Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми” /Тема 81/ Животът е само един миг 🌠 18+

• 37 660
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Ами, хайдеее! Представям си колко е хубава новата тема! Нов епизод - нова тема, това е традиция😁💜

Абсолютно! Да не я разваляме Joy

# 661
  • Кърджали
Някак си като гладни 🤣🤣🤣🤣🤣

# 662
# 663
И аз съм на линия, чакам с нетърпение новия епизод, пак няма да се спи тази вечер 😀😀😀

# 664
Днес някой АМАНИИИМ няма ли?

Отивам да си нахраня домочадието, че взеха да ме гледат странно, някак си като гладни...

Ххахаха Joy да се хранят от слънчевата светлина , на фотосинтеза малко ,оф то пък залязло Joy

# 665
Дали ще имат лайф като не снимат? А и ако сторито е актуално Керем е при приятели. Та Ханде дали е при него? Така съм смесила плодовете и зеленчуците втори ден и сега се надявам да не ми развалят фантазиите. Stuck Out Tongue

#meleklerinsözüvar
2.36M Tweets

# 666
Дали ще имат лайф като не снимат? А и ако сторито е актуално Керем е при приятели. Та Ханде дали е при него? Така съм смесила плодовете и зеленчуците втори ден и сега се надявам да не ми развалят фантазиите. Stuck Out Tongue

#meleklerinsözüvar
2.36M Tweets

По принцип могат да го направят и от разстояние , правили са вече така , даже ще им е по -спокойно като никой не ги вика на сет , но знам ли , почнах да губя надежда вече Joy

# 667
2,38М

П.С. Може да чакат да направим 3М, да дадат импулс за последния милион. Миналата седмица се включиха като стана 1М Wink

# 668
  • Плевен / София
Хайде да ви видя ще ги стигнете ли 4 млн....

# 669
Скрит текст:
#meleklerinsözüvar
2.36M Tweets

По принцип могат да го направят и от разстояние , правили са вече така , даже ще им е по -спокойно като никой не ги вика на сет , но знам ли , почнах да губя надежда вече Joy

За лайф или че са смесили каквото има да смесват?  Smile

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 01:51 от midnight__sun

# 670
  • София
Тук съм, къзларки! Heart

С туитовете вървим супер, дано до 21 часа сме направили 3 млн. Hands Metal

Жалко, че не снимат, защото надали ще имаме лайф... Аманъм-ците са поотделно или поне ще се правят, че са! Joy

# 671
# 672
Туитър ме пуснааа отново, блокира ме в 17,20 , така че 2ч и половина беше наказанието.
Слънчице, да знаеш и ти да провериш другия акаунт след половин-един час Wink

# 673
Туитър ме пуснааа отново, блокира ме в 17,20 , така че 2ч и половина беше наказанието.
Слънчице, да знаеш и ти да провериш другия акаунт след половин-един час Wink

Непременно да мина лимита на втория и ще мина на първия. Днес съм във вихъра си. Stuck Out Tongue

Edit: Този от сторито пишат, че е съсед на Ханде. Разбирате какво имам предвид. Flowers Grapes Flowers Eggplant

# 674
  • Плевен / София
Да сложа и ангела на Серкан....Знаете, че зад всеки успял мъж стои силна жена...

Общи условия

Активация на акаунт