Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 718
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Керем е харесал поста

# 406
След 3-то място на Керем вчера, днес и Бамби е трета Wink

Wink
https://twitter.com/i/status/1377979285294743552

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:43 от mi_si

# 407
  • София
Марги,
аз също съм за втората от пост #381. Ако погледнеш пост #385 - там пак съм я публикувала с предложение тя да е шапка, а самата заглавна страница да украсим с гифчета от сцената под дъжда. Пуснала съм и гифчета, Магия също пусна. Така че имаш материал. Ти ще прецениш как да ги комбинираш. Simple Smile

# 408
Последната година Керем е капитулирал пред Ханде. Trollface

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 17:10 от midnight__sun

# 409
  • София
Ок, в такъв случай ще имам готовност за темата. Благодаря за идеите, момичета. Всички шапки са хубави, но понеже може само една, най- много ми хареса втората в пост #381 на Бърборанка.
Искам да подменя и гифчетата с Керем, ако може, дайте предложения.
Когато я изпишем, няма проблем. И по време на епизоа да е, аз не гледам с вас, само следя в Туитър и темата. Живот и здраве да е, да съм на линия. Няма да ме затрудните.

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Виждам, че усилено дискутирате пускането на нова тема и свързаните с това детайли. Влизам в темата с една молба и с едно предложение:

1) Молба към Марги или тази от вас, която ще прави новата тема! Моля да се обърне малко внимание на шрифтовете на заглавната страница. Нямам претенции за това дали шрифтовете да бъдат серифни или без серифни, защото това са вижданията на този, който подготвя темата и неговата преценка за визуализация.  Намирам обаче, че разликата в големината на буквите (кегелът) на първата страница е малко фрапантна. В настоящата тема кегелът на основната информация (Жанр, Продуцентска къща и т.н.) е около 36-42 пункта, докато информацията за Сюжета на сериала и Къде се снима сериала е с шрифт с кегел около 9-10 пункта. Според моето скромно мнение титулната страница би изглеждала още по-добре при съвсем малка промяна в размера на информацията свързана със сюжета и мястото, където се снима сериала.

2) Предложението ми  с условието, ако момичетата в темата приемат това предложение е провокирано от поредната смяна на екипите от сценаристи. Мисля, че би било полезно както за нас, така и за тези които влизат само, за да четат темата в скрит текст след Сценарист: Айше Юнер Кутлу да се добави малко конкретика, като например:
Сценарист: Айше Юнер Кутлу и екип (епизоди 01-21 вкл., епизод 24);
Сценарист: Гюнсу Текер и екип (епизоди 22, 23, 25-30 вкл.);
Сценарист: Дуйгу Танкаш и екип (епизоди 31-37 вкл.)

Оставям ви с пожелание за спокойна, приятна и усмихната петъчна вечер! Gift Heart

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 17:11 от nrgmama

# 410
Maрги, няколко на Керем. По-късно ще потърся по-обстойно и по-разнообразни, но сега съм в движение... надявам се не е проблем 💜
Подкрепям nrgmama за предложенията!💛

# 411
# 412
  • София
st_ina Огромни благодарности за превода на интервюто на Керем   

Наистина това момче все повече ми влиза в сърцето. Много мъдрост има в тези негови разбирания за живота. Уважението към семейството и към жените. Разбиранията му за света, в който живеем. Това, че е научен сам да се бори с нещата в живота. Дисциплиниран, работлив, обичлив. Не се превъзнася и не лети в облаците. Има нещо все още детско в него, което го прави абсолютен сладур.  Интелигентно и много разумно момче.
Най-силно впечатление ми направи разбиранията му за брака и децата. Много е прав, не можеш на всяка цена да искаш да имаш деца или да се жениш. Това трябва да е много добре обмислен акт и той да бъде желан и от двете страни. Личи си, колко вече е помъдрял и ми се струва, че неговото време е наближило. Дано и половинката, на която ще се спре да е неговата. А ако това е нашата Ханде, то аз много ще се радвам и за двамата.

Цитат
Най-интересното от интервюто на Керем Бурсин за списание ALEM:

Скрит текст:
Керем описа един свой ден:
„Ако имам късмет, спортувам, когато се събудя сутрин. По-голямата част от деня се прекарва на снимачната площадка. Много се забавляваме на снимачната площадка. Сериалът се снима от миналия юни. Би било много трудно, ако не се забавлявахме с това темпо. Снимките вървят добре, защото работим с хората, които обичаме. Отивам на снимачната площадка, снимачната площадка, връщам се от снимачната площадка. В свободното си време прекарвам време вкъщи с кучето си.
Всеки носи отговорност заради пандемията. Сега работим със 100 души на снимачната площадка, не бива да рискувате целия актьорски състав. "

Как прие новината за пандемията:
Всички бяхме шокирани. Няма лошо без добро. Мисля, че никога не се е случвало всеки да е посветил толкова много време на себе си. Прочетох много книги, занимавах се със спорт и гледах телевизионни предавания, филми, които отдавна искам да гледам. Готвих много, както всички останали. Когато започнаха снимките на сериала, излязохме от домашната изолация. Снимките започнаха, когато всички бяха с маските си, без да ги свалят. Екипът ни е много отговорен, но все пак искам всичко това да не се случва ”

Относно балансираната комуникация с феновете:
Социалните медии са добра платформа, да. Преди няколко месеца открих, че можете да отговорите в Twitter. Понякога влизам и отговарям на последователите си. Ако някой е задал въпрос и мога да отговоря на тази секунда, защо да не отговоря. И за този човек е приятно, и за мен. Все едно сме изградили интерактивна връзка. Не обичам да прекарвам много време в социалните мрежи, но сега това е част от живота ни. "

Относно срещите с роднини:
Има много области, в които можем да съпреживяваме, както пандемията беше за всички. Получаването на подкрепа или разговорът с някого за подкрепа е добре.
Например, не съм виждал нито сестра си, нито племенника си от началото на пандемията. Просто не мога"

Относно факта, че човек не може да мълчи:
През последните 2 години го разбрах. Трябва да отстоявате и защитавате принципите си и да действате.
За правата на жените например. Това трябва да бъде нашият общ принцип. Искам да кажа много, не трябва да мълчим. Всички, които имат мощност, глас, връзки, не трябва да мълчат, трябва да отговорим на този проблем. Това се случва всеки ден. Това се случва всяка година. Това е, което съществува. Това е систематичен проблем. Проблеми на света. Това е катастрофа, идваща от патриархалната философия "

За семейството и децата:
Семейството и децата са много важни. Сякаш това е една от целите ни, която обогатява живота ни. Но, разбира се, това е въпрос на предпочитание, поне аз така мисля. Остарях малко. След 3 месеца ще стана на 34 години. Винаги съм мечтал да стана баща на 29 или 30 години, но разбира се понякога нещата не вървят по нашия начин. Най-важното е, че децата не са създадени само за да имат деца и ние не се женим само за да се оженим. Не може просто да си с някого. Що се отнася до човека, с когото искате да споделите живота си, той може да не иска. Всичко е свързано с това, което ни очаква в живота. Ако всичко съвпада за двойката, защо не? "

Скрит текст:
За света:
Светът, в който живеем, е очевиден. Лош свят. Нашата планета не е в добра форма. Има огромна разлика между богатството и бедността. Това не е равен свят. Когато казвате равен, това включва и расизъм, равенство между мъжете и жените и всичко останало. Неравен и неморален свят. Така във всичко. Все още хвърляме боклук на земята. Океаните ни са пълни с пластмаса. Ето защо ние носим отговорност. Една от нашите цели е да изпълняваме отговорностите си към света лично. Самите ние не осъзнаваме силата на човека. Не ни пука. Ако спокойствието ви не е на място, вие сте стресиращ, тревожен човек. Ние се раждаме веднъж и трябва да живеем добре, трябва да отделяме по 20 минути на ден само на себе си. Трябва да обичаме себе си."
 Преводът е на "Обичаните турски сериали".

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 19:59 от БлагаВест

# 413
Сега какво правим? Изписваме темата, за да сме в "ново легло" за новата серия ли? 😆

# 414
Никой нищо не каза, всички мълчат 😁

# 415
  • Плевен / София
Никой нищо не каза, всички мълчат 😁

обичам "цвят лилав"

# 416
Здравейте, момичета! Blush В очакване ли сте за епизода утре вечер? Hug

Относно темата,
ако някога имате нужда от помощ за дадена обработка / гиф / подредба и сформиране на темата, винаги съм насреща, само пишете! Да кажем, че имам малко опит, а и ще се радвам хобито ми да е от помощ за нещо, въпреки че скоро нямам време за него, но за вас винаги ще намеря такова.
А на Марги, поздравления за труда и красивите теми, които винаги ни подготвяш - много добре знам какъв труд е това. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 18:29 от Анонимен

# 417
Привет, много са хубави предложенията и аз обичам лилаво. Кога ли ще се науча и аз да правя такива красоти.Flowers Hibiscus

# 418
Гости, здравей, Ирина Флорин 😏

# 419
  • Плевен / София
Гости, здравей, Ирина Флорин 😏

Е как за по малко от денонощие почти 2 млн. гледат, а  рейтинга ни слага последна дупка на кавала....

Общи условия

Активация на акаунт