Августинки 2021 - Тема 4 🤰🌼

• 31 125
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, настинала съм и получих цистит, утре ще отида на лекар, въпроса ми е има ли нещо ефективно за цистит което да сте ползвали, аз съм ползвала преди Ципрофлоксацин, но сега не може.
Здравейте, дълго съм се борила с цистит и нещото, което мога да препоръчам е чай от плод на червена боровинка или листа, може и да ги комбинирате.  Пие се по много но наистина успокоява. Билкови хапчета Цистон на Хималая е марката. Това все билкови продукти, които са ми помогнали. Питайте за всеки случай в аптеката,ако решите да ги купите дали има проблем при бременност. А нещото което ми помагаше също много, но е антибиотик, се пие вечер преди лягане за да може да стои възможно най- дълго в пик. мехур. Казва се Монурал 1 саше на прах се разтваря във вода и се пие. Само 1 бр е. Но за него не мога да кажа дали може да се използва при бременност.
Успех, дано успях да помогна.
Да изписаха ми Монурал, две, едно днес и едно за след 24часа.
Супер, ще помогне, но си вземете и листа и плод на червена боровинка от някоя аптека и си правете чай, и го пийте поне месец. Също може и коса от царевица, пак много помага, и нея съм взимала от аптека.

# 346
Здравейте, настинала съм и получих цистит, утре ще отида на лекар, въпроса ми е има ли нещо ефективно за цистит което да сте ползвали, аз съм ползвала преди Ципрофлоксацин, но сега не може.
Здравейте, дълго съм се борила с цистит и нещото, което мога да препоръчам е чай от плод на червена боровинка или листа, може и да ги комбинирате.  Пие се по много но наистина успокоява. Билкови хапчета Цистон на Хималая е марката. Това все билкови продукти, които са ми помогнали. Питайте за всеки случай в аптеката,ако решите да ги купите дали има проблем при бременност. А нещото което ми помагаше също много, но е антибиотик, се пие вечер преди лягане за да може да стои възможно най- дълго в пик. мехур. Казва се Монурал 1 саше на прах се разтваря във вода и се пие. Само 1 бр е. Но за него не мога да кажа дали може да се използва при бременност.
Успех, дано успях да помогна.
Да изписаха ми Монурал, две, едно днес и едно за след 24часа.
Супер, ще помогне, но си вземете и листа и плод на червена боровинка от някоя аптека и си правете чай, и го пийте поне месец. Също може и коса от царевица, пак много помага, и нея съм взимала от аптека.
Благодаря Simple Smile

# 347
  • София
Ivkapivka1 защо си в болница?
И на мен в Шейново ми казаха, че е рано за тонове, аз съм в 25 седмица

На почивка съм🤪🤪🤪
Шийката ми се скъсява независимо, че съм със серклаж. Доктора ми иска да съм тук под наблюдение и чести изследвания - урина, микробиология и кръвни

# 348
ivka, устискай още поне 3 седмици и ще си поемеш първа глътка въздух.
То май при всички е така, 28 г.с. ни е първата цел, на всички я пожелавам, че и още доста след това.

# 349
  • София
О стискам и си трая, не мрънкам и си приемам всичко. Да първата стъпка вярно беше 28,сега следващата стъпка 30 и така. Стискам кълки, дано на малките кифли не им хрумне нещо друго☺️

# 350
Ивето е жената чук 😁 Стиска не само кълки ми и зъби 💗

# 351
  • София
😘😍 Всички Стискайте, защото е рано на бебоците да излизат

# 352
Момичета, много ли са активни бебетата ви? Аз съм почти в 25 г.с. и в събота съм на преглед, но нещо се шашнах, че моя младеж не е от най-активните и някак по-мързеливо го дава. Първа бременност ми е и всички усещания са ми много нови, та няма и с какво да съпоставя.

# 353
  • София
Snowdrops, и аз влязох в 26с.сега, въпреки че ми е 2ра бременност и моето бебче не ме тормози много с ритничета - отвреме на време. На посл.преглед беше седалищно и ритничетата ги усещам ниско долу. Обаче корема ми е голям и ми тежи доста, а нощем почти не спя, подлагам възглавничка.
Аз започнах да правя списък с най-необходимото, чета защото предишната ми бременност беше отдавна и съм сякаш всичко съм забравила 😀

# 354
Snowdrops, и аз влязох в 26с.сега, въпреки че ми е 2ра бременност и моето бебче не ме тормози много с ритничета - отвреме на време. На посл.преглед беше седалищно и ритничетата ги усещам ниско долу. Обаче корема ми е голям и ми тежи доста, а нощем почти не спя, подлагам възглавничка.
Аз започнах да правя списък с най-необходимото, чета защото предишната ми бременност беше отдавна и съм сякаш всичко съм забравила 😀

В магазин Рая Тойс ми дадоха списък с нещата и по него се ориентирах доста добре, ето снимки  

# 355
Благодаря за списъчето Simple Smile
Тези бройки - примерно бодита, ританки и т.н.- колко време бебето носи 1 размер?
Май 50ти беше за новородени, но някои се раждат 56 направо. Оттам кога ще имаме нужда от следващия размер?

# 356
Дъщеря ми се роди 51 см., но 56 ѝ бяха големи. Аз залагам обаче на тях, а 50 само за изписването.

# 357
Моя младеж е доста активен, особено след по-въглехидратна храна, но това няма значение. Всичко зависи от разположвнието на бебето и плацентата, както и на прага на чувствителност Simple Smile

А за дрешките и аз съм в дилема, мисля да купувам 56 направо и да се надявам да се роди по-едър Simple Smile Само за изписването ще му взема 50-ка...Някъде четох, че един размер се израства за около месец...Но нищо не съм купувала все още ...

# 358
Благодаря ти Bamboo.ag:)

# 359
Момичета аз да ви кажа тамън влязох в 27 седмица и вече има доста активност. Утре съм си на регулярния преглед от Жк ще кажа какво, що са видяли. Запазих чсс днес за 2рата ФМ на 8.6.
А за дрешки имаше тези дни в ЛИДЛ и взех няколко панталона 50-56. Някога моят младеж се роди 46см и всичко 56 му беше огромно, но бързо се израстват. Мисля да поразровя неговите бодита и панталони и което не е много момчешко да ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт