Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Пришълец
Мики, наблюдателна си. Stuck Out Tongue Winking Eye Като каза, че сме по-мълчаливи върнах се да погледна и да, предишната сме я преполовили само за ден Joy

Алекс, радвам се да те видя,, по-добре ли си?
Бърборанке, страхотни предложения, съобразила си се с предпочитанията ни. Да, Магия ми е схванала правилно идеята, иначе не е задължително всички гифчета да са от една сцена само, искам да са актуални пък дали от предходния епизод, дали от фрагманите за предстоящия няма значение...
Момичета, не държа непременно да я пускам аз, да си знаете Hug Приятно ми е много, но не искам да ощетявам и вас, ако някой иска отдръпвам се веднага.

Магия, аватара ти от годежа ли е?  Ах, как се допълваме с теб, същински Айдан и Сейфи Joy Аз много харесвам от онзи епизод Еда с маргаритките, но е намръщена малко и който ме чете ще му разваля деня Joy

# 391
Друг е варианта да се активизираме и до довечера да изпишем темата. Колко са 23 страници за нас.

От продуцентите Relaxed
Edit: Пишат, че е снимала с нейният телефон.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:00 от midnight__sun

# 392
Марги, аз искам ти да ги правиш темите, уникални са винаги! 💜 А аватарчето е от годежа, много любим епизод. 💛
От дъжда имам тези:

От сцената с мотора (заради другите шапки):

# 393
  • София
Съгласна съм с Магия, че след утрешния епизод ще имаме много повече материал. А отсега подхванах темата за нова тема, защото предполагам, че ще се наложи да се преместим утре по време на епизода... Така като гледам как вървим. Затова мисля, че ще е добре да сме готови предварително. Simple Smile

Ако искате да ползваме 37-ми епизод за mood board на новата тема, казвайте - ще търся нови варианти за шапка с кадри от епизод 37 и имам идея гифчетата да са с диалози от епизода, защото имахме доста силни такива. Simple Smile

# 394
Аз викам до утре 20:00 да я изпишем, имаме 28 часа хахах
Страхотни предложения за гифчета и шапка, нямам никакви претенции аз Hug

Гледах клипчето на Гости , не знаех, че Ханде е имала връзка с Екин Мерт , той ми е симпатичен , макар че прилича малко на индиец с тази тъмна кожа и коса хаха обаче с Мурат 1 нямат нищо общо като външен вид , направо като деня и нощта, явно Ханде няма предпочитания , както Керем , който харесвал само блондинки.. уж Joy

# 395
Щом са от продуцентите да не излезе ,че снимките са част от серията 🤭
Друг е варианта да се активизираме и до довечера да изпишем темата. Колко са 23 страници за нас.

От продуцентите Relaxed

# 396
  • София
Ами... може и да се справим да я изпишем преди старта на новия епизод, но пак мисля, че е добре да сме готови предварително. Simple Smile

Аз също смятам, че Марги се справя чудесно с темите и нямам против пак тя да пусне новата. Ние с Магия ще помагаме с каквото можем. Simple Smile

И аз това се чудех - дали Еда снима Серкан или Ханде снима Керем? Според мен и те вече не знаят. То не са импровизирани сцени... Смесиха плодовете със зеленчуците и реала със сериала. Но ние сме доволни, нале? Grinning

Влизам в обувките на Супер Катя, редактирам се и веднага отговарям на моя си въпрос от горния абзац - Ханде снима Керем. Grinning Защо ли? Защото това е телефонът на Ханде. Познавам го, виждала съм го достатъчно пъти на лайфове и в отражението на огледалата при селфитата й. Еда е с лилав калъф и не е с iPhone. Wink

# 397
  • Плевен / София
по лесно е  от 4 млн. туита....

# 398
За мен няма голямо значение от кой епизод ще е, сцената с дъжда е много красива, но от фрагмана видяхме гголяма част (да не кажа цялата) от нея и можем спокойно да я ползваме,  но за другите сцени не знам...
Нека Марги каже дали стигат материалите за тема със сцена с дъжда, например.

# 399
Най-интересното от интервюто на Керем Бурсин за списание ALEM:

Керем описа един свой ден:
„Ако имам късмет, спортувам, когато се събудя сутрин. По-голямата част от деня се прекарва на снимачната площадка. Много се забавляваме на снимачната площадка. Сериалът се снима от миналия юни. Би било много трудно, ако не се забавлявахме с това темпо. Снимките вървят добре, защото работим с хората, които обичаме. Отивам на снимачната площадка, снимачната площадка, връщам се от снимачната площадка. В свободното си време прекарвам време вкъщи с кучето си.
Всеки носи отговорност заради пандемията. Сега работим със 100 души на снимачната площадка, не бива да рискувате целия актьорски състав. "

Как прие новината за пандемията:
Всички бяхме шокирани. Няма лошо без добро. Мисля, че никога не се е случвало всеки да е посветил толкова много време на себе си. Прочетох много книги, занимавах се със спорт и гледах телевизионни предавания, филми, които отдавна искам да гледам. Готвих много, както всички останали. Когато започнаха снимките на сериала, излязохме от домашната изолация. Снимките започнаха, когато всички бяха с маските си, без да ги свалят. Екипът ни е много отговорен, но все пак искам всичко това да не се случва ”

Относно балансираната комуникация с феновете:
Социалните медии са добра платформа, да. Преди няколко месеца открих, че можете да отговорите в Twitter. Понякога влизам и отговарям на последователите си. Ако някой е задал въпрос и мога да отговоря на тази секунда, защо да не отговоря. И за този човек е приятно, и за мен. Все едно сме изградили интерактивна връзка. Не обичам да прекарвам много време в социалните мрежи, но сега това е част от живота ни. "

Относно срещите с роднини:
Има много области, в които можем да съпреживяваме, както пандемията беше за всички. Получаването на подкрепа или разговорът с някого за подкрепа е добре.
Например, не съм виждал нито сестра си, нито племенника си от началото на пандемията. Просто не мога"

Относно факта, че човек не може да мълчи:
През последните 2 години го разбрах. Трябва да отстоявате и защитавате принципите си и да действате.
За правата на жените например. Това трябва да бъде нашият общ принцип. Искам да кажа много, не трябва да мълчим. Всички, които имат мощност, глас, връзки, не трябва да мълчат, трябва да отговорим на този проблем. Това се случва всеки ден. Това се случва всяка година. Това е, което съществува. Това е систематичен проблем. Проблеми на света. Това е катастрофа, идваща от патриархалната философия "

За семейството и децата:
Семейството и децата са много важни. Сякаш това е една от целите ни, която обогатява живота ни. Но, разбира се, това е въпрос на предпочитание, поне аз така мисля. Остарях малко. След 3 месеца ще стана на 34 години. Винаги съм мечтал да стана баща на 29 или 30 години, но разбира се понякога нещата не вървят по нашия начин. Най-важното е, че децата не са създадени само за да имат деца и ние не се женим само за да се оженим. Не може просто да си с някого. Що се отнася до човека, с когото искате да споделите живота си, той може да не иска. Всичко е свързано с това, което ни очаква в живота. Ако всичко съвпада за двойката, защо не? "

За света:
Светът, в който живеем, е очевиден. Лош свят. Нашата планета не е в добра форма. Има огромна разлика между богатството и бедността. Това не е равен свят. Когато казвате равен, това включва и расизъм, равенство между мъжете и жените и всичко останало. Неравен и неморален свят. Така във всичко. Все още хвърляме боклук на земята. Океаните ни са пълни с пластмаса. Ето защо ние носим отговорност. Една от нашите цели е да изпълняваме отговорностите си към света лично. Самите ние не осъзнаваме силата на човека. Не ни пука. Ако спокойствието ви не е на място, вие сте стресиращ, тревожен човек. Ние се раждаме веднъж и трябва да живеем добре, трябва да отделяме по 20 минути на ден само на себе си. Трябва да обичаме себе си."
 Преводът е на "Обичаните турски сериали".

# 400
по лесно е  от 4 млн. туита....
Да, изобщо не вярвам, че ще ги направим 4млн, но ще се включа пак , 30минути активност в туитър , правя 300 туита и ме блокира , след края на епизода пак ме пуска , туитвам още малко и пак ме блокира, така че активността ми е горе долу около 1час хахаха хората, които висят по цели нощи в туитър сигурно имат по 5 акаунта Joy

# 401
  • Пришълец
Ок, в такъв случай ще имам готовност за темата. Благодаря за идеите, момичета. Всички шапки са хубави, но понеже може само една, най- много ми хареса втората в пост #381 на Бърборанка.
Искам да подменя и гифчетата с Керем, ако може, дайте предложения.
Когато я изпишем, няма проблем. И по време на епизоа да е, аз не гледам с вас, само следя в Туитър и темата. Живот и здраве да е, да съм на линия. Няма да ме затрудните.

# 402
  • Плевен / София
Ако някой иска да погледне новият сериал на "г-н Алптекин"

https://turkru.tv/odnazhdy-na-kipre-1-seriya.html
рейтинга никак не е лош за начало на сериал...
Скрит текст:

# 403
Тези усмивки ни загряват.😇

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 16:22 от sani1212

# 404
Марги, ще потърся гиф-чета на Керем и ще ги постна тук 💜

Общи условия

Активация на акаунт