Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 739
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • Плевен / София
Айдан да не обяви връзката си със старото гадже...

# 361
  • София
Ооо, снимките са мютиш! Харика!!! Heart Eyes

Изглежда, че Айдан и Кемал са заедно. Heart

А нашите имат татуси - дали са се оженили?? Revolving Hearts

# 362
Вече нямам търпение за утре Wink Gift Heart

# 363
Продуцентите задават въпроса за 4м туита утре и ако има 100% да ще пуснат хащага в 16:00ч
https://twitter.com/i/status/1377822064137093123

Добър ден момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Да го пуснат в 16 часа ми идва късно. Преди озета е желателно да сме минали милиона, иначе после става трудно да се гонят рекорди. Връщам се да чета, че изоставам тази седмица. Ако пропусна ден и няма стигане.

# 364
  • София
Миднайт,
аз си мисля, че от 16 до 18 часа ще сме минали дори 2 млн. До епизода в 20 часа ще сме стигнали 3... Така че след това ни остава последното милионче и бам! Чукнали сме 4 млн. Wink Hands Metal

# 365
Слух № 2
Фокс спира Baraj заради нисък рейтинг. Сериалът прави финал на 39 еп.
И официално:

Скрит текст:
Скрит текст:
И за да сме в темата Wink

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 12:46 от mi_si

# 366
Миднайт,
аз си мисля, че от 16 до 18 часа ще сме минали дори 2 млн. До епизода в 20 часа ще сме стигнали 3... Така че след това ни остава последното милионче и бам! Чукнали сме 4 млн. Wink Hands Metal

Дано си права Бро. Simple Smile Утре съм на линия и ще следя ситуацията отблизо. Ще се позиционирам в центъра на събитията. Отсега се развълнувах за епизода, хаштагове, туитове и рекорди. Hands Muscle Обичам, когато сме първи и то с много.

Edit: Тъкмо си викам, че според Dizilah (никак не обичам да им пиша името) рейтингът на Бараж е стабилен. Но при другите рейтинги никакав го няма. Та радвам се, че на Фокс сме им любимци и да не ни закачат. Trollface

# 367
От Dizilah
Взимат се решения за редица шоута през следващите няколко дни / седмици.
Бараж прави финал с 39-и епизод
 Полярната звезда също приключва както беше писала mi_si по рано

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 12:55 от sani1212

# 368
  • Кърджали
ПРЕВОД НА ОЗЕТА
Еда и Серкан се срещат на летището, но по съвсем неочакван напин. Еда се тревожи много заради болеста на Серкан. Селин от своя страна няма намерение да се отказва. Болестта и случилото се след това карат Серкан да вземе радикални решения, кокто изненадват всички. Ще намерят ли Еда и Серкан възможност за ново начало?

# 369
  • София
А за нас нещо казва ли се?? Знам, че според Dizilah сме 50/50, последните седмици рейтингът ни осезаемо падна, но това е само според резултатите на Dizilah. Според Somera сме добре, дори бих казала отличници. В Adba сме недостижими. Sunglasses

И малко face expressions от Керем:

# 370
Другата седмица озета ще е от 3 изречения, но с по 2 думи в тях.
Какво са се разпуснали толкова в обяснения 😆
Радикални мерки - да си изживее последните 100 години като 12 годишен?

# 371
БРО, ние сме по друга схема Wink
Фокс си траят, но да покажат, че за зад нас  харесват някой неща Wink
И те се вълнуват за новия рекорд утре Wink

# 372
Misi много обичам като се появиш и напишеш, че сме по друга схема и няма да ни бутне Фокс. Smirk

# 373
  • София
Само да допълня нещо относно финала на Baraj - потвърдено е, че не го спират заради нисък рейтинг, а защото са се изчерпали откъм идеи. В този ред на мисли, това не е канселиране на проекта, а логичен край. Сериалът се счита за успешен - изкарал е целия зимен и целия пролетен сезон. Wink

Алекс,
благодаря ти за превода на озета. Heart
На мен ми харесват озетите напоследък - хем са интригуващо написани, хем загатват, без да издават много. Simple Smile

Ново от Ханде:

И тя, като Керем, е започнала да носи много шапки напоследък... Абе, да не се подстригала наистина?? Scream Че като гледам тази снимка, се чудя как е скрила гривата си под тази шапка?! Thinking

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 13:18 от Бърборанка с розови очила

# 374
  • Плевен / София
Misi много обичам като се появиш и напишеш, че сме по друга схема и няма да ни бутне Фокс. Smirk

И тя, като Керем, е започнала да носи много шапки напоследък... Абе, да не се подстригала наистина?? Scream Че като гледам тази снимка, се чудя как е скрила гривата си под тази шапка?! Thinking
Много лесно...правиш косата на кок и слагаш шапката....Не вярвам да се постригала...има сключени рекламни договори и сигурно има клаузи за външен вид....

Общи условия

Активация на акаунт