Моя Никола ме изумява, как няколко дни ми се мръщеше на почти всички пюрета и не искаше да ги яде, а сега от 2-3 дни си похапва всичко. Явно зависи от настроението му. Но разбрах, че когато е по-уморен и преди фаза заспиване се раздразва и тогава не иска да ги яде иначе след, като се е наспал и като му предложа пюре си го хапва без проблем. Странна работа.
Минахме всички прегледи- нефролог, офталмолог, ортопед, коремен правихме по-рано в третия месец, когато бяхме в болницата. Края на миналия месец пуснах кръв и урина. И сега на 22.04 сме на консултация и ще я питам за резултатите, как са. Но щом не е звъняла, значи няма спешно. Че аз ги отварям резултатите електронно, но не показва отклонения, а и те са за голям човек. Така ме бяха предупредили от лабораторията. Дано са си наред.
Мислех да му купувам килимче, но пък една близка приятелка ми подари един мокетен килим, мекичък и е плътен ( чисто нов) понеже е объркала размерите и много ми хареса. На малкия също се хареса и си играйка на него. Радва се на новите си играчки- музикална китара, музикален телефон ( понеже само заглежда дистанционните и моя телефон), една мекичка топка и квадрат, които са с дрънкащи топчета вътре, една дрънкулка пате с топче и едно синьо пате гризалка. Другите ихрачки нещо му доскучаха, ама сигурно скоро и тези.

Точно като при Дунда (на 6м без 1 седмица) и още някой, ревльо почна сам да се обръща активно, а не инцидентно, от гръб по корем.