Флиртува ли с мен или съм яко във филма ?

• 13 298
  • 182
  •   1
Отговори
# 90
Ако тя откаже секс, а той настоява понеже "не бил свикнал да го режат" и в последствие я уволни заради отказа й, това е чист сексуален тормоз. Друг е въпросът, че в бг трудно да докаже подобно нещо.
Чувала съм за такива случки не твърдя, че всички може да са верни не съм била свидетел, но съм 100% сигурна, че и това го има. Пълно е с всякакви психопати.. Малко понагоре съм изказала мнението си по въпроса, и това какво бих направила на нейно място. 🙂 Не само работата е важна в случая, а и това какво иска и как мисли да постъпи, не разбрах много от историята обвързано ли е момичето не е ли.. Защото и това е от голяма важност, трябва да внимава с това да не нарани и половинката си от действията които ще предприеме, мислите за това какво може да получи след като легне с него могат да повлаят на всяко младо търсещо успех по някакъв начин момиче. Но моят съвет е да бяга и да не прави глупости, каквито и да са обстоятелствата 🙂

# 91
Не става ясно хвалиш ли се или се оплакваш. Народът е казал „Не си вади онова там, където си вадиш хляба”.
Изобщо не е на добре отношението на  шеф  към нова колежка още от вратата  ''А, добър ден, баш ми е драго, айде да се цунем.'' E, за някой може и да е добре.
Какви са тия прегръдки на шефа със служителите?

# 92
Една дружка се изпраска с шефа, пияни на някакво парти. После пак продължи ха, тя забременя, разкара другото си дългогодишно гадже, ожениха се с шефчето  и така Simple Smile

Ама тоя шеф от поста на авторката,наистина много плоски номера. А на авторката май ѝ се иска, ама вие я подбрахте и сега няма да ни каже има ли консумация Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
Можеш да се възползваш, все пак много са малко жените, които биха отказали на шефа. Човекът знае, че е шеф и че жените харесват това, та явно е свикнал да му се получават нещата.

# 94
Как малко? Малко от кои жени? Казваш шефа, все едно казваш- госпоадаря, па ние робините...

# 95
  • София
Иван явно не е шеф, та мрънка за женската фригидност. Малшанс....

# 96
Можеш да се възползваш, все пак много са малко жените, които биха отказали на шефа. Човекът знае, че е шеф и че жените харесват това, та явно е свикнал да му се получават нещата.
Иване, брат, в голяма заблуда си. Не че ти е за пръв път.

# 97
Така.
Авторката явно го харесва.
Да вземе инициативата в свои ръце, да го покани на кафе. Ще види реакцията и вече оттам нататък да си действа както прецени.
В случая разликата ще е, че тя е поела инициативата, а не че е клекнала на шефа.
И какво значи шеф- човек като човек, и той ходи до тоалетна.

# 98
Малко от всичките. Шефът си е шеф и жените харесват мъжете с власт и малко биха издържали на изкушението, което е много вероятно после да им докара други ползи, като по-бързо  изкачване във фирмата, а извън нея да  не говорим почивки, пари, и т.н, айде моля ви се ще излезе, че живеете извън цивилизацията и не знаете за какво става въпрос. Не съм бил шеф, но съм бил на доста висока позиция в големи корпоративни фирми, та не е като да не ми са познати подобни авантюри 😉. Жените, които не биха си легнали с шефа, по-скоро нямат тази възможност и много често завиждат на другите, които я имат.

# 99
Хайде, със здраве и пожелание- стани шеф някой ден, вземи жена си служител, че не се знае, нали Grinning

# 100
Не ми е нужно да ставам шеф, понеже не ми харесва. Имал съм предложение. Просто отричате неща, които са явни и всеки човек, който е работил в по-голяма фирма може да потвърди същото.

# 101
  • София
Едни 20 г ти бягат.
Назад.

# 102
Щом казваш, бягат 😉. Не ми се занимава с теб, понеже си се заяла от предишни теми, та явно нещо лично съм те засегнал. Недей така, вредно е за здравето.

# 103
  • София
Не, не с мен.
Занимай се със себе си, move on.

# 104
Аз пък не съм съгласна, че шефът си е шеф и малко биха устояли на изкушението. Еми първо - отишла съм да работя, това е работно място и е нормално всеки от нас да си има длъжност. Моята е тази, неговата - тази.
Второ - той нека си е шеф, но ако е нисък, плешив и с габаритите на табуретка - хайде познай колко от жените ще се впечатлят от неговата власт. А и какво точно значи “власт” в конкретните работни случаи? Joy

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 01:56 от С.

Общи условия

Активация на акаунт