Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 782
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Нося ви сет от гифчета със знакови моменти от нашия сериал и песните, които са свързани с тях и които сме чували, докато ги гледаме. 💜

# 211
  • София
Прекрасни гифчета с любимите ни песни от сериала, благодаря, Магия!!! Hug

Аз да отбележа, че вчера приятелчето се покри и нито е харесал, нито е коментирал снимката на колежката Хандемий. Cry

Стои и си наблюдава отстрани. Ама да не забравят, че и тази събота чакаме лайф. Миналата седмица обещаха, че занапред всяка седмица ще имаме лайф, дори да е кратък, ще се включват да ни радват. Simple Smile

# 212
  • София
Според заявление от журналистката Бирсен Алтунташ, сериала "Почукай на вратата ми" се удължава до края на есента, съобщава тя в акаунта си в Twitter.
⚕Но според това съобщение, към проекта ще се присъедини Берен Саат, Берен вече е видяна на снимачната площадка, нейният персонаж ще се появи в поредицата от 39 серии.
⚕Берен Саат ще се въплати в персонажа Джемре Четин, PR мениджър. Персонажът се характеризира като целеустремено момиче на 30 години, отличен специалист в своята сфера на дейността, но която за своята възраст все още не е преживяла чувството на любовта. Персонажът ще застане между Серкан и Еда и ще създаде не малко проблеми между влюбените.

# 213
  • Кърджали
Пак ли... Аман от проблемни пиари...
Скрит текст:
Не се включвам много много, но не ми е добре. А и пср теста излезе положителен. Чедтито дет се вика...

# 214
Ако това е вярно, значи се задава новата Балджа. Дано не е вярно..
Алекс, съжалявам да чуя тази новина. Оздравявай бързо и дано всичко мине леко и безпроблемно! 💙

# 215
Берен Саат ? Обожавам я , тя и Неслихан А. са най талантливите актриси в Турция . Не мога да си представя тя да участва в летен сериал , но защо не ? Ще се отрази чудесно на всички - на публиката , на самата Берен ,че и стигат толкова драми и на колегите и , има какво да научат от нея .Но докато не го видя , не вярвам . Тя е по подходяща за другия сериал на Асена - Чудо доктор , че там нещо го закъсаха Stuck Out Tongue Winking Eye

# 216
Не мисля че това е вярно.Стига толкова проблеми.
Алекс,бързо възстановяване и аз преминах през него и знам колко е гаден,нямаш сила за нищо искаш само да лежиш.
Хубав ден ви пожелавам!

# 217
И на мен ми е невероятно , но ако Берен влезе , няма да има нищо общо с Балджа - много плосък образ . Ще е достойна конкуренция на Еда предполагам и като визия , и като маниери , и характер  , защото Балджа беше като бълха за Серкан Grinning Тя трябва  да заинтригува Серкан   ,за да има интрига и сериал до септември .
НО никак не ми се вярва ...

# 218
  • Плевен / София
Скрит текст:
Не се включвам много много, но не ми е добре. А и пср теста излезе положителен. Чедтито дет се вика...
Алекс,бързо и леко да минава....
Това за Берен не ми се струва реалистично....Тя играе само главни роли....и да се включи така...незнам...

# 219
Харесвам Берен Саат. Но изобщо не ми се вписва в "нашия" сериал.
Алекс, да минава бързо, леко, и безпроблемно. Прегръдки!
Слънчев и усмихнат ден, момичета! Пазете се!

# 220
Пишат, че нашият е харесал снимките Wink

Gift Heart

Алекс, бързо възстановяване Hug
П.С. В Турция дали "празнуват" 1 април ? Днес много странни новини се въртят в соц. мрежи... Wink

# 221
Алекс Hug , бързо оздравяване . Но се консултирай с лекар и ако ти е зле , отивай в болница . Дано го караш леко . Около мен почти всички го минаха - кой по зле , кой по добре ... само аз останах , но едва ли съм го изкарала без никакъв симптом ...
Но пък няма да се паникьосваме , ще гледаме сериали Grinning за разнообразие

# 222
  • Пришълец
Алекс, дано го изкараш възможно по-леко spoko

За Берен Саат не ми се вярва, да влезе като гост-звезда за 1-2 еп. може, но не и да остане дълго. Хич не си я представям да е втора цигулка....

Миси, не знам със сигурност, но си мисля, че в Турция не го отбелязват.

# 223
  • Бургас
Скрит текст:

Алекс, то хора без положителен тест почти не останаха. Simple Smile Но, не всеки има такъв корпус за настроение като Керем/Хандемки! Simple Smile Дано минава бързо и с по-малко притеснения!

# 224
Алекс, бързо оздравяване, дано скоро се почувстваш по-добре Heart
Наскоро някъде бях чела, че Берен Саат не желаела да участва повече в ТВ сериали и затова в момента се снима главно за интернет платформите. Та и на мен не ми се струва вярна новина. Обаче като знам нашият екип какъв е, днес сигурно ще бъде забавно на сета Joy

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 13:55 от ally.yor

Общи условия

Активация на акаунт