Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Кърджали
Аз си мисля че на Селин пак ще ѝ се размине. Всички ще са фокусирани върху състоянието на Серкан и няма да им се занимава да вдигат скандали на Селин. Най-много едно - отново ме разочарова...

Добро утро в SÇK деня. Довечера всички да сте на линия.

Танита, благодаря много, че питаш. Като че ли ще го преборя сравнително лвко (но пък притесненията сега са за свекървата, която май се влошава)...

# 496
https://tr.pinterest.com/pin/373235887876717883/
Прекрасна събота от мен и един красавец харизматичен! 🙂🙃

# 497
Добро утро! Relaxed Nature Sun With Face
Днес е нашият ден. Flowers Hibiscus

# 498
# 499
Толкова надежда има в тази снимка. Бъдете все така влюбени и обичащи. Прекрасен ден. Събота е.

# 500
Добро утро! Hug Надявам се денят ви да е слънчев и изпълнен с щастие! Ще се видим довечера в киносалона! Grinning
Нямам търпение за епизода. Новата снимка е много сладка, много любов ни очаква. Heart Eyes
В туитър пък вече сме в тренда.

# 501
    https://mobile.twitter.com/nahhkurarsin/status/12960301932162949 … amp=1617433165614
    Partners in crime! 🙃🙂 ... in love ... 🙃🙂

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 10:14 от Ели-mama

# 502
    • София
    Flowers Sunflower Гюнайдъъън! Flowers Sunflower

Събота е, момичета. Нашият ден от седмицата. При мен е дъждовно, но нека ни върви по вода, както се казва. Очаквам с нетърпение епизода довечера. Дано ни хареса! Очаквам и лайф, дано не ни забравят. 4 млн ще правим в тяхна чест все пак... Прегръщам ви силно и нека вашият шеметен ден започне сега. До довечера!

# 503
    От продуцентите
    Очакваме новия епизод по този начин!😍🎈

Керем и Ханде

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 11:09 от sani1212

# 504
    Момичета, днес имам рожден ден! По този повод съм изпълнена с надежди тази вечер епизода да е 💣🔝и да е изпълнен предимно с хубави моменти между нашите любимци, да се заредим положително и да ни стане хубаво на душите!

# 505
    Пак съм аз, но ви нося сет, който събрах от гифчета, описващи следния диалог:

Еда: Защо ме гледаш така?
    Серкан:Как?

Еда: С любов!

Все пак всички се разтапяме именно по този поглед на Серкан Болат! 💜
    Магийке , ти направо мА уби с тези гифчета! От любов умрях, да знаеш! ❤️❤️
    Писала съм го, но пак ще го кажа:
    Една жена не се влюбва в един мъж, тя се влюбва в начина, по който той я гледа!
    То трябва да си най-голямото дърво, за да не ти трепне нещо! Тя любовта извира от дълбините на душата му и се отразява в очите! ❤️💖♥️❤️

# 506
    От Мелиса    Продуцентите ще пуснат хащага в 16:00ч          Днес няма няма снимки:unamused:

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 11:23 от sani1212

# 507
    Добро утро Flowers Hibiscus нося ви едно красиво видео Heart Eyes
    https://mobile.twitter.com/Cynthia27S/status/1378172202944757767
    Трети ден вече нямат снимки , дано всичко е наред. Феновете са притеснени, че не снимат , защото чакат рейтинга и ако пак е лош ще ни спрат веднага. Аз не мисля така, ако ни спират ще обявят поне 2 седмици по-рано или поне се надявам да е така. Фениксът доста време беше с рейтинг 2-3 пункта преди да го спрат, но мисля че беше , защото нямаха сериал, с който да го заместят. Тези войници ни притесняват всички Joy
    Със сигурност няма да има фрагман днес , но стискам палци да има лайф Hug

# 508
    Мики, МГ го спряха и обявиха два дни преди самия епизод, че ще го спират... нямаше предвавително известяване..

# 509
    Продуцентите са писали че нямало никакъв проблем

Общи условия

Активация на акаунт