Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 052
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Надявам се Май или Юни да отидем някъде на почивка. Аз бих заложила на нещо по-близо до 200-250км. 🌼 🍀 Ние сме от моретооо и ще търсим балкана 😍

# 91
Изобщо не се чуди, а вървете. С предишната бременност отидохме за седмица на море, в началото на август, аз родих края на август. Моята докторка беше печена и каза, че ако хвана гъбички, няма да е от водата Grinning
Тази година също ми се ходи на море, но мъжа ми се дърпа. А и започнахме ремонт на детската стая, бая работа ни чака. Чистене, изхвърляне и тн., за капак, отново съм болна. С налепи в гърлото и запушен нос съм, в края на февруари пак бях така.

# 92
Супер ☺ смело ще планирам значи.
Simba Аз съм от Варна по принцип и не можех да си представя как е възможно някой да си умира за море 😀 Ама след почти 10 години в София започна здраво да си ме дърпа.
Boymama много неприятно с това гърло. Надявам се да минава бързо и повече да не те занимава. Дано успеете да вмъкнете малко почивка между ремонта.

# 93
Аз мисля да организирам нещо в края на май, че началото на юни сме по сватби и т.н. Ако и втората половина на юни се чувствам добре, бих отишла отново. Дори обмсиляме Гърция и само се настройвам да не изперквам, че се отдалечаваме от доктори и т.н. Но досега да чукна на дърво не ми се е наложило по спешност да ходя и се надявам да си продължи така.

# 94
Аз съм на мнение, че навсякъде може да се роди, така че смело действам. Обаче мъжа ми се дърпа, в частта за море. Аз съм от Балкана и, ако не всеки, то поне през месец си ходим. Ама детето не е ходило на море и ми се иска да го заведем поне веднъж само него.
Напоследък все ме пита дали обичам бебето и коя е майка му, та съвсем криво ми става Simple Smile

# 95
Аз също си правех планове за море, края на Май, началото на Юни, докато на ФМ не ми забраниха да пътувам ... Но ако всичко беше наред, със сигурност бих отишла на едно последно “ергенско” моренце Simple Smile

# 96
Аз много исках и планирахме, но може би ще пропуснем. Така или иначе ходим тримата с детето поне веднъж годишно, а отделно само двамата още няколко пъти. И тя е водена и ние сме се находили, ще ми липсва тази година, но вероятно ще ми е тежко и няма да ми се разправя. То човек трябва и да се пази с тоя корем, пък аз не съм от пазещите се и едва ли ще ми е толкова весело.

# 97
Ако сте ОК с пътуванията и се чувствате добре - защо не?
На мен в градско 10мин ми става зле в кола, да не кажа до близкия град, който е също на 15,20мин какво ми се случва.. 🤢
Със сина си ги нямах тези екстри

# 98
Момичета, извинявам се, че е малко в страни от темата. Имам въпрос към мамите, карали ковид. Веднага или постепенно загубихте вкус и обоняние? Нищо не усещам, само долавям вкуса на тантум вердето и ми стана солено като ядох. Но не усещам вкус на небцето, а евентуално в гърлото и то съвсеем леко Simple Smile

# 99
При всеки е различно. Аз постепенно след 5 ден. Първоначално забелязах, че не усещам мирис на сьомгата, което беше много странно, след което всякакви вкусови способности изчезнаха. 5 месеца по-късно все още обонянието ми не се е върнало като хората.

# 100
Благодаря Simple Smile направи ми впечатление, че не усещам сладко, кафе и дрехите след пране, при все че сложих две капсули, ама не е съвсем загубено обонянието. Миналият месец имах същите симптоми, само че проблеми с вкуса нямах. Май ми е ясно на какво бие Grinning

# 101
Амиии то някои пък не го губят изобщо. Не знам, аз лично по това си го познах, всъщност затвърдих, защото имах и други симптоми. Никога не съм губила обоняние по този начин, а дори нямах хрема.

# 102
Аз загубих 1 седмица след първите симптоми.

# 103
Сега трябваше да сме в Миконос, обаче ни канселираха полета. За това планираме две почивки до нашето море - една кратка през май и една продължителна началото на юли. Разбира се ако всичко е наред.

Днес бях при АГ-то и ме сюрпризира, че ще трябва да си бия три инжекции витамин Б12 понеже съм в долната граница на референтните стойности. Предупреди ме, че ще боли и сега ми е едно никакво.

# 104
Момичета, позволявате ли си понякога 20/50мл бира или винце?
Аз до скоро и глътка не пиех, но преди 2 седмици си сипах 30 мл. червено винце, сега също си сипах малко. Синът ми утре е рожденик и ми е мнооого празнично. Допи ми се малкичко 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт