ОКТОМВРИЙЧЕТА 2020 - Тема 3

• 20 739
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Христос Воскресе! Здраве и топлина в семействата ви!:hugs:
Dragoness, ужасна случка, бързо да я забравите. Седатив или седорелакс също можеш да вземеш
Банана с авокадо е супер идея Hug

# 466
  • София
Ако го болят ушите ще писне при натиск. Синковеца има повечко ушна кал, девойката не чак толкова. Ама не сме имали проблеми с ушите досега. Иначе и тя си търка главата като заспива, нормално е според мен.
Наистина ще имат период на свикване с жегата. Вчера цял ден примрънква, даже доста вода пи. Накрая поседя по памперс и се успокои.

# 467
Светъл празник на всички!
Dragoness, бързо възстановяване от случката.
Ние днес правихме кръщене. Всичко мина нормално, детенце беше много послушна. През цялото време се смееше на свещеника, дърпаше му мантията и се закачаше. Във водата също и беше голям кеф.
Скрит текст:

# 468
Христос Воскресе!
Дунда страшна сладуранка е Hug честито християнче! Жива и здрава да ви е!
Аз изперках два дни сама с малката и по този повод вчера боядисах 30+ яйца и направих три козунака Joy
Черпя виртуално:

# 469
Мале, каква дунда Heart Eyes и другото сладурче как се усмихва 😁 Честит Великден! Да са ни живи и здрави децата и ние покрай тях ♥️

# 470
  • София
Дунда, честито християнче, голяма е сладурана.
Вили, много добре изглеждат козунаците, а а сладурката как се е нахилила.
Ние изкарахме сравнително спокоен Вликден. Събрахме бабите и дядовците вкъщи, те донесоха доста неща, та хич не се уморих. Такива гости най-обичам Laughing

# 471
  • София
Ауу какви сладури Blush
Аз с моето мрънкало успях само едни курабии да изпека и 10 яйца да боядисам отгоре отгоре Grinning
ММ прави козунак и го пече до 1 вечерта, че с малкия цял ден се занимавахме.

Уж си играе самостоятелно, но все иска да е някой до него на килимчето. Стои с гръб, занимава се и през 10тина секунди само опипва с ръчичка назад дали има някой там. Поне сутрин така си пия кафето спокойно.

# 472
Дунда честито християнче. Много е сладичка.
Villy и твоето детенце е много сладко и засмяно.
Честито Воскресение с малко закъснение на всички! Бъдете здрави и дечицата ви също!

Аз успях да боядисам 40 яйца  (поиграх си тоя път😊) и напраеих 2 големи козунака с локум и стафиди. За пръв път правя и станаха разкошни с тая рецепта дето намерих. Мисля след някоя седмица пак да я тествам, че ще ми дойдат и гости. 😃
На Великден празнувахме двоен празник, че и малкия направи 7 месеца. Бяхме на гости на роднини и се разходихме до църквата и малка разходка. Пък времето беше страхотно и доста топличко.

# 473
  • София
Аз минавам само малко да си помрънкам. Малкият е адски нервен последните дни. Реве за всиииичкоооо. Постоянно е някакво мрънкане или леене на крокодилски сълзи. На няколко пъти отказва обедно да яде и пие АМ. С 300 зора днес успях да погледна венеца и долу изглежда избиват два зъба наведнъж.
Колко време бяха такива криви при вас преди да пробият зъбите? Той хич не спи, съответно и ние не спим. Нищо общо с мрънкането последните 3 месеца. Сега е някакъв тотален ужас....

# 474
На нашия тъкмо изби и вторият зъб, обаче мрънкането продължава...

# 475
Аз минавам само малко да си помрънкам. Малкият е адски нервен последните дни. Реве за всиииичкоооо. Постоянно е някакво мрънкане или леене на крокодилски сълзи. На няколко пъти отказва обедно да яде и пие АМ. С 300 зора днес успях да погледна венеца и долу изглежда избиват два зъба наведнъж.
Колко време бяха такива криви при вас преди да пробият зъбите? Той хич не спи, съответно и ние не спим. Нищо общо с мрънкането последните 3 месеца. Сега е някакъв тотален ужас....

И при нас 2 зъба едновременно избиха. От трети месец мрънка и е крива. Не спим от 2 месеца някъде. Избиха зъбките, но продължава да не спи и да мрънка постоянно.
Явно ще е така докато не избият всички.....

# 476
И при нас е така. Успокоявахме се, че киселеенето и неспането е от зъбите... Е, избиха двата, още мрънка, ръмжи, крещи - всякакви неща го ядосват. През нощта става да яде на два часа.

# 477
Отдолу се виждат две бели връхчета, но още не са пробили.
Спокойна е само, когато сме навън. През другото време мрънка, тръшка се, реве, заспива адски трудно. Вечер реве в съня си. Снощи пищя много към 4 ч, притесних се нещо да не я боли. Дадох и малко Панадол и АМ и спа до 9 сутринта.
Яде и по-малко пюре от преди, може затоплянето да влияе също .

# 478
Честито Християнче и от мен Дунда !
Желая здраве и Господ да я пази! 🍀
Момичета и при нас със зъбите е същата работа, мрънкане, киселеене, рев през нощта и така е от около 2 месеца насам и все още нямаме пробил зъб.
Давам дентокинд.
Не знам при вас как е , но при мен от скоро спането навън в пълен мираж...прави 2 спанета на ден, но вкъщи ,ако сме навън прави дрямка от малк 30 Мин и от там нататък е батриите са заредени на макс! 😂 И общо взето излизането ни е в периода на бодуване.
Давам вече месо пилешко и пуешко от днес , вкарах и жълтък до сега съм давала няколко пъти по 1/4 .
Взех едни бишкоти безглутенови на Плазмон, уж да правя нещо като попара с кърмата, която имам във фризера. Някоя от вас давала ли е от тези бишкоти за мнение?
Благодаря Ви
Хубав уикенд от нас ! 😊

# 479
  • София
Никакъв шанс за спане в количката Grinning Едвам ще отваря очи, но на сила ще стои буден. Та сме почнали и ние да излизаме докато са часовете за бодърстване. Отдавна спи по 2 пъти дневно, много редки изключения по 3 пъти е имало. 3-4-5 часа стои буден.

Поне се успокоих, че не само при нас е така със зъбите Grinning Вчера се принудих да го оставя да спи на спалнята цяла вечер и сме се гушкали. Иначе го взимаме само сутрин, но иначе трябваше някой да си гука с него посреднощ. Така яде и заспа пак веднага. Почнах да давам и Камилия и леко се успокоява от нея (за кратко де).

А е почнал и да се опитва да се набира по мебелите и леглото ни. Още му трябва бая, за да успее, но поне да похарчи малко калории Grinning

Общи условия

Активация на акаунт