Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 786
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Гости,
за теб, за да ми простиш, джанъм! Kissing Heart

# 166
И Керем е № 1

Днес нашият не се е "отчел" с коментар или харесване на снимките на "приятелчето", нали?  Wink

И продължава да е в тренда Wink

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 20:39 от mi_si

# 167
  • Плевен / София
Гости,
за теб, за да ми простиш, джанъм! Kissing Heart

Простено ти е....
Аз чакам да свърши озета на ДЕК....
Скрит текст:
с почести ще изпратим майстор Мехди в небетието....

# 168
Аз пък да ви покажа друга клюка която е достоверна. Братът на Джанер(зетя на Ханде ) е харесал снимка в профила на Керем ето и коя снкмка

# 169
Добър вечер ! Flowers Hibiscus

Днес предложиха на Керем да отговаря на въпроси и се завъртя хаштагът #askthebursin. Над 40К туита и нашия сега се мобилизира да отговаря.

https://twitter.com/KeremBursin/with_replies

# 170
  • Плевен / София
Аз пък да ви покажа друга клюка която е достоверна. Братът на Джанер(зетя на Ханде ) е харесал снимка в профила на Керем ето и коя снкмка

естествено, че ще е снимката от подписа ми
Аз поне гледам ДЕК....вие всички къде се
Сега са реклами...но ако знаете какво става....

# 171
Добър вечер ! Flowers Hibiscus

Днес предложиха на Керем да отговаря на въпроси и се завъртя хаштагът #askthebursin. Над 40К туита и нашия сега се мобилизира да отговаря.

https://twitter.com/KeremBursin/with_replies

И познайте кой предложи този хаштаг Керем и се га отговаря на доста въпроси

Гости  едно че е твоя подпис а другото е че той не следва Керем значи е разглеждал профила му

# 172
Здравейте , аз съм нова тук. Днес приключих с последния епизод 37. Какво следва от тук нататък , ще има ли втори сезон или как ?
Благодаря предварително 😊

# 173
Привет! Hug Днес с прекрасното време, което беше, не успях по-рано да се включа, но ви следях. Не че е възможно да не вляза да ви изчета. Grinning
Бро, и мен ме изненада, признавам си друго очаквах след това 18+ дето беше сложила.. Joy
Аквамарин е задала много интересен въпрос. Да споделя и аз някои от моите причини:
Един ден просто видях постерът, видях ги двамата един до друг и ми подейства магнетично, притеглящо, поисках да видя историята.
Трябваше ми нещо разтоварващо, свежо и интересно. А миналото лято бях се загледала в доста вече приключили турски дизита. "Почукай на вратата ми" се оказа начинът ми да избягам от понякога натовареното и потискащо ежедневие. Когато започнах да го гледам първите епизоди вече бяха излезли и успях да си ги намеря с български субтитри, за голяма моя радост. И след това продължих с новите епизоди на живо и с английски субтитри, защото не мога да чакам. Grinning
Обожавам любовните истории, макар и нетипични, както във филми и сериали, така и в книги. Неприкрита романтичка съм, мечтая за една голяма любов, любим човек, един общ свят, споделени чувства. Heart Eyes
Керем и Ханде са чудесни актьори поотделно, но заедно имат такава химия, че те задържа пред екрана. Карат те да вярваш в любовта и сродните души. Загледах го, защото ми се видя интересен и продължих да го гледам заради вълшебната им игра.
Целият каст е така подбран, млади, енергични хора, със съвременно и модерно виждане.
Историята е цветна, красива, добре измислена, с някои страхотни диалози с поучителен смисъл, но и лека и ненатоварваща с прекалено много драма.
Жената е представена като силна, борбена, уверена в себе си, споделяща своите възгледи и чувства без притеснение, работеща това, което иска, непрестанно развиваща се. А мъжът не "подкастря" крилата и всеки път, когато се опита да полети, а застава зад нея и я подкрепя. Heart
Постът стана много дълг, който е прочел разхвърляните ми мисли, благодаря! Всички вие в темата правите гледането в събота вечер още по-вълнуващо! Hug
Сега отивам да видя на какви въпроси отговаря Керем Heart Eyes

# 174
Здравейте , аз съм нова тук. Днес приключих с последния епизод 37. Какво следва от тук нататък , ще има ли втори сезон или как ?
Благодаря предварително 😊
  Здравейте! Добре дошла сред нас! Heartbeat
Сериалът все още не е свършил, всяка събота излиза нов епизод. Тази събота очакваме 38ми епизод, а утре - трейлър (фрагман).

# 175
Никога не бях гледала Керем Бюрсин и когато случайно разхождайки се из интернет пространството видях слизащия от самолета Серкан Болан реших да видя за какво иде реч.И от 8.07. 2020 до сега живея с мисълта кога ще дойде събота.Какво ми хареса?
  1. Актьорът  и човекът Керем Бюрсин, а след това и Ханде Ерчел-качествени млади хора.
  2.Интересният сюжет, интелигентна игра.
  3.Харизмата на изпълнителите на ГГ, както и целият актьорски състав.
  4.Лек , ненатрапчив хумор, като изключа глупостите на трите ААА.
  5.Съвременен поглед на  ролята на любовта в живота на човека .Sparkling Heart
     Лека вечер !

# 176
Отговори на 7-8 въпроса и избяга. Сега го почнаха с меметата. Trollface

Как започна                                                                  Как завърши

# 177
  • София
Мери,
сега ми припомни как в първи епизод останах с отворена уста и веднага превъртях сцената, за да я изгледам още веднъж... Става дума за появата на Серкан - когато слизаше от самолета. Беше чок секси! До този момент знаех кой е Керем Бюрсин, но не му бях фен. Не ме е привличал физически, не го познавах като актьор, защото не бях гледала сериали с негово участие. И като дадоха тази сцена, си казах: “Ама къде си бляла досега?!?” Joy Има подобна сцена в 365 дни. И там Масимо слиза от самолета си и е мнооого секси. Въобще и двамата са хубави мъже - безкрайно различни, но много сексапилни.

Ама да си кажа - нашето гардже ми е на първо място в списъка с мъже в момента. Никой ни мое го мръдна. Grinning (ММ е приел това, над нещата е.Wink)

И нещо смешно - наскоро мои приятели и колеги (мъже) ми задават въпроса “ама как може да гледаш турски сериали”, защото искам, не искам, разбраха, че съм луднала по един сериал конкретно. И аз просто им пуснах това видео с Керем, казвайки: “Заради тоз гарсон”. Всичко им се изясни. И не отрекоха, ами потвърдиха, че е “мноу як”. Grinning

# 178
  • София
Ето част от въпросите към Керем и съответно неговите отговори:

Въпрос:   Какво правиш, за да останеш мотивиран, когато изпаднеш в депресия
Отговор: Спортувам или говоря със семейството си

Въпрос:   Коя е любимата ти песен в наши дни ??
Отговор:  Roll the Bones - Shakey Graves   "Знак на рогата"

Въпрос:   Кой е твоят филм за комфорт?
Отговор: Имам няколко, но трилогията „Властелинът на пръстените“ е тази, която мога да гледам през цялото време ... Иска ми се всички да живеем в такъв свят

Въпрос:  Имали ли сте добър опит от живота в Дубай и Абу Даби?
Отговор: Удивително! Имах късмета да имам добра част от детството си там и през 90-те ОАЕ определено беше нещо друго

Въпрос:    Какво се случи искахме да гледаме сцената на Хектор ????
Отговор:  Извинете, сцената беше изрязана ... но мисля, че може да има друга сцена в бъдеще.

Въпрос:   Обичате ли татуировки?
Отговор:  Обичам татуировките

Въпрос:  Кое предпочитате!  Море или планина?
Отговор:  Обичам и двете ... но определено съм най-щастлив с морето

Въпрос:  Латиноамериканците  ви обичат и ние оценяваме, че сте прекрасно същество
Отговор:  ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ!!

Въпрос:   Какво има във вашето зелено смути? Спанак? Авокадо? Ябълка? Краставица? Лимон? Протеинова добавка ?Камион натоварен с любов? Намигващо лице с език? Усмихнато лице с усмихнати очи? Сърдечен костюм?
Отговор:  Броколи, целина, магданоз, лимон, спирулина, краставица, мака на прах, джинджифил

Въпрос:  Новината: Керем ще си тръгне?
Отговор:  BULLSHİT NEWS Wink

Въпрос:  Можеш ли да поздравиш Ливан
Отговор:  ОБИЧАМ ЛИВАН !!! Моята сестра Мелис Бурсин там се омъжи. Удивителни спомени!

Въпрос: AMANIM  НАВСЯКЪДЕ!
Отговор:  Hahaha

Има още много въпроси, но Керем все още не е отговорил на тях. Може би по-късно...

Ето и любимата му песен към момента

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 23:23 от БлагаВест

# 179
  • Dupnica
Two HeartsЗдравейте момичета,
Следя темата с интерес и споделям приятните емоции с Вас- чудесни сте и  времето прекарано тук е забава, отмора и съпреживяване. Попаднах случайно на тази приказка. Гледам повече комедийни и романтични сериали и след "Любов под наем" не гледах друг сериал, но преглеждах понякога форума и така от есента съм пристрастена към  "Почукай на врятят ми" и нашите любимци.
Благодаря Ви за емоциите, които споделяте и всичко в нашата къща!: Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт