Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • Монтана
Гости, и аз съм така...!Ама хич, хич не мога да я приема Ханде с тази прическа! Ще чакаме!

# 271
Много ми е странна Ханде с тази прическа. 🤯

# 272
  • Кърджали
Луди са.. Не го казвам за първи път.
Иначе, благодаря на всички
Скрит текст:
Имам чувството, че два дена без да спра съм типала и правила лицеви опори. Дори в пръстите на ръцете усещам болка. Но поне не е силна. И слава Богу, температурата взе да спада, снеа следобед направо живнах.. Остава и свекървата ми да не се влоши нещо ( че живее при нас и тя го хвана туй чудо) и всичко щв е песен
Не моганда възприема Ханде така. Дългокоска си ми харесва много повече

# 273
  • Пришълец
Магия, чаках включването ти Pencil
С интерес прочетох как всяка от вас е започнала да гледа сериала и установявам, че аз наистина съм едно такова хаотично Сейфи. Joy И ми направи впечатление, че само двете с Алекс не си падаме по романтични комедии от по-рано...
 Открих го без да го търся, увлякох се без да се усетя и освен заради всичко изброено в предишни постове го харесах именно, защото е много романтичен, но и малко драматичен. Ни риба, ни рак. В драматични моменти ги видяхме Керем и Ханде в пълният им блясък и беше плавно разказано през какво да преминали героите и как са се сформирали характерите им.  Обаче ...Imp задълбават, задълбават, подчертават сериозността на проблема, зрителя вече под напрежение кога ще се разреши и как точно ще се случи. И накрая в най-неочаквания момент, гледаш и не вярваш, в рамките на 5-10 минути всичко се разбира, изяснява и забравя сякаш не се е случвало. Rolling Eyes Най-много ми хареса драмата около откраднатия дизайн. Еда ходи да му върне пръстена и да се сбогува там, където е започнало всичко с подписването на договора; после Серкан който направи всичко възможно да не я пусне да си тръгне от живота му и самодоволното му изражение като постави пръстена на мястото му...
Оттам нататък нещо не мога да се впечатля от благоприятния изход. Сигурно защото е ромком и трябваше драмата да е преплетена с комедия , но излизането на Айдан от къщата; момента в който Еда разбира, че Алптекин има косвена вина за смъртта на родителите ѝ, последно и връщането на паметта на Серкан... все моменти към които бях с по-големи очаквания.

А, фраг ли ще имаме?!

# 274
# 275
Еда чува нещо, което не трябва май май

# 276
  • Плевен / София
За да се вижда по добре....Следят Селин....

Еда чува нещо, което не трябва май май
Че бебето не е на Серкан/иска ми се .../

# 277
# 278
  • София
Нищо не разбрах от фрага, освен че Еда чу, че бебето на Селин е от Дениз. Кажете “да”, моля!!! Grinning

Според мен това е перука. Ханде не е с нова прическа. Wink

# 279
  • Пришълец
Отдъхнах си, знаех си, че е перука Joy Охх, все едно моята коса са отрязали се почувствах...

# 280
  • Плевен / София
Отдъхнах си, знаех си, че е перука Joy Охх, все едно моята коса са отрязали се почувствах...

Тези терзания са ми чужди...От момента в който можех да решавам сама за дължината на косата си я нося къса...Това е...

# 281
О, Божее! Днес писах, че в сериала няма престрелки и баш на края на фрага някой си изкарва пистолет ли?😂

# 282
  • Кърджали
Превод. Докато се появи Али.
Селин: Дениз, може и ти да си башата на това ббе, но щастието и на двама ни зависи от това.
Енгин :Дениз и Селин ли?
Селин: Само това е начина да бъдем щастливи ти с Еда, а аз със Серкан. Ако си умен, разбира се
Серкан :Тумор в мозъка ми ли?
Еда :Това какво е?
Серкан :Нещата, които искам да направя.
Серкан:Какво трябва да направя?
Серкан :Ще разкрием убийство  л
Мело: Убийство ли?
Еда :Не говори глупости
Ферит: Убийство на яхтата
Еда:Сега ли е момента?
Серкан :Да, влюбен съм в теб
Някой си: Май нещата са сериозни?

Еда май чува Селин да говори с Дениз за бебето.
Срркан е с тумор...
Тия полудяха ли, в какво се забъркват?
Но ше е забавно

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 22:00 от Aлекcандрa

# 283
Тумор в мозъка ли? Е, стига деее...

# 284
  • София
Вай, вай, вай  очаква се чок интересен епизод   

Ханденцето е с перука, момичета. Ще го играят детективи с Керем

Общи условия

Активация на акаунт