Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 080
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
И моите усещания са мнооооого слаби. Първото преди 20 гс го усетих със сигурност и 2те бременности са с предна плацента.
Сега пъпът почти е изкочил, линия нямам. 1 път и линия си имах и пъпът набъбна,но не е бил като копче в никой случай🤣
Това са бели кахъри. Важното е висчко да им е ок на дребните. Явно си имат повече място все още и за това усещанията не са кой знае какво. А и вече сме усещали стабилми ритници 1 път, та за това сега тези лекичките ни се струват прекалено слаби.

# 151
На мен ми се случва понякога когато се навеждам, примерно снощи опитах да се наведа и всякаш нещо ми подпира и не мога, случвало ли ви се е . На мен всичко ми е толкова странно, имам едно дете, но това е било преди 12години аз бях на 17, всякаш ми е първа бременност така се чувствам понякога 🤣

# 152
Човек винаги има за какво да се притеснява. Аз се шашках и продължавам да се, че го усещам толкова силно и си мисля, че няма никакво място, уж всичко е наред с води и т.н., но не спирам да го мисля.

# 153
  • Варна
И с баткото и сега ми излезе пъпа 😂 След раждане всичко си идва на мястото. 🤗 Линия още нямам . А за усещанията определено с 2рото е по-различно , баткото го усетих в 21г.с , а сега още от 17та се почнаха ритничетата и с всеки ден все по-силни стават. 😍

# 154
  • Варна
На мен ми е първа бременност, още стоя със свити крака на стола 😆 уж съм слаба, а не ми личи особено много. Със задна плацента съм, но нали уж при първа бременност се усещали по-късно, а аз още в 16 го усетих и до ден днешен всеки ден 🥰

# 155
В 24 седмица съм и понякога усещам бебчето на две места едновременно, хем към ребрата , хем към пъпа надолу.

Иначе тази линия и аз я нямам, не знам какъв е фактора и на кой се появява.

Третата фетална морфология от коя до коя седмица се прави ?

# 156
И аз го усещам много вече. Започнах някъде от 16-17г.с да усещам нещо леко, но вече са си категорични побутвания. Даже се и вижда как подскача коремът при по-силните ритничета.. аз също се чудя дали е нормално толкова много да рита... Нали уж предимно спят в момента, а моето имам чувството, че почива по 3-4 часа на ден, през останалото време подскача... Дори в моменти като събуждане/заспиване го усещам, че то си играе.. Thinking Joy
За момента нямам нито линия, нито изскочил пъп..Grinning

# 157
  • Варна
И аз го усещам много вече. Започнах някъде от 16-17г.с да усещам нещо леко, но вече са си категорични побутвания. Даже се и вижда как подскача коремът при по-силните ритничета.. аз също се чудя дали е нормално толкова много да рита... Нали уж предимно спят в момента, а моето имам чувството, че почива по 3-4 часа на ден, през останалото време подскача... Дори в моменти като събуждане/заспиване го усещам, че то си играе.. Thinking Joy
За момента нямам нито линия, нито изскочил пъп..Grinning

Аз до колкото знам, спят често, но за кратко. А движенията са наистина много.

# 158
Линията не се появява на всички. Дали ще се появи зависи от пигментацията на кожата и от типа кожа. Точно там има съединителна тъкан и с растежа на корема при някои жени се пигментира повече, но не е никакъв признак за добре развиваща се или не бременност.
Маринела, и мен ме "подпира" бебето като се свия понякога. Зависи как е застанал, понякога "подпира", понякога не. На тях вече им заякват костите и не можем да ги "смачкаме".

# 159
Аз и баткото, и сега от много рано ги усетих, към края на 14г.с. Но сега вече и мъжа ми я усеща, и приятелки. Има дни, в които е много активна, в други спи повече. С баткото много се шашках защо не го усещам, но и той беше много спокоен в корема ми, ама после си навакса с безсъние и рев Grinning

# 160
И тъкмо си говорехме за "подпиране" и много ми хареса какво клипче качи др Даскалов в неговата страница. Специално за "подпряните" бъдещи мами.
https://www.facebook.com/dr.vassil.daskalov/posts/3860725740686274

# 161
Момичета, интересно ми е дали има някоя, която живее в София област и по-конкретно в посока Сливница, Драгоман

# 162
Аз в 19та седмица още нищо не съм усетила, ама чакам още Simple Smile
Пъпчето още се държи и линия няма, но мажа усърдно с масла, че предчувствам, че ще имаме стрии Grinning

# 163
Аз вече мажа сутрин и вечер, усещам сърбеж и опъване и започнах да мажа много интензивно.

# 164
При мен сърбежът изчезне не от мазането, а когато започнах да пия желязо и кожата спря да ми се лющи. Смятам, че е имало връзка.

Общи условия

Активация на акаунт