ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 739
  • 777
  •   1
Отговори
# 225
  • София
О не, не седи, няма и изгледи да е скоро.
Полуглегнал го ''храня''.

# 226
Сядането щеше да е по-успешно, но понеже наскоро откри крачетата си, в момента, в който го сложа седнал посяга към и тях и забива главата. И памперсите трудно сменям, постоянно ги вири нагоре. На мен така пък ми е по-лесно да ги целувам и той много се смее.

# 227
Как въведохте лук? Добавяте сварен и пасиран към друг зеленчук ли? 🤔

# 228
  • София
Тъкмо днес му вкарах червен лук. Съвсем малко на пара и после пасиран. От кеф му плющяха ушите чак.

# 229
Преди малко давах пюре круши Уилямс на Гербер, а тя си играеше с една пластмасова чиния и си вреше муцката в нея. Такова пюре съм давала 2 дни преди няколко дни по погрешка (мислейки го за карфиол), без проблем. Сега обаче по слепоочието и към главата се зачерви за кратко - 2-3 минути и се чудя възможно ли е да е алергия. А може и просто да се е ударила с купата, не знам. Чували ли сте за такава алергична реакция - 2 минути?

# 230
При нас се прояви алергия от ягоди. Бях взела пюре, без да забележа, че има.
Зачервиха и се бузите и брадичката, станаха на петна, доста изразени. Избледняваха до следващия ден.
Най-вероятно се е ударила/натиснала с купата, не е алергия.

# 231
Момичета, днес нашият мъник става на 6 месеца. Леле как лети това време Hug Blue Heart

Бях писала за моята постелка от али експрес - пристигна най-накрая, учудващо мина много бързо и лесно през митническата процедура. В крайна сметка съм със смесени чувства, май трябваше да взема от Олх просто. Сигурно са същите, а тази с транспорта и митническите такси ми излезе ок. 60лв. Свежа е, бебето и се кефи на картинките, но много се хлъзга, та ще видим как ще е.

Редактирам се да кажа, че в другата стая, уж временно решение, но май ще се окаже по-успешно сложихме от килимчетата пъзели и отгоре тънко памучно килимче (и най-отгоре активната гимнастика) Grinning

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 14:53 от sisi11

# 232
  • София
Йей Сиси, честито Heart
Днеска и аз взех килимчето ни от спиди. Поръчах го от Играчки оод. Някъв пич/мацка ги внася точно от али. За 30 лв с доставката е ок. Обаче нашето е ужасно шарено. Аз не се кефя на претрупаност. Според мен твойто е по-сполучливо от към шарка. Доста ми харесва. Бих дала 60лв за него.

# 233
На живо са лееко по-ярки цветовете, но е търпимо, съвсем леко ми разваля сиво-белия минималистичен хол Grinning даже се оказа и двулицево, тея китайци много специални Joy

# 234
  • София
Екстра е. Ако решиш да го продаваш -> ЛС Grinning

Ето я мойта циганийка Triumph

# 235
Честито, Сиси! Хлъзгането според мен ще помогне при началото на лазенето.

Дагни, мисля че шарките са сладурски - предразполагат към игра и въображение. Това което се харесва на децата често е различно от това, което на нас възрастните ни допада. Relieved

Аз съм много доволна от нашия пъзел-килим, само че е много малък и синковецът вече се изтласква от него. Все пак засега върши работа да омекотява - малкият като е по корем се опитва да си прави някакви си негови работи и отвреме навреме се накланя и тупва настрани.

# 236
Аз съм чела обратното- ако е хлъзгаво, ще пречи на лазенето. Особено като е облечено бебето, няма да се получава сцепление. Затова казват най-добре само по памперс.

# 237
Хм, може - като вече се вдигат на колена и ръце. Моят е още на фаза изтласкване с краката и в този смисъл като го сложа на гладкия пъзел-килим се справя по-лесно отколкото ако е върху спалнята.

# 238
Да, и аз забелязвам, че така се пързаля, обаче за лазенето май може да пречи. Ама все ще се научат, де.

# 239
  • София
Мда, вярно е това, дето писташио каза.

Общи условия

Активация на акаунт