Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 708
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, тъй като понякога ми е много трудно да ви изчета, а гледам сте се отзовали на поста ми, ще помоля на лични съобщения да ми пишете всичко, от което имате нужда за темата, за да не пропусна нещо (не нарочно, разбира се). Тъкмо ще е по-лесно да се уговорим. Пишете, без да се притеснявате.

Ах, колко лятно настроение ми донеси Керем днес ... Heart

# 466
Целият отряд на Ханде се е разписал. Smirk

# 467
Ето и две мои гифчета на любими сцени Heart
Не знам дали ще потрябват, ама мисля, че подобна гледка никога не е излишна Smile

# 468
  • София
Нашите гълъбчета са номинирани за "Най-красивите лица в света" за 2021г.
Пожелавам им успех. Те го заслужават.

# 469
Oт мен още:

--------------

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 22:04 от Есенна магия*

# 470
Ох ,обичам ги тея двамата ,така ме зареждат радвам се на любовта им ,те вече не го и крият,на всеки пожелавам такава любов.
🌸С една и съща шапка “АМАНЪМИ-те”❤❤❤

# 471
Керем от Бодрум

# 472
Влизам в темата и все едно сънувам! Какви прекрасни гифчета сте качили с един красив Керем/Серкан! Направо очите ми останаха. Heart Eyes И преди съм казвала, че е един от най-секси мъжете, които съм и не съм срещала. Joy
Ханде и Керем как си се закачат. Много активни днес, подгряват ни за утре сигурно. Какво ли очаква с нетърпение Ханде наистина, интересно. Много са сладки и позитивни. Дано утре има и лайф.
Разписвам се и аз с две любими гифчета:

# 473
Кирето и Папагалчето ШИП категоричен...чакаме!

# 474
  • София
Ама и феновете добре са подредили баджанаците   

# 475
Представям си ги Ханде и Керем седнали в караваната между снимките. Следят ТТ и ИГ , търкат телефоните и се смеят " виж това", ''  А това прочети ли?" , " Ами хайде да зарадваме феновете стоящи зад всичко това, Керем. Кажи паролата" . Керем с усмивка " АМАНИИМ... и Хандеми да ми върнеш вече шапката, че Хектор няма на какво да спи. Само се вре в суитчъра ти, който забрави  преди време. Готова?"...

# 476
  • София
Започнах да схващам. Керем е в Бодрум. Снима рекламата, а Ханде му пише, че не може да чака.
Лелеее, два дена го няма и тя вече се е затъжила горката...   

А един фен е написал:  Спрете да флиртувате" 
Той да не ревнува Ханде        

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 23:39 от БлагаВест

# 477
Здравейте! Hug
Тийзърчето от рекламата е чооок гюзел, много готин Керем, хайде да идва рекламата, сигурна съм, че ще е гореща Nature Fire Ако я пуснат утре, темата ще свърши за нула време Stuck Out Tongue Winking Eye
Къдравата Ханде в колата е страхотна, не бях виждала снимката Heart Eyes
Amanim и за двамата днес Joy

# 478
# 479
  • София
Nature Moon Лека нощ, момичета! Nature Moon

Сънувайте приказно красиво...

Утре ни чака епизод с много любов и романтика, сигурна съм. Този път от 20 часа (озет) и 21 часа (нов епизод) - надявам се да се съберем повече момичета за по-голям купон.

Общи условия

Активация на акаунт