Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 708
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Изумена съм от наблюдателността на феновете.  
Всички ние днес гледахме селфито на Ханде от дома й с шапката на Керем. Но нито една от нас не успя да забележи това, което зоркото око на някои фенове е уловило.
Вижте какво се е отразило в осветителното тяло в стаята. Хайде познайте кой може да е това.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:11 от БлагаВест

# 481
Лека нощ и от мен! Flowers Hibiscus Sparkling Heart

Отивам да трупам сили за утре, че ме чакат вълнения, туитване, нов епизод. Пълна програма! Hands Metal

Edit: Благавест не искам аз да ти развалям удоволствието, но е фотошоп. Както и шапката не била същата. А дано скоро ги спипат на местопрестъплението.Smile

# 482
  • София
Ето ги на местопрестъплението...

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:32 от БлагаВест

# 483
Това също е фотошоп Joy

# 484
Добро утро, момичета! 💛

В днешната емисия новини ще видите .. 😁 Шегувам се!
Пожелавам ви един ден, изпълнен само с положителни емоции, а вечерта пък да е мнохо романтична, малко драматична и много забавна 💜
Сега ставайте и се захващайте за работа, който каквито задължения има, да си ги свърши по-рано, защото днес е нашия ден! Довечера ви чакам всички в киносалона! Часът е ясен, всеки си знае и мястото! 😁 Носете за хапване и пийване, защото все пак освен да гледаме, сме и на раздумка. 😁✌🏻

# 485
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета Flowers Hibiscus

Желая ви една страхотна събота, изпълнена с много положително настроение и усмивки Wink

Gift Heart

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 07:50 от mi_si

# 486
Добро утро и от мен Момичета,

Всички вие днес каквото ще правите правете и  довечера да се строите в киносалона.
                      Часът и мястото на срещата са известни, а за хапка и пиене всеки да си прецени.
                      Желая ви днес един прекрасен ден и се подгответе, че довечера ни чакат много положи-
                      телни емоции, дай боже.Joy
                      Алекс, ти как си , не попреминава ли вече това чудо? Дано да стане по-бързо и по-леко, пожела-
                      вам ти го от сърце, пази се, почивай повече и изпълнявай указанията на лекарите .Flowers Hibiscus

# 487
Добро утро, момичета!

Днес е нашият ден, събота дойде, за някои бавно, а за други бързо! Но всички знаем как издържаме до следващия епизод с невероятни чаршафи, много Ханде и Керем, гледане на любими моменти и забавление в темата!
Нямам търпение за довечера и рекорд от 4 млн. има за цел, колкото по-близо е 20:00ч., толкова по-развълнувана съм!
Нека денят ви бъде прекрасен, пълен с много усмивки, щастие и любов. И вечерта готови за новия епизод.
Бъдете здрави!

# 488
Добро утро ! Поредното разсъждение на блогът от соц мрежи.
Ето ме и мен 🤣 с размишлемния за 2-и фраг на 38-а серия  доколкото е възможно... 😉
Еда се канеше да напусне Серкан завинаги,но сърцето й не издържа..
Връщайки се назад тя видя Серкан, как се срути на летището пред очите й.
Тя е ужасена от ставащото.
Еда ще заведе Серкан в болницата, където драмата на Селин ще бъде изложена още в самото начало на серията. Докато преглеждат Серкан в болницата, Еда ще чака на вън, но се натъква на Селин, като я чува да говори с Дениз по телефона, задействайки следващия си змийски ход и така чува истината за бременността й, че е от Дениз. Тук сцената незнам как ще се развие, но погледа на Еда ми напомня за сцената, когато Еда изхвърли Балджа от апартамента на Серкан в 26-а серия 😄 (една от любимите ми сцени)
Като се има предвид, че е в болницата, предполагам, че ще се съобрази,а може и всичко да се очаква от непредсказуемата Еда 🤣, но тази сцена очаквам с нетърпение.
Факта, че Селин използва Еда, за да каже, че е бременна от Серкан и да обърка живота и на двамата, ще накарат Еда да откачи. Та Еда беше готова да се откаже от щастието си в името на детето на Серкан, да расте със семейството си, но и това се оказа поредната игра на Селин, за която този път ще заплати.
Твърде вероятно е Еда да не каже веднага на Серкан за Селин, заради състоянието му, но с нетърпение чакам да видя, какво ще каже Серкан на Селин! Чакам това дълго време да я постави на място.
Серкан ще направи някои тестове, за които резултати ще дойдат на следващия ден.
На следащия ден отива в болницата, но от разговорът с лекаря не може да се разбере ясно, дали докторът казва на Серкан, че има тумор или Серкан смята, че това е тумор и му задава въпроса.
Помните ли в 11-ия епизод, когато Серкан беше болен, той пита лекаря дали има сърдечни проблеми и тя обяснява, че това са панически атаки. Тук същото нещо, той който има фобия от болести, задава определени въпроси на лекаря.
Но ако Серкан наистина има тумор и не каже веднага на Еда, ще го направи по-късно. Това няма да е тайна.
Тази следа от тумора е да го накара да остави работата си и да го подтикне да изживее живота си пълноценно с Еда, което ще научи Серкан на важен урок в живота.
Ще бъде вълнуващо, пълно с забавление и романтика..
Ако тумора е действителен сега е момента да се докаже, че Кемал е бащата на Серкан или друга възможност, че резултатите са сгрешени или объркани с друг пациент, а защо не и двете 🙂 но това няма да е голяма драма.
Серкан ще напише всичко, което иска да направи и изживее, но заедно с Еда .
Когато тя е до него, той се чувства пълноценен, с нея той може да забрави всеки обезпокоителен факт и да се наслаждава на живота, докато в Словения, когато тя не беше там, той чувстваше само празнота и постоянно изпитваше болка само с Еда може да преодолее всичко.
Домът им е един до друг и те се усмихват от сърце само, когато са заедно, кратката раздяла на летището го е накара да осъзнае, че трябва да се насладят на своята задружност, вместо да се тревожат за миналото и бъдещето ..
Така, че ето и Серкан и неговият малък списък да се наслаждава на всеки момент от живота ... Малка част от желанията му😉
-прекарвайте повече време с любовта на живота ми...💖 след разходка идва идеята да си татуират пръстени с знака за безкрайност..
Интересно ми е дали само ще си татуират пръстени или ще подпишат и ще се оженят по нестандартен начин.. Сигурна съм, че Серкан и Еда няма да им е достатъчно само да напрарят пръстени татуировки ...
-направи си татуировка ... след като си тръгнат, танцувайки по улицата ще завали дъжд, ще има романтика 🥰💖
-дъждовна вечерна разходка.. Уникална романтична сцена, танца на любовта 💖💖
-каране на мотоциклет.. комуникация 🥰🏍
-Желанието на Серкан да не се съобразява, къде се намира и да показва желаниети и любовта си към Еда.. сексуално напрежение, горещоо  🔥🔥🔥
-да разреши дело за убийство ...партньори в криминале 🤣🤣 Тази сцена имам чувството, че ще е много подобна на сцената,
когато Серкан ходи да иска Еда в домът й и ще е доста комична .. дано съм права 😉 Мистър и Мисис Болат 🔥
Щях да забравя 🙂😄 снимката, която качиха с Айдан и Кемал, явно и там ще има развръзка, която ще шокира всички..
Ще е един уникален епизод, пълен със смях, романтика, 🔞 надявам се, малко драма, екшън 😄
Незнам дали епизода ще е 💣, но според мен няма да е само една 💣💣
Един от най-големите уроци в живота, който "Почукай на Вратата ми" ще ни даде с тази серия.
Да започнете да живеете настоящето, а не в миналото или да планирате бъдещето си.
Не пропускайте спомените, които бихте могли да създадете в момента, но не сте.
Започнете да живеете, преди да е станало твърде късно. 💖
Хубав ден от мен!

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 08:31 от Антония Симеонова 675288

# 489
# 490
Добро утро

# 491
Не знам за вас, но аз нямам никакво търпение за довечера! 🤩
Разсъжденията на Антония много ми харесват и ги подкрепям напълно!

# 492
Добро утро! Blush
Само се отбивам да ви пожелая приятно гледане довечера! Heart

# 493
Днес Анъл има рожден ден

# 494
Пак съм аз, но ви нося сет, който събрах от гифчета, описващи следния диалог:

Еда: Защо ме гледаш така?
Серкан:Как?

Еда: С любов!

Все пак всички се разтапяме именно по този поглед на Серкан Болат! 💜

Общи условия