Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 701
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Цитирам - "Трети ден вече нямат снимки , дано всичко е наред. Феновете са притеснени, че не снимат , защото чакат рейтинга и ако пак е лош ще ни спрат веднага. Аз не мисля така, ако ни спират ще обявят поне 2 седмици по-рано или поне се надявам да е така. ............... Тези войници ни притесняват всички
Със сигурност няма да има фрагман днес , но стискам палци да има лайф"

Нямат снимки, но пък чакаха резултатите от PSR тестовете. Може да са им дали почивка? Снимат от юни 2020. Това не ме притеснява. Мълчанието на FOX е обяснимо. Според "любимата" ни агенция за изследване на рейтинг сме застрашени, според всички останали сме ок. И сега накъде? Ясно е, че не им пука ако решат да ни спрат, но...
1. Губят една международна фен база, а това ласкае всеки. 2. Трудно ще намерят такава харизматична двойка, а идва летен сезон. 3. "Воин" все пак си е за местна консумация и сякаш времето му изтече, за да го пуснат. 4. Печелят от продажби и гледания в ютуб. 5. Все пак макар и пробил в Турция, FOX не е местен канал. 6. Финализираха вече "Baraj". 7, 8, 9 ... Може да изредя още, но от златна кокошка никой не се отказва. /никога обаче не пренебрегвам местния зрител - той е фактор и то голям/
Каквото и да напиша, зная, че днес е събота и не бих искала да мисля за рейтинг, спиране и т. н. Обичам този сериал и съм пленена от тези сладури.

# 511
Пак съм аз, но ви нося сет, който събрах от гифчета, описващи следния диалог:

Еда: Защо ме гледаш така?
Серкан:Как?

Еда: С любов!

Все пак всички се разтапяме именно по този поглед на Серкан Болат! 💜
Магийке , ти направо мА уби с тези гифчета! От любов умрях, да знаеш! ❤️❤️
Писала съм го, но пак ще го кажа:
Една жена не се влюбва в един мъж, тя се влюбва в начина, по който той я гледа!
То трябва да си най-голямото дърво, за да не ти трепне нещо! Тя любовта извира от дълбините на душата му и се отразява в очите! ❤️💖♥️❤️
Не мога да не ги повторя още веднъж тези гифчета. Липсва ми само погледът от сцената под душа! 🧡❤️🧡❤️

# 512
  • Пришълец
Минавам да ви нагледам Party

MinaBm, честит рожден ден! Много здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Алекс, дано минава възможно по-леко и при теб, и при свекървата ти. При по-възрастните протича по-тежко.

Магия, страхотни гифчета Kissing Heart

И нещо за настроение
https://twitter.com/i/status/1378106242879606789

# 513
  • Кърджали
Момичета,  за довечера ще мв извините. Ще си гледам сама от телефона, в леглото. Може да влизам да коментирам, но за превод няма да имам сили.
Чакам да ми донесат антибиотика и дано поне той ме накара да се почувствам наистина по-добре явно няма да е съвсем леко, както се надявах.

# 514
Алекс, изобщо не се притеснявай. Почивай си, наслади се на епизода, възстановявай се и се лекувай! 💜
После ще обсъждаме заедно! 💛

# 515
# 516
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Алекс, въобще не трябва да се извиняваш...Няма нищо по важно от здравето....
Скрит текст:
Сестра ми, като теб е с астма и изкара Ковид 19 точно между Коледа и Нова година...Беше на приливи и отливи...Един ден е добре...на другият само лежи...няма сила да стане...Много течности и стриктно спазване указанията на лекаря.
Живот и здраве, като мине задължително на пулмолог да види белият дроб и кардиолог за състояние на сърцето....
Добре дошли на новите момичета, на празнуващите днес...хубав празник и наздраве...

Опази ме от наивната вяра, че всичко в живота трябва да бъде гладко. Дари ми ясно съзнание за това, че сложностите, пораженията, паденията и неудачите са естествена част от живота, благодарение на която ние растем и съзряваме.- Антоан дьо Сент-Екзюпери

# 517

Ангелите имат дума!

# 518
  • София
Ех че красота 

# 519
Ама замаях се 🥰 На мен коленете ми омекнаха от влюбените погледи на Серкан Болат ,но с удоволствие ще заместя Ханде ,ако и е дотежала работата 🤭
    Днес нашичките тихички нещо ,но въпреки това мен ме е завладяла емоцията и си тръпна в очакване . Дано наистина е романтичен епизод. 🥰
  MinaBm ,честит рожден ден ! Бъди здрава и щастлива! 🌷🎉
   Алекс ,най -важното е да се оправиш ! Коварен е вирусът ,доста работа ни отваря , а и доста разклаща психиката . Почивай си максимално !  Предостатъчно е всичко, което правиш за нас ! 🍀🤗

# 520
От FOX
Събитията тази вечер са събития!

От Бедо
Любима сцена 😍

И най-добрият момент от тази сцена 👀

# 521
Здравейте, момичета! Hug
Събота е, при това епизодът започва в 21 ч наше време, нали? Имам шанс значи, ако децата заспят по-раничко, да гледам не само края този път Joy Много ми се гледат, очертава се цяла серия да са заедно Еда и Серкан, без единия да се цупи на другия или да го зарязва... Май такъв епизод не сме имали Grinning А с тумора (ако наистина са измислили такъв), ще се справи Серканчо за нула време, особено ако отиде при Чудо-докторите Joy С две думи, нямам търпение да ги гледам най-накрая заедно наистина Heart Eyes
Алекс, съжалявам, че го караш тежко, стискам палци и чакаме да чуем добри новини от теб Heart
Мина, честит рожден ден! Tada

# 522
За смяната на часа и аз много се радвам, защото малкия си ляга в 21:30 - 22.00 и имам възможност спокойно да си гледам епизода. 🎉

# 523
MinaBm, Честит Рожден Ден!

С пожелание за много здраве, късмет и успехи Wink
Gift Heart

# 524
От Туитър
Днес искаме глоба, глоба, глоба😄

Серкан /Керем коя ли чака така? 🤪

Алекс специално за теб! Като я гледаш тази снимка на всеки половин час, ще се поизпотяваш и така ще оздравееш по-бързо! 😁😘

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 15:35 от lady laura

Общи условия

Активация на акаунт