Със сигурност няма да има фрагман днес , но стискам палци да има лайф"
Нямат снимки, но пък чакаха резултатите от PSR тестовете. Може да са им дали почивка? Снимат от юни 2020. Това не ме притеснява. Мълчанието на FOX е обяснимо. Според "любимата" ни агенция за изследване на рейтинг сме застрашени, според всички останали сме ок. И сега накъде? Ясно е, че не им пука ако решат да ни спрат, но...
1. Губят една международна фен база, а това ласкае всеки. 2. Трудно ще намерят такава харизматична двойка, а идва летен сезон. 3. "Воин" все пак си е за местна консумация и сякаш времето му изтече, за да го пуснат. 4. Печелят от продажби и гледания в ютуб. 5. Все пак макар и пробил в Турция, FOX не е местен канал. 6. Финализираха вече "Baraj". 7, 8, 9 ... Може да изредя още, но от златна кокошка никой не се отказва. /никога обаче не пренебрегвам местния зрител - той е фактор и то голям/
Каквото и да напиша, зная, че днес е събота и не бих искала да мисля за рейтинг, спиране и т. н. Обичам този сериал и съм пленена от тези сладури.

Много ми се гледат, очертава се цяла серия да са заедно Еда и Серкан, без единия да се цупи на другия или да го зарязва... Май такъв епизод не сме имали
А с тумора (ако наистина са измислили такъв), ще се справи Серканчо за нула време, особено ако отиде при Чудо-докторите