Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 043
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Мерси, момичета. Сега не ме боли там, но пък все едно се е настанило върху пикочния мехур.. ходя ксто патка и постоянно имам чувството, че ми се пишка...

# 76
Дидсън и аз съм така, особено нощно време като се завъртя и ми легне върху мехура е много весело 😀😀😀

# 77
Дидсън и аз съм така, особено нощно време като се завъртя и ми легне върху мехура е много весело 😀😀😀
Уж ми е втора бременност, а за всичко се шашкам.. със сина си не бях така..

# 78
  • Варна
И аз съм така, разни прорязвания, бодежи всякакви типове. Всичко минава

Дъщеря ми така не ми тероризираше пикучния мехур, това мънинкото имам чувството че нарочно там се върти и натиска да играе 😁

# 79
Здравейте Simple Smile За началната страница - Ambrosia, момиче, 04.08.21 Simple Smile Потвърдено ни е вече на 100% на ФМ, че чакаме втора госпожичка. Тъкмо ще делят стая по-лесно Simple Smile Днес казах и на работодателите, зарадваха се, но искрено се притесниха какво ще правят без мен. В крайна сметка липсата на качествени кадри не е мой проблем, та да се оправят.

# 80
Момичета, колко ви е пулса ? Вдига ли се рязко и какво казват вашите лекари?
Кръвното ми е дори ниско, но понякога имам много ускорен пулс , над 120 , дори вчера 140, та се чудя дали е нормално.

# 81
И моят пулс се ускорява рязко, чувам си го дори в ушите и след това минава. Пулсът по принцип се вдига при ниско кръвно. Точно днес имах ускорен пулс и си премерих кръвното: беше паднало. Пулсът ми беше 93, но моят нормален е 60, което е доста за мен, чувствам как ми пулсира цялото тяло. Важното е да не е от високо кръвно.

# 82
Бърборанче, висок ми се струва. Сподели с доктора си. На мен всякаква промяна в пулса от нормалния ми, ми се отразява зле. Направо лошо си ми става. Преди няколко дни имах високо кръвно, но това май беше нещо инцидентно, защото от тогава си е в норма, но доктора ме праща на кардиолог. Та с него ще обсъдя сърцебиенето си.

[quote author=бърборанче link=topic=1320319.msg42623428#msg42623428 date=1617616967]
Момичета, колко ви е пулса ? Вдига ли се рязко и какво казват вашите лекари?
Кръвното ми е дори ниско, но понякога имам много ускорен пулс , над 120 , дори вчера 140, та се чудя дали е нормално.
[/quote]

# 83
Работата е там , че доктора ми казва , че явно се умарям от килограмите и вдигам пулс и това е. Не ме праща на специалист.
56 килограма съм, качила съм 4 килограма досега, 3 от които в последния месец.

# 84
Без да имам претенции че съм компетентна си мисля, че всичко което те кара да се чувстваш зле трябва да се провери. Др път му кажи че всъщност пулса ти е така преди да качиш килограми. Не виждам какъв му е проблема. 4 килограма хората качват за нула време, а не за толкова напреднала бременност. Но това е мое мнение. 140 е адски висок и затормозяващ пулс.

# 85
Моят пулс също е леко ускорен на моменти, но в тези моменти стига 80, като нормалкият ми е 62-64.. По принцип всичко зависи колко ти е пулса в нормално състояние и все пак едва ли е 100.. На мен също 140 ми се вижда адски много..., иначе аз също качих последния месец 2 кг..., но не ми се отрази на пулса..

# 86
  • Варна
Аз от втори месец имам прескачане на сърцето, сърцебиене и понякога завишен пулс.

Беше отшумяло но от седмица се върна, и моят нормален е 60-63/4 и когато е малко повече направо го усещам в гърдите и главата си. Ужасно е. Кръвното ми иначе е 110/70 без инцидентно когато вдигнах 140.

Не мога да му хвана точно кога се ускорява но сякаш е когато съм по уморена.

# 87
  • София
Така да споделя премеждията  с моят пулс.
Вдигала съм също до 140, тогава едва дишах, укротих го с мента, глог валериан.
Но, все пак АГ ме прати на кардиолог. Бях с холтер 24ч, иначе при мен се оказа комбинация от хипертиреотид и нисък хемоглобин.
При холтера се оказа, че средния ми пулс е 93 и не изписа бетаблокер.
Моя съвет е вървете на кардиолог за да се уточни произхода.
В момента в който жлезата почна да си влиза в норми и почнах да пия желязо, пулса ми е около 85.
А забравих от ниско кръвно също много се ускорява пулса

# 88
Бърборанче,моя пулс е около 85 вече,преди месец беше карала Ковид,аз след него имах пулс 115 ей така ,докато си лежа ,от няма нищо.Лекаря не сподели ли ,че е възможна реакция вследствие на Ковида?Ако е,с времето отшумява.
Дидсън ,и на мен ми е второ,пък такава шашната не съм била с първото,чак сама си се учудвам 😃🙄

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 19:32 от maronia

# 89
Един въпрос ме "мъчи" мен.... Мислите ли да отидете на някаква почивчица преди август?
В петък съм на преглед и ще питам дали е удачно да пътувам по-далече в първата половина на юни. Вие на какво мнение сте?
Че ми се зародиха едни мечти за сутрини край морето за последно, докато сме само двама 🌊

Общи условия

Активация на акаунт