Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Алекс, джанъм,
да се оправяш бързо!!! Kissing Heart
Ето един Керем, който да те излекува за нула време. Heart Eyes

# 526
# 527
  • Монтана
Мила Алекс, изобщо не бива да се извиняваш! Сега най-важна си ти и здравето ти! Почивай си и пий много течности!Не се предавай на лоши мисли и претеснения, не се страхувай, а непрекъснато си повтаряй, че можеш, че ще се справиш с тази гад, която ни е налегнала!Вярата и надеждата в собствените сили прави чудеса, слушането на хубава и отпускаща музика също е добра идея!
Грижи се за себе си, ти си силно момиче и ще се справиш! С теб съм в мислите си и ти изпращам своята добра енергия и пожелания за бързо възстановяване! Духът трябва да е силен, независимо, че тялото е слабо!
Чакам добри новини от теб!

# 528
Хаштагът е: С Гугъл "Ангелите имат думата"

# 529
  • Монтана
Хаштагът е: С Гугъл "Ангелите имат думата"

Благодаря, бях сигурна, че точно това ще бъде хаштага днес!

# 530
Интересен хаштаг, но може би аз съм изпуснала някъде да се споменава преди това?!
Харесва ми иначе, нека голямото туитване да започне сега! 🎉

# 531
Момичета, минавам набързо да ви почерпя с торта, че днес моят най-голям малък принц става на 6, и се връщам на лудо детското парти.
Скрит текст:

Днес май за първи път от както почна сериала няма да мога нито да гледам, нито да ви чета. Не знам как ще ви настигна Blush

Приятно гледане и невероятен епизод ви желая!

# 532
  • Монтана
Интересен хаштаг, но може би аз съм изпуснала някъде да се споменава преди това?!
Харесва ми иначе, нека голямото туитване да започне сега! 🎉

Превод от песента, Магийке!Песента -фон на танца под дъжда!

# 533
Ох, да! Аз пък мислех, че от някоя реплика, съвсем изключих за песента 😁 Благодаря! 💜

# 534
От Туитър
Днес искаме глоба, глоба, глоба😄

Серкан /Керем коя ли чака така? 🤪

Алекс специално за теб! Като я гледаш тази снимка на всеки половин час, ще се поизпотяваш и така ще оздравееш по-бързо! 😁😘
Не знам за Алекс, но аз ще се връщам да я попоглеждам тази снимка Stuck Out Tongue Winking Eye Nature Fire
Paterina, честит празник на теб и на малкия голям мъж! Да е здрав и щур! BalloonLollipop

# 535
Патерина, честит ти рожденик, да е жив и здрав и да бъде батко за пример! Kissing Heart
Честит рожден ден и на Мина! Hug
Днес много торти, много нещо, довечера съвсем ще се подсладя със сладникавия епизод, който очакваме,  отиде ми диетата Joy
Ох, опитах да прочета хаштага , не ми се получи особено, по-дълъг не можаха ли да го измислят Joy
Отивам в туитър да се развихря, а вие пишете бързичко, че да я отмятаме тази тема до 21ч Joy

# 536
# 537
Честити да са рожденниците! Да са здрави и много щастливи. Relaxed Icecream
Алекс бързо оздравяване ти желая. Simple Smile

#meleklerinsözüvar
262K Tweets

# 538
  • Кърджали
От Туитър
Днес искаме глоба, глоба, глоба😄

Серкан /Керем коя ли чака така? 🤪

Алекс специално за теб! Като я гледаш тази снимка на всеки половин час, ще се поизпотяваш и така ще оздравееш по-бързо! 😁😘
Ох майко.... Забравих че съм болна.

Кскъв хубсв хаштаг си имаме ангелите ни обещаха

Честит празник на рождениците. Живо и здрави да са, много усмихнати и щастливи!

# 539
Алекс, ти почивай, аз ще съм на линия да превеждам. Hug А сега туитвам, ретуитвам и така нон-стоп Joy

Общи условия

Активация на акаунт