Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 710
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Сигурно сте писали в темата, но да попитам все пак - как се превежда AMANIM и защо така се закачат приятелите?
Алекс, добре ли си? Искрено ти пожелавам да преминеш по-леко през изпитанието Ковид.
Тръгна си между тях и си го ползват вече ксто закачка. Инапе покрай него за първи път я чух и не знам точен превод.
Благодаря, за загрижеността, малко на моменти съм. Имам моменти в кокто съм като нова, има и такива, в които направо ми се реве. Не ме държи тялото да стоя права, оше вдигам температура, но предвид факта, пе можеше инда съм много по-зле, и на това съм доволна...
Надявам се да имам сили утре да ви правя компания и да превеждам, но вероятно ще ме извините и само ще се включвам с коментари, пишейки от телефона от време на време (от телефона ми е неудобно да превеждам). Но да види. До утре има още много вода да изтече...

Еха, стана ми лятно с Керем... ❤️😍
Алекс  не се притеснявай. Точно така протича този гаден вирус. Ако един ден си по-добре после два си много зле. Всичко те боли, глава, тяло, нямаш никакъв "пауър". Спи ти се непрекъснато. Аз например много се потях. Едната нощ 7 пъти се преобличах. Тъкмо се подсуша и след половин час съм мокра като че ли съм излязла от банята. Така бях около две седмици и после постепенно започнах да се оправям. Само търпения миличка. Почивай колкото можеш повече. Пий каквото ти е препоръчал личният лекар. 
Вярвам, че скоро ще ни се похвалиш с подобрение.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 00:00 от БлагаВест

# 451
Днес се засилиха с активността и аз само им се радвам и усмихвам. Не можела да чака, големи фенове си станаха един на друг. Керем малко повече. Stuck Out Tongue

# 452
  • Кърджали
Нашият си проси едно Amanim

Скрит текст:
Днес гледах да съм по-мълчалива (па дали успях не знам) зашото като съм болна съм голямо мрънкало, а няма смисъл да ви надувам главата...

# 453
  • София
Нашият си проси едно Amanim

Скрит текст:
Днес гледах да съм по-мълчалива (па дали успях не знам) зашото като съм болна съм голямо мрънкало, а няма смисъл да ви надувам главата...
Хандето за къде се е разбързала, че не можела да чака  

А Керемчик се опровдава милият. Да се понася със сто от место и бързо, бързо да е паркирал пред дома й.    

Я балдъзата как се е притеснила за косата му. Пита  какво се случва с косата на Керем.

А Керем бърза да си признае, че е влюбен и много обича сестра й...

И да я успокои, че много добре си се разбират двамката. Все пак по-голяма кака е, притеснява се за сестричката си

Съответно Хандемии му благодари и казва, че се радва да чуе това 

Тези двамката съвсем му отпуснаха края. Взеха по интернет да се обясняват. Явно кака държи изкъсо зетя.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 20:59 от БлагаВест

# 454
Искаше си Amanim и си го получи. Smile

# 455
Сериозно питам и искам сериозен отговор!!!
Коя от вас иска да е папагалът в този момент?! 😆

# 456
Това Кере умалително от Керем ли е ... Stuck Out Tongue Winking Eye За едно приятелче питам ... Wink

Сестрата на Керем Simple Smile

Gift Heart

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:10 от mi_si

# 457
Тези наши АМАНИМ как ни мятат по върбите за наша радост... Сладури...

# 458
Не знам за тях, но аз днес яко смесих плодовете и зеленчуците. Trollface

# 459
  • Кърджали
Налбантова, не знам за папагала, но аз съм навита да съм парчето диня в ръката му 🙃

# 460
Налбантова, не знам за папагала, но аз съм навита да съм парчето диня в ръката му 🙃
Не че нещо, но ще те изяде и изпика, и ще забрави... Ама ако си папагалът и го клъвнеш по ухото, оставиш му доживотен белег... Ще те помни и не само, но и ще те разказва като история, когато са седнали и пият чай с... Хандето 😆

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:30 от Nalbantova

# 461
  • София
Алекс, дано го изкараш колкото е възможно по-леко Praynig

Благодаря за гифчетата с Керем, в бързината не обърнах внимание от Магия ли са или Бро, но и двете са се включили с коментар. Приемат се и още предложения - от филми, сериали, реклами. На които е само той. В случай, че попаднете на такива и ви се занимава да ги споделите.

Габи, много си мила. Ще се възползвам да помоля ако можеш /понеже не съм наясно как точно става/ тези анимираните изображения с актьорите да  се допълнят с новите имена. И вместо две ако е възможно да се съберат в едно.
Иначе темата само я допълвам, нагласявам малко според това, което вече е направено от Диди. Така, че да не си присвоявам чужди заслуги - имам макет от Диди, идеи от момичетата и моят принос е несъществен. Само дооформям.Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Ок, в такъв случай ще имам готовност за темата. Благодаря за идеите, момичета. Всички шапки са хубави, но понеже може само една, най- много ми хареса втората в пост #381 на Бърборанка.
Искам да подменя и гифчетата с Керем, ако може, дайте предложения.
Когато я изпишем, няма проблем. И по време на епизоа да е, аз не гледам с вас, само следя в Туитър и темата. Живот и здраве да е, да съм на линия. Няма да ме затрудните.

Привет, момичета! Flowers Hibiscus

Виждам, че усилено дискутирате пускането на нова тема и свързаните с това детайли. Влизам в темата с една молба и с едно предложение:

1) Молба към Марги или тази от вас, която ще прави новата тема! Моля да се обърне малко внимание на шрифтовете на заглавната страница. Нямам претенции за това дали шрифтовете да бъдат серифни или без серифни, защото това са вижданията на този, който подготвя темата и неговата преценка за визуализация.  Намирам обаче, че разликата в големината на буквите (кегелът) на първата страница е малко фрапантна. В настоящата тема кегелът на основната информация (Жанр, Продуцентска къща и т.н.) е около 36-42 пункта, докато информацията за Сюжета на сериала и Къде се снима сериала е с шрифт с кегел около 9-10 пункта. Според моето скромно мнение титулната страница би изглеждала още по-добре при съвсем малка промяна в размера на информацията свързана със сюжета и мястото, където се снима сериала.

2) Предложението ми  с условието, ако момичетата в темата приемат това предложение е провокирано от поредната смяна на екипите от сценаристи. Мисля, че би било полезно както за нас, така и за тези които влизат само, за да четат темата в скрит текст след Сценарист: Айше Юнер Кутлу да се добави малко конкретика, като например:
Сценарист: Айше Юнер Кутлу и екип (епизоди 01-21 вкл., епизод 24);
Сценарист: Гюнсу Текер и екип (епизоди 22, 23, 25-30 вкл.);
Сценарист: Дуйгу Танкаш и екип (епизоди 31-37 вкл.)

Оставям ви с пожелание за спокойна, приятна и усмихната петъчна вечер! Gift Heart
nrgmama, радвам се като давате предложения. И си напълно права за разликата в големината на шрифта. Не стои добре, защото една част от нещата са правени от Диди - жанр, продуцентска къща, музика и т.н. А информацията в спойлер относно местата, на които се снима сериала е от Али. И оттам идва разминаването. Оставила съм това + химн и Керем Бюрсин с шрифта на Али, много ама много ми допадна предпочетения от нея цвят, но за размера въобще не се замислих, че разликите понеже са съществени доста си личи. Благодаря, че ме подсети.

Конкретиката за сценаристите - допада ми като идея и хубавото е, че си написала имената и съответно епизодите. Аз тези подробности не ги помня. Blush

Марги, да напиша само, че нещо не ми харесва или че нещо ми липсва в направата на темата, за подготовката на която се отделя значително количество време, усилия, знания, не е в моята същност! Това би ме характеризирало като един недоволен и мрънкащ участник в темата! Винаги се опитвам да подкрепям написаното от мен с аргументи, факти, доказателства, което малко или много си е професионална деформация! Когато както в случая давам предложение, за мен най-коректния и правилен начин е това предложение да бъде   съзидателно, градивено и конструктивно! В смисъл, имам предложение, давам пълната информация, която би могла да бъде полезна за всички момичета в темата и оставям нещата да бъдат решени от всички вас! Или както се казва на разговорен език "прехвърлям топката във вашето игрално поле"! Вие сте на ход!  SunglassesGrinningBlush

# 462
Аз и дървото отзад съм съгласна да бъда Joy

# 463
  • София
Човек да не ви изпусне за два часа от поглед... Купонът е започнал без мен! Керем и Ханде хубаво влизат в уикенда, отсега ни подгряват. Мисля, че са по-добри ПР мениджъри от продуцентите. Grinning

Един чок гюзел Серкан Болат / Керем за новата тема Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 22:14 от Бърборанка с розови очила

# 464
Подгряват ни за утре Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт