ОСМИ клас 2020/2021 - Дистанционно в осми клас - байгън! Идва пролетен живот навън!

• 31 980
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Зазу, ама вие сте градски с ММ:-)
Много харесвам този град!

# 376
  • София
Бисе, и аз си го харесвам, но си знаех, че няма да остана да живея там. Някак ми пасва повече по-голям град с повече динамика. И в София си се чувствам добре - на място.

# 377
Зазу, човек трябва да живее там, където се чувства добре.

# 378
  • у дома...
Всички около мен се чудят как от град като Пловдив съм се преместила в град като Драгоман. Тук се чувствам много добре. И големият град ми е на 30 км. Просто съм уморена от многото хора.

# 379
  • Някъде в Европа...
Надеждата за ПО е никаква вече..По новините съобщиха, че се обсъждат два варианта за 5-12 кл от МинО и Здравни власти  - или ротация на 1 седмица, или ротация на 2 седмици..Това е...

# 380
  • София
Супер ми звучи на мен. На фона на това да не ги върнат до края на годината...
Предпочитам 1/1.

# 381
  • София
Да, и аз вече съм съгласна 5 на 5 да са, само и само да има и присъствена част.
Набора съм го оставила интензивно да почива, при баба си, на въздух. Вчера садили с племенничката чесън. Е, малко успяли да почнат към 8 часа вечерта, та им било тъмно, но преди това били заети. Баба му беше супер бясна. Забравила е как да процедира с туткави пубери:)

# 382
  • София
То не, че ще проимаме правителство, но в сферата на фантазията и въпреки, че си скубем косите, поне що се отнася до образованието, с един Чорбанов като здравен министър някои от нас биха били далеч по-щастливи.
(Не знам някога да съм спретвала условно изречение с подобна сложност и полярност на емоциите едновременно. 😆)

# 383
Залагам на 1/1.

Ред, признавам те!😀❤
Днес гледах една сграда в Милано, тази на Microsoft Italia. Някакви швейцарски архитекти я проектирали, обаче се сетих за теб. Някак хем открита, хем загадъчна ми се стори🙂( сградата) . Напомни ми по някакъв начин за теб.

# 384
  • Пловдив
То не, че ще проимаме правителство, но в сферата на фантазията и въпреки, че си скубем косите, поне що се отнася до образованието, с един Чорбанов като здравен министър някои от нас биха били далеч по-щастливи.
(Не знам някога да съм спретвала условно изречение с подобна сложност и полярност на емоциите едновременно. 😆)
+10
Но,няма да имаме. Вече си казват в прав текст. Неьенте. Ницки.
И аз съм за 1 на 1. Така по - бързо ще се изВървят. И, се надявам май месец да са всички на училище, почи съм убедена, че вълната до тогава ще си отиде и ще бъде момент да са последните 2 месеца поне присъствено. То, и служебен кабинет да е, се надявам на по-положително отношение към учениците.
Набора беше днес на уроци по мат и това му е ученето за 7 дни. Нямаш домашни, нямал проекти. Пей живей.
Лека вечер!

# 385
  • София
Биси! Знаеш колко те обичам, нали? 😊
ПП: Херцог и ДеМерон са адски, адски яки!

# 386
Отдавна не сме залагали за нещо. Явно хазартната ми страна вчера се събуди. Имам 3 облога кой ще състави правителство. Тук ще заложа за решението за ПО Simple Smile. Моето предположение е, че поне за София ще решат, че 5, 6, 8-11 клас до 30.04 ще са ДО. За 7 и 12 се колебая, но по-скоро съм склонна да мисля, че до 30.04 (докогато е обявена извънредната обстановка) и тях ще ги оставят. След това те ще влезнат в нашата фаза от м.г. и ще се страхуват да не останат децата в карантина за нво и масово ще са против ПО за техния набор.

# 387
  • София
Мария, мисля, че си съвършено права за ДО/ПО. 😊
Виж, за бъдещо правителство не бих се наела нищо да прогнозирам.

# 388
  • София
Оф, Мария! Joy
Дай облозите за правителството, че ми е по-интересно.

# 389
  • sofia
Ами Чорбанов и за министър на образованието става, човекът и стихосбирки издава. Иначе ако сте видели, днес по мрежите се въртеше това:

Общи условия

Активация на акаунт