Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 721
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Онези рейтинги са фантасмагория. Казах ви, че от тази събота ще има нова "измервателна агенция", която е безпристрастна.

Иначе е ясно, че тези 2м не са от комшията 😆

# 421
https://images.app.goo.gl/M2eqdfs2mgmm6qd29
Понеже питахте за брат на Керем. Тоз момък може да мине най-малко за негов братовчед. Аз нещо съм на път да си бъгна основните настройки. От пълно отрицание на турските сериали, до пълно зарибяване по харизмата на турските актьори. Ще ги призная за едни от най-добрите в света, май. Та думата ми е за "Ударите на сърцето". Някоя от вас ми го причини, момичета, не помня вече, коя беше сложила линк. Не обичам болници, кървища и драми - тук има всичко от това, но аз продължавам да го гледам. За мен по-интересната двойка са Оуз и Ипек. А пък Али много ми заприлича на Керем като млад дихател.

# 422
  • Кърджали
О, Ели, "Ударите на сърцето" е много хубав (макар че за мен лично трябвсше да е свършил на 21ва серия. Последните няколко серии иьобщо не ми харесаха).

# 423
  • Плевен / София
Понеже питахте за брат на Керем. Тоз момък може да мине най-малко за негов братовчед. Аз нещо съм на път да си бъгна основните настройки. От пълно отрицание на турските сериали, до пълно зарибяване по харизмата на турските актьори. Ще ги призная за едни от най-добрите в света, май. Та думата ми е за "Ударите на сърцето". Някоя от вас ми го причини, момичета, не помня вече, коя беше сложила линк. Не обичам болници, кървища и драми - тук има всичко от това, но аз продължавам да го гледам. За мен по-интересната двойка са Оуз и Ипек. А пък Али много ми заприлича на Керем като млад дихател.
Признавам си греха.....
На вашето внимание д-р Али Асаф Денизоолу....

а този преди това игра в Черна любов....Опита се да се намеси между моята двойка, но не го огря и се прехвърли на Ипек...

# 424
  • Монтана

И аз така, мисля че Гости ни зариби с линка! И аз го изгледах!Алекс е много права, трябваше да свърши с 21 серия, другите ти изгледах малко с мишката...! Но си струваше!

# 425
От интервюто на Керем:

Цитат
"Относно факта, че човек не може да мълчи:
През последните 2 години го разбрах. Трябва да отстоявате и защитавате принципите си и да действате.
За правата на жените например. Това трябва да бъде нашият общ принцип. Искам да кажа много не трябва да мълчим. Всички, които имат мощност, глас, връзки, не трябва да мълчат, трябва да отговорим на този проблем. Това се случва всеки ден. Това се случва всяка година. Това е, което съществува. Това е систематичен проблем. Проблеми на света. Това е катастрофа, идваща от патриархалната философия "

Браво на Керем! За да кажеш тези думи трябва да си наясно, че в патриархална Турция начело със сегашния държавник, се изисква доста смелост. Но по-важното е, че Керем е космополит не само по причина, че е живял "къде ли не", а по житейски възгледи. Тия дни прочетох, че прокуратурата е повдигнала обвинение на Берг Корел, защото проповядвала омраза в постове в Туитър, при положение, че тя доказва, че профилите, които излизат от нейно име, са фалшиви. Знам, че Корел се занимава със социални въпроси и не знам какви са нейните политически възгледи. Но самият факт за повдигане на държавно обвинение срещу един артист е достатъчно притеснителен за днешна Турция. В този смисъл изпитвам голямо уважение към изказаните позиции от Керем Бюрсин! Hands Clap

# 426
  • Плевен / София

И аз така, мисля че Гости ни зариби с линка! И аз го изгледах!Алекс е много права, трябваше да свърши с 21 серия, другите ти изгледах малко с мишката...
Е защо...лоша ли беше сватбата...после Ейлюл спаси полицая при катастрофата...Али мина през мъките да не успее да спаси бащата на Ейлюл, а тя разбра истината за смъртта на майка си...Все хубави неща..28 серии са си съвсем добре за летен сериал преминал в зимният сезон...

# 427
Утре ще чакаме актуално инфо от ""Nalbi SR" Wink

Онези рейтинги са фантасмагория. Казах ви, че от тази събота ще има нова "измервателна агенция", която е безпристрастна.
Иначе е ясно, че тези 2м не са от комшията 😆

Sparkling Heart

# 428
  • Монтана
Гости, благодаря!Филма си струваше, благодаря!

# 429
  • Плевен / София
Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне.- Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 430
Признавам си греха.....
На вашето внимание д-р Али Асаф Денизоолу....

а този преди това игра в Черна любов....Опита се да се намеси между моята двойка, но не го огря и се прехвърли на Ипек...

Точно тоз убавец Али Бурак Джейлян. За мен Ипек и Оуз са много по-влюбени на екрана, а когато бяха я вързали на строежа направо се филмирах, бях много афектирана, че хубавото момче ще си остане без сродната душа.

# 431
Бързичък е Stuck Out Tongue

# 432
На новата снимка на Ханде в инстаграм. Разменят си пак тяхната си думичка.Heart Eyes

# 433
Като е забранено да си разменят Heart ... Stuck Out Tongue Winking Eye
На новата снимка на Ханде в инстаграм. Разменят си пак тяхната си думичка.Heart Eyes

# 434
Кога успява да хареса и да коментира този човек, не знам. 😁💙

Общи условия

Активация на акаунт