забележа иначе!

# 69
  • В светлината на слънцето
Dive, той е взискателен, но харесва определен тип дрехи и това е.

# 70
Моя не мога да го извлача навън. Онзи ден излязохме по главната(беше фул) и поне трима съученици му се обадиха - децата кръстосват по цял ден, нашият пише домашни 🙄 отсреща в двора по цял ден ритат топка, скутери, баскетбол - децата пращят от здраве. Нашият като някакво слаботелесно зомби 😕  къде ще я срещне тази любов, в учебника по география ли...

# 71
Стискам палци на Мира за пълно възстановяване на съпруга й. Здравето е най-важно, но все ни се иска и нещо допълнително.
Преразказът в Регалия е оценен, но нищо не се вижда. Страниците са отрязани през средата. Дали ако им пиша ще качат отново?

# 72
За дрехи ходим заедно и си избира.

# 73
И синът ми най-накрая получи оценката си по БЕЛ на Регалия. Първи изпит му е с оценен преразказ. Честно казано, очаквах повече, но това препускане с преписването в последната минута си е оказало ролята-първи модул 62т., преразказ-27т., тотал-89т. Основната забележка е за правописа. Ми, аз като говоря не бързай, пиши внимателно, на тавана говоря. Толкова разкрачено пише, че думи, които знае, че се пишат слято, изглеждат така, сякаш са накъсани на срички и са му зачетени за сгрешени. Поне си има вече ориентир къде да внимава.
Иначе, за спорта-той е от мързеливите. Колко спорта пробва-е, не, не му харесват. Единственото, което прави с голямо удоволствие е да кара колело. Всеки ден излиза и кръстосва улиците на Варна. После ми показва на приложенето си докъде е ходил. Направо ми се изправят косите-кара сам и такива турове прави, че имам чувството, че някой ден ще се обади от Добрич:)

# 74
Офф и нашия преразказ излезе - 27т, първата част - 48т... и то грешки основно от въпросите по текста, както и да е..

Общи условия

Активация на акаунт