Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • Пришълец
Аз пък като искам да поразсъждавам над нещо го правя без притеснения, няма значение колко време е минало и че друго вече е на дневен ред Stuck Out Tongue Closed Eyes

Магия, от липса на време пък и защото искаш да прочетеш различните мнения, нали Stuck Out Tongue Winking Eye Ти ако решиш да извадиш един от спалните комплекти, всеки ще се припознае в написаното и ще каже ”няма какво да добавя” Joy

# 196
Искам да ви споделя това,много хубаво и точно написано в една от групите в соц мрежи! Страхотен анализ!
Като нашите чаршафи на Магия.!😊
Краят на 37-а и началото на 38-а серия .....
Тичайки на летището да настигне и да спре Еда ударите на сърцето му започнаха да се повишават, тъй като той осъзна, че няма билет и няма да му бъде позволено да отиде по-нататък,
сърцето му в безпомощно състояние изкрещя, така че да стигне до сърцето й, и тя разбра, че той е там и има нужда от нея...
Въпреки, че Еда избра да понесе кървящите си сърдечни болки, за да подари на детето семейството, от което ще се нуждае, тя усети нуждата, която имаше Серкан.
Двете сродни души се свързаха за пореден път!
Макар и напълно разбит и слаб, той се държеше, докато не я видя пред очите си и дори докато гласът му се късаше, той изрази това, което сърцето му искаше да извика името й, а тя се втурна да предпази нейния свят, когато видя, че се руши!
По-късно в болницата ще чуем гласът на мъж, които се предполага е докторът..
„Не очаквах такива резултати от здрав и млад човек“, това ми звучи като болест, която имат повече възрастните хора,
натрупали стрес с годините, но може да се случи на всеки, въпреки от възраст.
Също така, ако Серкан е бил сериозно болен, гласът използва думата „здрав“ така че изявлението се основава на сегашното му състояние, може да бъде временно, отнасящо се до неговия стрес и безпокойство, което го кара да припадне. ( имаше момент, в които си помислих, че състоянието на Серкан ще е сериозно, травма останала от самолетната катастрова, но тогава ще се размине от комичното и ще навлезе в един по сериозен сюжет, въпреки че ролята на Кемал може да е спасението на Серкан... Все още мисля, че е баща на Серкан и не е доведен просто, като първата любов на Айдан, но да не се отклонявам 🙂)
Виждали сме Серкан как се разболя в 11 серия, дори когато не беше сигурен в чувствата си въпреки, че знаеше всичко за дестинацията на Еда, но този път той не знаеше и знаеше, че няма да има възможност да се срещне с нея отново, ако тя си тръгне, затова нивото му на стрес беше двойно или повече,
тъй като тя заминаваше завинаги.
Болката му и страхът от изоставяне са непосилни за него..
Представете си, че сте малко дете, което невероятно много обича семейството си и по-големия си брат. Той е пример, който да следвате, мечта. Любов, грижи, помощ.
Всичко това изчезва за един ден. Седемгодишно дете е откъснато от семейството си, принудително изпратено в чужбина. Без познаване на езика, без роднини и приятели.
Няма брат, няма родители.
Той се моли на баща си да не го изпраща, моли родителите за помощ и те просто го качват в колата, без дори да бъде целунат, без да го прегърнат, без да кажат „обичаме те“.
Майка му дори не го поглежда, когато влиза при нея в стаята в деня на заминаването му..
Вече никой никога не идва при него!
Серкан Болат, макар и възрастен сега, все още има тези детски травми. Изградил живот без доверие, без любов, сам, за да не може никои да го нарани отново.
Той се затвори и никой не се опита да разпознае душата му, всички го приеха за даденост, освен Еда, нейната природа беше друга 🥰
Още първия ден тя успя да докосне сърцето му, което го изплаши много, много.
Той се нахвърли върху нея, изля цялата си детска болка върху нея, той се страхуваше. Страхувше се да се довери, страхуваше се да свикне с нея, да се привърже, повтаряше си „след два месеца всичко ще свърши“, за да не я заобича сърцето му толкова много.
Но не можа!
Тя стана единствената, към която той се отвори, довери и се страхуваше толкова да не бъде предаден от нея, че със страх очакваше предателство.
Еда не го остави сам, когато всички мислеха, че грешката в проекта е негова, дори и самия Серкан. Тя му показа и доказа че грешката не е негова!
Но тя показа, че не всички го предават. И той отново се довери.
Но детските травми не изчезват толкова лесно. Сега той треперещо се страхуваше да остане без нея. Страхуваше се, че тя ще се откаже от него, смяташе се за недостоен, за недостатъчно добър.
Но тя не се отказа и всеки път, виждайки голямата й любов, той ставаше все по-силен и стоеше по-здраво на краката си.
Нейната любов го промени, даде сила и желание за живот, промяна. Тя му показа един друг свят!
И всеки път, когато тя го напускаше, той се чувстваше зле. Ставаше горещо, ставаше тъмно в очите му, мъгла в главата му.
Не можеше да си позволи да я обиди по такъв начин, че тя да го напусне.
Той ще се обвинява до края на дните си, като бавно се самоубива с мисли за нея и колко незначителен е, че я е загубил.
Той беше готов да загуби всички, но не беше готов да я загуби нея.
Хлапе с негодувание, с голяма болка, пазеше всичко за себе си, докато се появи Еда, която се превърна в неговия свят и сподели болката си.
И сега тя е тази, без която не може да диша.
Тази, без която всичките му рани ще започнат да кървят с нова сила.
В тази 38-а серия Серкан ще има здравословен проблем, но това ще го доближи до Еда, както никога досега..
И мисля, че това започва с историята за брата на Серкан. Тази тема е болката на семейство Болат. Беше забранено, те не говореха за това.
Когато Айдън се опита да напусне портата със Серкан и не можа, Серкан каза: "Мамо, вече трябва да започнем да говорим за брат ми."
Братът беше млад и изведнъж се разболя и умря. След това Серкан беше изпратен в чужбина. Това е много болезнена тема за Серкан.
Бележка във фрага, мисля от брат му. И тук ще е момента в които Серкан ще сподели болката, спомените си от брат си с Еда. Ще знаем повече за детството на Серкан и историята на брат му.
Серкан ще осъзнае, че има и друг живот и ще поиска да изпита всичко заедно с Еда 🥰
Сутрин заедно да се събудят, но не на онзи диван 😉 Ще видим сцени на Еда и Серкан извън Истамбул.
Ще се возят на мотор ...Оставяйки всичко зад себе си, за да кажат нека живеем живота точно в този момент ... Оставяйки миналото, което не може да се промени ... бъдещето, което е неизвестно... да не губят настоящото с планиране 🤣 (и това го казва, човекът които не правеше нищо без да е планувано предварително) .Да изживеят хубави моменти заедно, само това има значение..
Тази дъждовна разходка, техният щастлив танц под дъжда, са уникални... Серкан вдига очи и поглежда нагоре, сякаш благодари на този, който гледа отгоре, и това което се пее в песента "Бог защити тези, които обичат." е доста показателно за действията му..Ето и песничката, която според мен обяснява, че Еда е всичко за него и каквото и да стане никога ама никога няма да се откаже от нея..

"Светът не може да ме разстрои.
Може ли смъртта да ме уплаши?
Може ли това сърце да чувства без теб?
Слънцето е залязло, какво е то за мен!
Който няма ръце, какво ..?
Не можах да заменя
Не можех да се съглася да остана без теб.
Сърца горят, дъжд вали.
Бог защити тези, които обичат.
Ще държиш ръката ми до последния ми дъх,
Ще чуеш само последните ми думи.
Ангелите имат думата."

В тази серия ще видим Еда и Серкан да се борят за любовта им за първи път.
Очакваме да има моменти по интимни и да ги загатнат може би в Вторият Фраг.
Еда и Серкан ще правят нови неща заедно и неща, които са правили преди инцидента, затова ще получим много паралели на по-ранните епизоди..
Мисля, че сцената да си татуират знака за безкрайност ще е след болницата и ще е изненада на Еда. Защо мисля така? Защото според мен тя ще иска да му върне спокойствието и сигурността, а това да бъде с нея е нещото, което иска най-много Серкан, а като имаме представа, че тя е по нестандартните изненади очаквам да е нейна идея да си татуират знака за безкрайност вместо пръстени 💖🥰 ..Помните ли в 2-а серия когато Еда разказва на Селин историята за пръстена и че Серкан е поискал да си татуира името й на ръката му ако не сложи пръстена и не се сгодят 😉
ето един паралел ... Но очаквам и от Серкан много изненади тая серия 🤣
Очаквам да има изненада за Еда и да изберат ново място, където да живеят както искаше тя в предшната серия, ново начало...
Идва времето и на Селин, всички ще разберат за лъжата за бременността на Селин и най-накрая ще получим тази сцена на унижение.
Очаква се Дениз да разкаже на Еда, че бебето може да е негово, тъй като той се чувства виновен пред Еда и ще се опита да поправи стореното от него.
Всъщност не искам да говоря много за Селин сега, за нея ще отделя специална статия като за довиждане 😄😄
Предполага се, че вече трябва да се появят и снимките с който заплашваха Селин, време е Серкан да ги види и по този начин ще разбере, че тя му е изневерила. Дали това е Ферит или Кемал ще видим 🙂
Всъщност екипа бяха качили една снимка на Ферит и Мело с ангелски криле, така че има вероятнот те да изиграят голяма роля в разобличаването на Селин пред Серкан.
Връзката на Ферит и Джерен ще се развие в положителна посока, видяхме, че тя разбра грешката си спрямо него Simple Smile и се опитва да я поправи.
Между другото забелязахте ли държанието на Ердем към Лейля? Там се заражда връзка която ще е комедийната част в шоуто .🤣🤣
Ще видим нови герои в 38-и епизод, от които не мисля, че трябва да се плашим, че ще навредят на Еда и Серкан 🙂, те ще са или брокери на къщата или клиенти на Арт Лайф...
Сценаристите са снимали и на мястото, където направиха ревюто, така че ще има изненада и там. А хора от екипа обещаха, че епизода ще е много забавен с много смях 😉
Един от сценаристите Керим пък обеща, че серията че е 💣💣

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 10:03 от Антония Симеонова 675288

# 197
Така ами, аз изчаквам вие да напишете всичко и аз да се включа за десерт или пък да кажа "няма какво да кажа повече" 🤪😂

# 198
  • София
Flowers Hibiscus Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Казват, че красотата ще спаси света... Тези двамата вече 9 месеца ни спасяват със своите усмивки, талант, добросърдечност, магнетичност и куп други качества, сред които красотата е най-маловажна, но не може да им я отрече човек. Обичам ги! Обичам и вас. Рядко използвам такива думи, не съм по суперлативите, но те (Ханде и Керем) и темата спасиха моята 2020. Направиха я цветна, по-красива и интересна, изпълнена със смисъл, различна в добрия смисъл, и въпреки изолацията се чувствах заобиколена от приятели, част от общност.
Animal Bee Имайте усмихнат и ползотворен ден!!! Animal Bee

# 199
Харесвам сцените на летищата ( но не когато ,единият е отпътувал , разбира се ) даже и да са клишета са красиви .
Тази сцена с припадащия Серкан и Еда , която се връща беше прекрасна Heart
Що се отнася до новите стари СЦ , не знам дали да се радвам , защото и те ги сътвориха едни Expressionless
Искам екипа от началото на сериала Grinning
Здравейте , дружки Hug

# 200
  • Пришълец
Lollipop Магия, ние ти поднесохме предястия, ти на нас десерта - така става, нали?!

Антония, хубав анализ. Да, именно любовта промени Серкан, даде му сила, желание за живот и промяна. Еда му показа една различна реалност.
Ердем и Лейля - и там след фиктивния годеж сякаш се заражда нещо истинско Joy

# 201
  • София
Изненадващо дори за мен самата, но на мен ми допадат Лейля и Ердем като двойка. И двамата са едни такива шемети... Но някак си се облагородяват един покрай друг. Особено Ердем покрай Лейля. Simple Smile

# 202
Днес се върти информация, че "Фифи" се връща в сериала ("Рамо" правил финал след 5 еп.), така че Ердем ще го "залепят" пак за нея ... Wink

Изненадващо дори за мен самата, но на мен ми допадат Лейля и Ердем като двойка. И двамата са едни такива шемети... Но някак си се облагородяват един покрай друг. Особено Ердем покрай Лейля. Simple Smile

Yasin Özbek е отговарял на въпроси свързани със сериала и за Керем/Ханде
(на английски са, затова ще ги сложа в скрит текст), ако ми остане време ще ги преведа
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 10:56 от mi_si

# 203
Здравейте, момичета!
Не съм писала от многооо отдавна,нооо следя сериала и темата също.Напоследък хич не ми остава време,но ще се включвам по-често.
Признавам си,че не бях гледала турски сериал и даже обяснявах на ММ вкъщи как ги гледат тези сериали предвид това,което виждаме по нашите канали-забрадки,насилие и т.н.
Миналата година случайно попаднах на епизод на Ранобудна птичка по тв и след това го изгледах онлайн.Хареса ми,но пропусках моментите с махалата с мишката и общо взето гледах само тези с главните герои.
Като го изгледах случайно попаднах на една статия за двойката Керем-Ханде и техният нов сериал.И си казах,защо пък да не гледам един епизод.
И оттам се започна...до този момент бяха стигнали до 5ти епизод,изгледах ги един след друг и след това вече си чакам всяка събота с голямо нетърпение.Kissing HeartKissing Heart
ММ съответно вече се шегува-нали ми обясняваше какво им харесват на тези сериали и аз се впускам в един дълъг,обяснителен режим GrinningGrinning Как това е толкова съвременен сериал,героите са толкова умело подбрани,всеки със своите качества и недостатъци се допълват и си помагат.Как музиката е страхотна,даже наскоро му пусках Gold GrinningGrinning
Ето заради тези сладури в крайна сметка се случи всичко Kissing Heart

# 204
  • София
Не ми се вярва да се върне. Ситаре напусна, защото не й харесваше липсата на развитие в образа на Фифи. Не виждам с какво героинята Фифи ще допринесе за действието в сериала вече. Нещата се подредиха без нея и не мисля, че липсва осезаемо. Да, в началото беше интересен и обещаващ образ, но след това я превърнаха в статист. Предпочитам Ердем да си стои с Лейля освен това. Видях, че Рамо приключва след 5 епизода, но това не означава, че Ситаре ще се върне в нашия сериал. За мен са си слухове. Но да видим. Simple Smile

# 205
  • София
Привет на 1-ви април момичета.  Пожелавам ви един весел и спокоен ден.
За настроение ви водя тези двама сладури.

# 206
И аз прочетох, че Рамо прави финал .Не знам дали ще се върне но сутринта имаше стори на Елчин с нея как я чака в кола ,а след това имаше стори на Анъл с Сарп и Ситаре звъня на Анъл.

Днес се върти информация, че "Фифи" се връща в сериала ("Рамо" правил финал след 5 еп.), така че Ердем ще го "залепят" пак за нея ... Wink

Yasin Özbek е отговарял на въпроси свързани със сериала и за Керем/Ханде
(на английски са, затова ще ги сложа в скрит текст), ако ми остане време ще ги преведа
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 207
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Всеки в живота си прави различни избори...Правилни или не... Носи отговорност и понася последствията от това....Снощи в ДЕК Мехди го направи...сега предстои да видим какво ще направи Серкан за изборът си, да се довери на Селин...Иска ми се да не е трагичен резултата от това...
„По-добре е да направите много малки стъпки в правилната посока, отколкото да направите голям скок напред, само за да се спънете назад.“ - Луи Сачар

# 208
HeartПривет,
много е хубаво в нашата тема, пак сте писали интересни неща.
И аз да си кажа защо гледам сериала.
Обичам романтични комедии, имам колекция от такива филми и поне един път в година ги гледам.
От както следя турските сериали, подбирам си такива с повече романтика и любов. Разбира се гледала съм и драми, но и тях подбирам. Забрадките, затворите, болниците, отмъщението, клане, бой, убийства - ако може от това да има само малка следа.
От летните сериали, наистина има много сполучливи проекти и не пропускам да проверя да ли ще ми допадне нещо.
Така изгледах първи епизод на "Почукай на вратата ми" и от тогава няма отказване, въпреки че се ядосвам като вас за глупостите, за пълнежите, за това че разваляха харизмата на персонажите.
Ханде я бях гледала в някои от предишните и проекти, по някой и друг епизод, но без да се захласвам. За мен е изключително харизматична, в момента играе наистина много добре, опита си е опит, когато искаш да се научиш и обичаш работата си непрекъснато се осъвършенстваш.
Керемчо не го бях гледала, тук в темата съм от началото на сериала, даже се върнах назад и прегледах всички теми от начало. Когато някоя от вас спомена първия му проект  в "Очакване на слънцето", е изгледах го на един дъх, след него и всички останали сериали с негово участие. Даже и вампирския сериал, е такова нещо не бях гледала до сега, но като някой ти стане любимец си готов на всичко. Плени ме с играта и харизмата си. Невероятен талант, невероятна игра. Мисля, че Ханде има късмет с такъв партньор, ще научи много от него.
Ще следя развитието им в бъдеще, вече са в графата на любимите ми актьори. Flowers Hibiscus

# 209
От Неслихан

Общи условия

Активация на акаунт