Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 793
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Гости, и на тоя асистент Енгин заплата му плаша, представи си....

# 151
  • Плевен / София
Гости, и на тоя асистент Енгин заплата му плаша, представи си....

тази вечер ме чака тежка серия в ДЕК...а вас ви оставям да си отговорите на въпроса....
Кой? За какво?

приключих с Джерен и Ферит

# 152
Много хубав въпрос ,Аквамарин
    Не следя какви сериали кога излизат и т.н. Общо взето като имам време си намирам някакъв и си правя маратон 😆 Но съм фенка на Ханде ,изгледала съм всичко нейно и си я следвам в Инстаграм и видях ,че промотира нов сериал . Но си викам:"Ооо ,турски език ,субтитри.... не ,не ! Ще си го чакам с бг аудио ! " 😂 Обаче имах малко свободно време август месец и гледах нещо във vbox и видях първа серия преведена и уж само да погледна за какво става дума и Еда като му лепна целувката накрая и като се вдъхнових та досега . Малко по -късно намерих и вас ...още повече се вманиачих по сериала 😂
    Чрез него видях Ханде в още по -хубава светлина ,открих Керем , музиката е страхотна ,въздействаща , ЕдСер са взивоопасни . 🔥
     Другото, което ми харесва е липсата на тираничния баща ,брат ,дядо ,който пази честа на семейството .Така ми се повръща от тези герои със закостеняло мислене.🤮
      А сега ,в последните серии много ми хареса как е представена драмата .Най - вероятно това се дължи на играта на Керем и Ханде ,но някак си човешки - тъжно ми е ,болно ми е ,съчувствам на героите  ,но се усмихвам и си мисля :" М*мка му ,каква красива любов !" ❤

# 153
# 154
Ханде тези снимки са правени на 25 март когато Керем беше в Бодрум.

Гамзе трябва да я е снимала

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 17:31 от sani1212

# 155
  • София
https://twitter.com/allaboutercel/status/1377240841102761985

Причакали са Ханде и отново са започнали с въпросите за Мурат Акдоган. Но Ханде е железна. Много добре го постави на място този журналист.
Отговори му:  "Излишни новини. Не пишете нищо, без да го чуете от мен. Те наистина не са хубави новини за мен. Нека не говорим за това, искам да кажа, това са излишни новини. Разбирате ли ме"

Също така каза, че  шоуто продължава и тя работи усилено.

Ей, не се спират тези. Какво точно целят да направят. 

Разбираш ли ме???   

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 17:32 от БлагаВест

# 156
Сериалът е много хубав, лек, развлекателен и ненатоварващ. Всички актьори играят ролите си отлично, всеки е на мястото си.
Харесва ми това, че няма забрадки, насилие и трагични ситуации.

# 157
Да ви кажа с всичко съм съгласна, което пишете! Flowers Hibiscus
То бива-бива единодушие, но това вече е прекалено... Flushed
Затова  решавам, че по-нетърпеливият е Серкан. Най-малко на трима-четирима герои е налитал да ги бие заради Еда - детския приятел Каан,  ландшафтния архитект, мениджъра с кучето, фотографа,  мнимия жених Дениз. Да не говорим за нещастника Ердем.  Еда само изгони една Балджа, а Селин още я търпи даже. Еда търпя майка му, докато я промени. Еда търпя забравата му, докато "дойде" на себе си. Спомнете си, когато се ядоса какви мълнии мятат очите на Серкан. Кой от двамата е тичал като луд към другия - само Серкан. Това си е нетърпение от висока степен! Кой рита столове, хвърля топки хартия, троши чаши... /Е, аз като почнах, не мислех, че ще се сетя за толкова неща!!!/ Rolling Eyes Thinking Heart Eyes
Алекс, оздравявай! Кой ще защитава Серкан от заслужени Wink нападки в събота! Шегувам се, но ти пожелаваме  много да слушаш лекуващите доктори и да се оправиш!  Yum

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 20:32 от mari08

# 158
Да слезна малко от балкона!
На въпроса на Аквамарин - случайно се загледах в сериала, следях "Мистър грешен", видях един фрагман и се започна...Попаднах на 11 епизод и направих маратонско гледане на предишните серии. Ханде съм я гледала и в други сериали, но да си призная не ми беше сред любимките, а Керем въобще не бях гледала. Ноо, както и вас, така и мен сериала ме грабна  - съвременен е, хареса ми историята на героите, играта/химията между актьорите, с музиката( тя е причината да се загледам в турските сериали и по-специално 1001 нощ), със всичко. Зарибих и дъщеря ми и сега двете гледаме и си коментираме и чакаме с нетърпение събота вечер.

# 159
Малко изоставаме тази седмица, но все пак сме в "играта"

Wink

# 160
Здравейте романтични момичета! Да си кажа и моето мнение.
1.Обичам романтичните комедии.Има оптимизъм, има любов, позитивизъм.
2. В основата е красивата любов между Еда и Серкан, любовта между мъжа и жената. Любовта между хората ще спаси света.
3. Изпълняващите главните роли са съвременни, интелигентни, млади хора.
 4. Историята е съвременна. Не е типичен турски сериал.
5. Керем Бюрсин- гримаси,мимики,жестове, прекрасен. Не съм гледала всички филми с него, но наистина е добър.
6. Ханде Ерчел гледала съм повечето сериали с нея. Определено израства с всеки един сериал.
7. Приятелството и добрите взаимоотношения на работното място са важни в живота.
8. Обичам сериала не само заради всичко казано до сега, но и заради това че ви срещнах.

# 161
  • София
Привет на всички омагьосани момичета! Flowers Hibiscus

В края на робатния ден се включвам в темата, провокирана от въпроса на akvamarin007:
Интересно ми е - с какво сериала "Почукай на вратата ми " ви привлече, защо избрахте да го гледате ?

Не съм от най-големите фенове на турски сериали, но поради започналата през март 2020 години пандемия и наложената заради нея промяна в начина ми на живот и работа се оказах в един момент с повече свободно време! Видях анонсите за предстоящия проект на Ханде Ерчел и очаквах началото на сериала с нетърпение именно заради нея, тъй като тя е една от любимите ми турски актриси! Поради липсата на страница посветена на нея в протала bg-mamma, следях темата посветена на Керем Бурсин като неин бъдещ партньор в този сериал. Това беше началото! Привлече ме, защото: а) сериалът стартира изключително силно, интригуващо и разтърсващо с макар и на пръв поглед познат/клиширан сюжет; б) невероятна химия между главните герои пролича още в първи епизод, както и страхотната им игра; в) отличните взаимоотношения в екипа и екипнана работа! Gift Heart

Защо продължавам да го гледам и какво ме привлича все още, мога да отговоря в сравнително кратък вариант, че това са всички малки детайли, оригинални хрумвания, уникални реплики, задълбочени диалози, красиви романтични сцени, разтърсваща музика, които правят сериала оригинален, съдържателен, проникновен и неповторим, като: едни белезници със сърчица на тях, намерени в поканата за годежа на Селин и Ферит, които ги свързаха завинаги; книгата на Еда „Езикът на растенията“ намерена от Серкан в чантата й; един годежен пръстен с формата на цвете, символ на нежността, пролетта, женствеността, красотата; надписите по камионите и малките бележки, които Еда толкова много харесва и на които Серкан започна да обръща внимание; „разговорът“ на Еда време на „фалшивия“ им годеж с маргаритките, символ на ново начало, чистота и невинност; една дълго и внимателно пазена стъкленица от Серкан със стръкче от хортензия, цвете символизиращо благодарност и най-искрени чувства на любов и привързаност; една легенда за Аполон и неговата любима, която така и не го дочакала да се върне  разказана от Еда под звездното небе на Анталия и пред една бумтяща камина; една чаша, която променя цветовете си според състоянито на човека, който я ползва; едно перо за китара, по-скъпо и ценно от най-скъпото бижу, защото Еда Йълдъз е различна и оригинална; една звезда от небето, наречена на името на Еда с любов от Серкан; цитатите от любимата на Серкан книга „Мадоната с коженото палто“ на С. Али, прочетени винаги в подходящ в развитието на сюжета момент; символиката свързана с картините и декорациите от дома на Еда, на Серкан, в офиса на Art Life; „Малкият принц“, книгата събрала в себе си дълбоки и идеалистични мисли, мъдрости  за живота, любовта и смъртта, любимата книга на Еда и Серкан! Flowers Four Leaf Clover

Независимо от всички критики, които съм написала по отношение на работата на сценаристите на някои от епизодите, независимо от факта, че доста навлязохме в един друг жанр, цялостното впечатление за сериала мога да изразя с една дума и това е, че сериала е различен, затова съм пристрастена към него и продължавам да го следя с удоволствие! Heart

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 19:46 от nrgmama

# 162
  • София
Харесва ми сериала,поради липсата  на насилие ,лек хумор и стиковането между героите в него.За връзката между главните герои и начина им на поднасяне на   премеждията които изживяват темата е отделна глава. Аз не съм познавач на турските филми,но и Хахде и Керем съм гледала в други роли,любимец ми е Керем,но чак такъв синхрон с другите партнюрки не съм видяла.Всяка серия е по два часа,благодарение на всички вас за мен серията е минимум 10 часа,четейки Ви ме карате да се замислям,да поглеждам с други очи на някои  случки,от клиповете,песните и факти ,споделени в темата ,се допълват знанията ми за тази притегателна филмова индустрия,когато е добра  действа като терапия за отпускане,и успокояване.И признавам вече съм постоянен зрител на филма ,героите,а от миналия епизод съм и с надеждата,че ще видим Серкан и Еда така както ги харесах.Еда справедливата,борбена ,незагубила очарованието да предизвиква доброта и любов и Серкан който макар и късно е разбрал че любовта изисква да се цени ,научил се как се обича жената която те прави щастлив.Дали ще са 50 или 150 епизода ,ще гледам филма с удоволствие.

# 163
  • София
Къзларки, аз пък идвам вечерно да разгорещя малко страстите в темата и да споделя една своя фантазия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Слагам текста в спойлер, че ще е Sign Underage.

Скрит текст:
Шака! Шака! Вие какво си помислихте, че ще прочетете, палавници?? И аз, провокирана от въпроса на Аквамарин, идвам да си кажа какво ме привлече в сериала. Съвсем случайно пуснах първи епизод и... се влюбих в Керем и Ханде. Заедно и поотделно. Все още съм пленена от красотата на Ханде, приказно е това момиче. Захласнах се по Керем. То бива усмивка, бива поглед, глас, баклава... какво да не му харесаш? И двамата пръскат чар, та не се спират. Толкова позитивни, усмихнати, млади, красиви, непринудени, талантливи. Веднага започнах да ги следя в социалните мрежи и останах очарована що са хора са. Преминавам към невероятната химия, която имат като двойка. Такава енергия има помежду им, че са способни да захранят с електричество целия свят за векове напред. Всичко това в допълнение със саундтрака, с красивите пейзажи и отличната игра на всички актьори. Историята на главните герои ми допадна. Развитието в характерите им, особено при Серкан, където промяната е доста голяма. Сериалът е лек, неангажиращ, романтичен, драмата не ми е много, както вече отбеляза едно от момичетата - харесва ми, че няма забрадки, насилие, махала. Отдавна не съм гледала турски сериали, просто загубих интерес. Еднакви са ми и привичките ми идват в повече. Както навремето ми омръзнаха еднотипните латино сапунки. Но “Почукай на вратата ми” е различен и определено нямам усещането, че гледам турски сериал. Simple Smile

# 164
  • Плевен / София
Къзларки, аз пък идвам вечерно да разгорещя малко страстите в темата и да споделя една своя фантазия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Слагам текста в спойлер, че ще е Sign Underage.

Скрит текст:
Шака! Шака! Вие какво си помислихте, че ще прочетете, палавници?? И аз, провокирана от въпроса на Аквамарин, идвам да си кажа какво ме привлече в сериала. Съвсем случайно пуснах първи епизод и... се влюбих в Керем и Ханде. Заедно и поотделно. Все още съм пленена от красотата на Ханде, приказно е това момиче. Захласнах се по Керем. То бива усмивка, бива поглед, глас, баклава... какво да не му харесаш? И двамата пръскат чар, та не се спират. Толкова позитивни, усмихнати, млади, красиви, непринудени, талантливи. Веднага започнах да ги следя в социалните мрежи и останах очарована що са хора са. Преминавам към невероятната химия, която имат като двойка. Такава енергия има помежду им, че са способни да захранят с електричество целия свят за векове напред. Всичко това в допълнение със саундтрака, с красивите пейзажи и отличната игра на всички актьори. Историята на главните герои ми допадна. Развитието в характерите им, особено при Серкан, където промяната е доста голяма. Сериалът е лек, неангажиращ, романтичен, драмата не ми е много, както вече отбеляза едно от момичетата - харесва ми, че няма забрадки, насилие, махала. Отдавна не съм гледала турски сериали, просто загубих интерес. Еднакви са ми и привичките ми идват в повече. Както навремето ми омръзнаха еднотипните латино сапунки. Но “Почукай на вратата ми” е различен и определено нямам усещането, че гледам турски сериал. Simple Smile
Чувствам се като излъганото камилче...БРО не е честно.....

Общи условия

Активация на акаунт