Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Реших да ви споделя някои красиви колажи на нашите любимци 💜

+ два паралела

# 181
Радвам се, когато се включват нови попълнения в темата. И аз се слагам в това число. Пишете скъпи момичета, изливайте си мислите. Relaxed

За протокола Smirk

Социалният рейтинг от последните седмици. Не е публикуван официално от Adba, а някой с фотошоп е събрал в едно резултатите.

# 182
  • София
Керим Джейлян  се завръща    

"Дойдохме, Дойдохме
Ще се срещнем в събота"

# 183
  • София
Керим Джейлян  се завръща    

"Дойдохме, Дойдохме
Ще се срещнем в събота"

БлагаВест, не само Керим Джейлян се завръща! Новината за новия екип от сценаристи споделих с вас преди известно време. А според нея в работата по сериала застъпва отново стария екип от сценаристи, състоящ се от Гунсу Текер (Gunsu Teker),  Фикрет Беклер (Fikret Bekler), Керим Джейлан (Kerim Ceylan) и Елиф Йозсут (Elif Ozsut)! Този екип от сценаристи са работили върху епизодите с номера от 22 до 30 включително. Sunglasses

Видях, че има нови момичета в темата и се радвам, че макар и в такъв значително напреднал етап от излъчването на сериала имаме нови попълнения! Повече от чудесно е, че в прекрасната ни тема идват нови момичета, че семейството на веднъж омагьосаните и в последствие тотално пристрастени към двойката Еда и Серкан и тяхната изпълнена с препятствия любовна история непрекъснато се увеличава! prodanova, gali_viki, добре дошли и не се притеснявайте да пишете! На питането на prodanova вече е отговорено, че очакваме 38 епизод в събота, а на това дали ще има втори сезон и изобщо какво следва натататък бих отговорила, че това в момента никой друг освен продуцентите (и може би ръководството на телевизия FOX) ве знае! Продължителността на сериала зависи от много и различни фактори, затова ние тук в темата сме се въоръжили  с търпение, пишем, коментираме, споделяме, творим и се радваме на всеки следващ епизод! Колко ще продължи, времето ще покаже! Flowers Hibiscus

Хубава вечер и спокойни сънища! Sleeping

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 00:30 от nrgmama

# 184
  • София
Гледам това момиче и не мога да откъсна очи от нея. Представям си я на живо. Колкото по естествена е и с по-малко грим, толкова е по-красива. Как ли се чувстват мъжете до нея?

# 185
  • Плевен / София
Гледам това момиче и не мога да откъсна очи от нея. Представям си я на живо. Колкото по естествена е и с по-малко грим, толкова е по-красива. Как ли се чувстват мъжете до нея?

Развълнувани.....
Бясна съм от серията на ДЕК....

# 186
  • Пришълец
Аквамарин, добър въпрос: ”Интересно ми е - с какво сериала "Почукай на вратата ми " ви привлече, защо избрахте да го гледате ?”

С какво ме привлече сериала...
Nature Sparkles страхотната енергия между Ханде и Керем, също и това, че за пръв път гледам и двамата. Няма място за сравнения, тепърва трупах впечатления. Аз се водя от собствените си усещания и хич не ми повлия това, че за Ханде неведнъж съм срещала груби определения и, че е посредствена актриса; Керем пък не знаел турски/не говорил правилно.
Той бил много добър в драмите казват, но и в комедия никак не е зле, щом именно с такава разхлопа милиони женски сърца. А Ханде е възможно най-добрия избор за актриса в ролята на Еда - тя самата е една слънчева и красива, пълна с живот. Цветарка при това. Kissing Heart
Nature Sparkles Както Аквамарин казва: ”Действието е в съвремието , двамата влюбени са образовани хора -архитекти, работещи заедно в офис, заобиколени от колеги и приятели т.е. допада ми обкръжаващата им среда.” На мен също ми допада.
Даа, изключени са традиционните обръщения като кака и батко, няма махали, забрадки, местене от маса на маса.
Nature Sparkles Музиката. Една от най-добре подбраните в турски сериал. Не мога да скрия изненадата си и от това, че преобладава англоезичната. Подкрепям Гости - музиката обикновено подсилва въздействието от самата сцена. В нашия сериал определено го постигат.
Nature Sparkles Препратките и всички онези на пръв поглед дребни неща, за които ни се иска да потърсим допълнителна информация. (Същото, което казва и Алекс. И символите на любовта им, които подробно описва nrgmama: белезниците, пръстена-цвете, легендата за Аполон разказана два пъти, но звучаща по различен начин и т.н.
Nature Sparkles няма насилие или поне не такова, което да е упражнявано от мъж над жена (Leddel Hands Plus1). Еда иначе го шамаросва Серко....
Nature Sparkles млади, красиви, талантливи и непринудени главни герои (БРО Blush) Вживят се и са адски убедителни (без да смесват плодове със зеленчуци) Stuck Out Tongue Closed Eyes
Nature Sparkles Един наистина нетипичен турски сериал (Същото, което казва и FBID167961...  
) Серкан хваща букета на булката, Еда предлага му брак - срещу стереотипите са.

На втората част от въпроса ”...защо избрахте да го гледате ?” - тц, не съм го избирала аз, а той мен. Stuck Out Tongue Winking Eye Подобно на Сезария аз турски сериали гледам предимно с бг аудио, на пръстите на едната ми ръка се броят тези, които съм гледала в оригинал. А и романтични комедии не обичам, не ме забавляват.
Случи се обаче така, че погрешка съм се абонирала за някакъв канал и ми идваха известия поне два пъти седмично, а аз все премахвам без да отварям. Накрая ми стана адски досадно реших да прекратя това чудо, но преди да го направя реших поне да пусна едно видео и... видя ми се недостатъчно, за да си сформирам мнение. Явно двойката ме повлече, не разбрах. Потърсих епизоди с превод. Първоначално ме издразниха приятелките на Еда, видяха ми се пискливи, взех да минавам с мишката по-набързо. И тамън прецених, че не става, когато на финала Еда му изпраска една страстна целувка на Серкан . newsm09 Достатъчна причина, че да премина нататък и да осъмна на компютъра Joy Да потърся още епизоди с превод, инфо. Озовах се на балкона на темата за Керем. В началото леко неориентирана. Влизам да поздравя булките и да помоля за линк с превод на 12 и 13 еп. Пък те ме посрещнаха с усмивка, за 12-ти ми дадоха, а за 13-ти казват няма как, понеже още не е излъчен. Joy
И аз като Хоуп - сериала и темата са малкото ми бягство от действителността. Kissing Heart

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 01:25 от Маргарита Н.

# 187
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и положително настроение Wink

# 188

Добро утро, момичета! 💙
С пожелание за усмихнат и спокоен ден!
Днес, според мен, ще ни пуснат фрагман. Така съм се настроила и вече нямам търпение да видя какво са ни подготвили, ще задълбаем ли в драмата или в романтиката? ⭐

# 189
  • Пришълец
Добро утро Kissing Heart

Дойде ми отвътре да ви поднеса по една роза от името на Ердем Joy

Имаме нови попълнения - Проданова, Гали_вики добре сте дошли Heart Eyes

# 190
Добро утро на 1-ви април !☺☺❤🌷Денят на хумора и шегата ! "Светът е оцелял,защото се е смял!".

Flowers Hibiscus За да живеем дълго , трябва да умеем да се забавляваме и да се смеем.☺ Разбира се с нашия любим сериал.

Flowers Hibiscus С благодарност към всички момичета, които споделиха  мнението си в групата -защо гледат сериала  " Почукай на вратата ми" и с какво ги е привлякъл ?❤🌷
Благодаря на : Гости, Алекс, Сезария, Бро, Марги, mimchyyy9, zlatna.1972, FBID, nrgmama , Leddel, hopexx,  Mery18, gali-viki / извинете ме,ако без да искам съм пропуснала някого/.

Момичета, признавам си с голямо удоволствие четох вашите коментари, някои от тях ме възхитиха, други допълниха и разшириха мои представи за сериала. Предполагам ,че за пишещите и четящи в групата е представлявало интерес да прочетат различни мнения за сериала  , да обогатят информацията си, да сверят своите възгледи с другите.  Мисля ,че всяка една от нас има свой оригинален поглед и възприятие от една страна, но от друга точно в това се състои силата на групата- да се обменят различни мнения,да се допълват и разширяват. " Съединението прави силата !".
Няма да анализирам всяко едно от мненията, защото всяко едно е ценно и интересно. Накратко :  Това е един различен сериал , в който няма забрадки, насилие, тираничен мъжки образ,пазител на честта ,  в основата му е една съвременна приказка за любовта,а въздействието му се базира на невероятната химия/привличане между Еда и Серкан.  Още веднъж благодаря ви ,момичета !
Flowers Hibiscus В тоя ход на мисли искам да споделя коментара на един зрител в социалните мрежи , което прочетох. Когато наблюдават двойката Еда и Серкан/ Ханде и Керем / почитателите на сериала изпитват " зрителен оргазъм" . Да,правилно прочетохте...Да си призная -никога не съм срещала такъв термин. Но като се замисля има истина в това. Ние сме заплетени и очаровани от нашите главни герои, изпитваме невероятна наслада гледайки ги.
Да си пожелаем много такива " зрителни оргазми" и наслада в предстоящите нови серии!☺❤

Лек и усмихнат да е денят ви ,момичета ! Изпълнен с много смях, шеги и забавление !☺

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 08:57 от akvamarin007

# 191
Аквамарин, днес ако ми остане време (надявам се) ще се включа и аз към въпроса ти, беше ми много интересно да прочета мненията на другите. 💙

# 192
# 193
Магийка, разбира се ,когато можеш ☺❤ Ще е удоволствие да прочетем  мнението ти в групата. Колкото повече коментари и мнения толкова по -добре и по-интересно става в къщичката ни.
И аз понякога искам да пиша и споделя нещо  , но за съжаление не винаги имам време за това. Затова и трябва да сме толерантни към всички нас ,защото имаме и много други неща да свършим. Това е истината..☺

# 194
Flowers Four Leaf Clover
                                         Добро утро Слънчеви и Романтични Момичета,

Снощи се прибрах късно и не бях влизала в темата, но ви прочетох, благодаря ви
                           за клюките, публикациите и снимките.Добра новина е завръщането на новите стари СЦ,
                           но те поне са гледали предните серии. Простих на последните СЦ, защото ни подариха
                           последните две серии, които много ми харесаха.
                           Добре дошли на новите Момичета, тук сме много гостоприемни и обичаме нови лица, които
                           ще изказват мнения, ще анализират, ще публикуват, но лично на мен това е едно от нещата
                           които най-много ми харесва,различното мнение.
                           Браво на Аквамарин, че се е сетила да си зададе този въпрос. Аз вчера пропуснах, но днес
                           всичко ще си призная:"Защо ми харесва сериала?
                           Естествено ще повторя някои неща, които и на вас се харесват много, но това е.
                          1.Как започна всичко? Зяпайки по разни места в соц.мрежи попаднах на 1 фраг и го изгледах.
                          Мисля, че беше от 1 или 2-ра серия на сериала. Какво да видя? Керем - в целия му блясък.Мно-
                          го го харесвам това момче, изгледала съм почти всичко с него "В очакване на слънцето", "Този
                         град ще дойде след теб", "Неживите", "Великолепния тандем", пропуснах само "Въпрос на чест",
                         че точно такъв жанр не мога да понеса/махала, традиции, батко, како,сълзи, сополи и крясъци/
                         просто не е за мен. Гледам и Ханде до него, а и на нея съм гледала някои неща "Слънчеви моми-
                         чета" "Черната перла" "Любовта не разбира от думи"За нея ми направи впечатление, че в всеки
                         следващ сериал беше по-добра. За артистичните възможности на Керем мисля, че няма нужда
                         да пиша, каквото и да напиша все ще е малко. Изгледах 1-ва и 2--ра серия и залепнах, та и досега.
                         2. Съвременен европейски тип сериал, без насилие върху жени, без крясъци и тежки драми.
                         Много ми хареса фабулата на сериала, по какъв начин ни представят нещата, финно и елегант-
                         но.Има драма, има интрига, но не я усещаш чак толкова осезаемо, а я понасяш някаси по-леко.
                         Въобще много различен сериал.
                         3.Поднасянето на детайлите, пръстена цвете, белезниците, "Малкия принц" и откъсите от него,
                         Храма на Аполон, водопада в Анталия, извинението на Серкан и терариума, как спря заминава-
                         нето на Еда за Италия, звездите и  Сириус, въобще всички прекрасни моменти, на които се нас-
                         лаждавах в сериала.
                         4. Музиката, ах музиката беше вълшебна, много майсторски подбрана, нямам думи. Явно музи-
                        калното оформление е правено от много добър професионалист.
                        5. Хареса ми атмосферата в офиса, млади, амбициозни хора, забавляват се и играят ролите си
                        по-най добрия начин, приятелството на Момичетата.
                        6. Серкан и Еда - ето тук мога да пиша до утре, но ще бъда по-кратка. Много ми хареса изграж-
                        дането на образа на Серкан, от едно дърво го промениха и направиха един стойностен мъж, кой-
                        то всяка жена би искала да има до себе си. Нямам какво да кажа за артистичните му умения,
                        както писах вече, че каквото и да пиша ще е малко, уникален артист и човек.
                        Ханде в първите и сериали й липсваха артистични умения, но сега толкова много е израстнала,
                        че много се учудих, играе страхотно, пресъздава емоции и чувства перфектно, браво амбициозно
                        Момиче.
                        Химията и енергията между тях е уникална и такава енергия не се среща всеки ден. Пишете, че
                        цеия свят ще се освети, аз бих добавила, че не ще се освети, а ще се взриви. Еда също се проме-
                        ни покрай Серкан и това също беше поднесено по подобаващ начин.
                        Всичко, което написах са нещата, които ме държат на екран, но не на последно място сте и вие
                        Дружки и атмосферата в темата, Няма таково изживяване наистина, емоционално да споделиш
                        със сродна душа кое ти харесва, кое не, какви чувства бушуват в теб, други мисли и чувства, кои-
                        променят и теб и мислите ти, това си заслужава да го изживееш.Flowers Hibiscus
                        Желая ви един слънчев  и усмихнат ден, бъдете здрави.HeartJoyFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт