Седмокласници 2020/2021 - Тема 10

• 29 707
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
rally, за Сингапур не казваш нищо 😉 синът ти е страхотен.

# 451
  • София
rally, за Сингапур не казваш нищо 😉 синът ти е страхотен.
Благодаря 😘
Ох, Сингапур беше много интересен конкурс - прослушвания по Зуум. Ама точно да затворят всички зали, та в последния момент, добре че успяхме да не е от вкъщи... Абе, не е като на живо... той не го харесва тези онлайн конкурси Sad

# 452
  • гр.Варна
rally,наистина,огромен талант си имате в къщи!
Адмирации!
Marini,много съжалявам за ръката на Сашето.Дано по-бързо се възстанови!:heartbeat:
Момичета,и на мен все по-често ми минава през ума възможността за неявяване поради някаква причина на НВО.
В последният месец виждам колко е старателен и колко много усилия полага младежа.Би било жалко.....
Дано се намери някаква алтернатива!
Рожденият ден мина Simple Smile Мисля,че си изкараха много добре.Играха футбол,баскетбол,разходиха се из селото.Вечерта пяхме на караокето и танцувахме с тях,гледаха мач по ТВ.Аз легнах около 2 и уж ги сложих да спят,но някои си говорили до 5.Очаквах,че ще залепнат на игрите на ТВ и компютъра,но това така и не се случи.
На сутринта Крис станал в 7:30,закусил и он-лайн на школа по математика.Изкара до 10:30.По-късно станаха и другите,закусиха и отново навън.Прибрах ги около 14ч.
Та...сега се започна:Ако ме приемат в езиковата,дали няма да можем да спретнем още един такъв купон?

# 453
  • София
Bonanza, не един, няколко му обещай Joy

# 454
  • София
...
Да, не пречи, нали няма тяхното дете да кандидатства със 100 т. бал за желаната гимназия.
Те проблеми нямат, на подчинение са им директорите на училищата, а поне за двама (на високобалови гимназии) се сещам с опит в бройките над държавния план прием, които могат да клонят към +цял клас на година Angry
(За единият не съм сигурна дали е още там, но за другият мога да гарантирам)
...
За 91 НЕГ ли говориш? Дано! Списъкът отгоре е 25 деца- вътрешна информация. Отстрани не можеш да познаеш. Във всеки клас има по няколко неадекватни, немотивирани, неучещи, незнаещи и арогантни деца.Сред тях беше Кристиан Николов, вярно, малко по-нагоре в класовете, когато е бил пред изхвърляне от 73 СОУ.

# 455
  • Варна
Току що съобщиха, че връщат в клас от понеделник 1- 4 клас, 7ми , 8ми и още един, който изпуснах . За 2 седмици .

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 13:26 от Лилла

# 456
Десети. После за три седмици са 5, 9, 12. След тях са 6 и 11. Ако от даден клас в училището има само една паралелка, тя също ще е присъствено. С уговорката, че в заповедта на министър Ангелов, ще бъде посочен периодът до 30. април, тъй като дотогава е обявена извънредната епидемична обстановка.

# 457
  • гр.Варна
Десети. После за три седмици са 5, 9, 12. След тях са 6 и 11. Ако от даден клас в училището има само една паралелка, тя също ще е присъствено. С уговорката, че в заповедта на министър Ангелов, ще бъде посочен периодът до 30. април, тъй като дотогава е обявена извънредната епидемична обстановка.
т.е. 7 и 8 клас ще се върнат отново през юни в клас?Точно когато е НВО-то и по-скоро е добре да са на ДО.
Не ми харесва идеята!Никак!

# 458
Седми сега и от 17 май пак. Но и далече, всичко е предпоследно.

# 459
т.е. 7 и 8 клас ще се върнат отново през юни в клас?Точно когато е НВО-то и по-скоро е добре да са на ДО.
Не ми харесва идеята!Никак!

Все пак имаме уговорка, нали... Т.е. нищо не е ясно още за по-далечното бъдеще Simple Smile
Аз се чудя, сега да отивам ли да купувам бонбони за рожденика другата седмица или да изчакам четвъртък вечерта(рожденик е в петък)?! Satisfied

# 460
  • София
Предвид, че според календара на МОН, датите 19, 21, 24, 25. май са неучебни, таман за началото на юни остава да ги върнат... Крайно неприемливо предвид потенциална карантина.
Не мога да разбера толкова ли е трудно да се направят по 2 дати за НВО и ДЗИ (с разстояние по 10 дни помежду им), с право да се явяват всички и на двете, и да се вписва по-високата оценка, изкарана от изпитите... ама, тунеядци, сър

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 11:10 от molive

# 461
ако това с ротацията се запази, ще тръгнем отново на 7 юни
не знам кой ще си пусне детето точно преди матурите
аз със сигурност НЕ

# 462
  • Бургас
За две дати май са категорично против. Sad  Прекалено голям ресурс се изразходвал за организирането на една матура !?!?
Аз мисля, ако са присъствено поне за последната седмица преди матурата да не го пускам .. Ще помоля личната за бележка или ще му напиша по семейни причини..

Предвид, че според календара на МОН, датите 19, 21, 24, 25. май са неучебни, таман за началото на юни остава да ги върнат... Крайно неприемливо предвид потенциална карантина.
Не мога да разбера толкова ли е трудно да се направят по 2 дати за НВО и ДЗИ (с разстояние по 10 дни помежду им), с право да се явяват всички и на двете, и да се вписва по-високата оценка, изкарана от изпитите... ама, тунеядци, сър

# 463
Много глупава идея на МОН за пореден път
Сега трябва да търсим бележки, за да не ги карантинират точно за НВО. За мен риска е безумно голям , след толкова зор не можем да си позволим да не се яви и на двата изпита. Със 100 т  дори в Бузема няма да стигнат.

# 464
  • София
Факт е, че ресурсите ще трябва да се увеличат, но предвид увеличените пари за доста други сфери (вкл. и онези по 50 лв. за пенсионери, които реално най- малко са засегнати от кризата), не виждам причина да не бъдат отпуснати допълнителни И за образование...

Общи условия

Активация на акаунт