Отговори
# 150
Добро утро и от нас!
Сем.Черепахови честито ви празник на патерички Heart Eyes да се обичате много!
Филипа успех ти желая тая седмица Peace Hug
Целувки на всички.....

# 151
Добро утро на всички Laughing
Мисти, извинявай. И на врага си не пожелавам такива неща, та камо ли на теб. Това smile3550 трябваше да бъде  newsm67. Ама нещо стана грешка. А ти зоркото око, веднага си я видяла Embarassed

Данче, много е хубаво след една година, ама то каква година беше само Grinning

# 152
  • София
Мисти, Мистичната говори за чужбинския форум!Разкрих я аз! Sunglasses
Мистична, да не се обидиш нещо  Heart Eyes

# 153
Добро утро и от нас.
Ей, че сте клюкарки бе, разкрихте момичето Joy
Аз да се оплача, че в това гадно време днеска имам куп задачи.
По въпроса за Викито , де да и имам тялото след 3 раждания банкет ще дам, аз съм си и фенка.

# 154
  • София
Добър ден и от нас!

Мисти Честит празник на патерица с пожелания най-големите ти мечти да се сбъднат в най-близко време (въпреки че една от тях сигурно вече се е сбъднала).
Черепахова - честита първа годишнина и да изкарате още сто такива (надявам се че няма да си омръзнете)!
Чаена, честито християнче!
Филипа стискам палци и в края на седмицата пак да си тук!
Мистик добре дошла! Как може да не ви харесва снимката, ами аз направо съм влюбена в това бебче и ако не е заета и я даваш да се наредим на опашката за кавалери.

Ние изкарахме много зле на събора в тоя дъжд. Излизахме само един път и нищо интересно, а ако беше слънче да седнеш в някоя бирарийка, да хапваш кебапченца..... но това е положението. Иначе Тонито намаза с един подарък - пееща, смееща се и пълзяща кукла, която дори казва мамо (верно голям боклук, но за 10лв колкото издържи все ще е нещо).

Дея, да те питам как слагаш коланите на количката, така че да не минават през рамената, а да я държат само през кръста. Аз се пробвах, но нещо не става. И още едно въпросче, като я слагаш в напълно легнало положение краката не стърчат ли или аз нещо не съм доразбрала как да направя! Мерси много за отговора.

# 155
  • София
По въпроса за Викито , де да и имам тялото след 3 раждания банкет ще дам, аз съм си и фенка.
Кое е това Вики?  newsm78 Мими, ти и след 5 раждания ще си си същата - значи ще ходиме на банкеееееттттт  newsm68

# 156
Кое е това Вики?  newsm78 Мими, ти и след 5 раждания ще си си същата - значи ще ходиме на банкеееееттттт  newsm68
Виктория Бекъм бре душко.
Хихи ще ходите Joy ама дано се пооправи времето кафе първо да пием Heart Eyes

# 157
айде и аз идвам на банкетааааааа Hug
при нас нищо ново, ще си кисна тука цял ден и това си е Crossing Arms

# 158

На същото мнение съм и то все мъжки Crazy  -- нооо да не забравяме, че и скалпела яко си играе. А сега ще забременява с 4-то! Shocked

Чаена, извинявай! Но сто на сто имаше мама с такова нещо тук, или поне съмнения за такова. Тя ще дойде и ще си каже! ooooh!

Бюти, браво! Аз където не влизам явно за нищо не ги броя... Rolling Eyes

Черепахче  Hug

# 159
  • София
Добро утро и от нас с Валката!

Пробвах да чета какво сте писали през почивните, ама нещо не мога да фиксирам. Нещо не ми е тамън. Дойде ми М-то и то със страшна сила и сега ми се вие свят и ми е едно такова отпаднало  Sick  Мимка, ти нали пиеше нещо за кръвоизливите, какво беше? Баси, нали след раждане всичко се нормализирало, а при мен точно обратното става  #Crazy

# 160
Рени, още мяме М в нашата къща - аз кърмя, баба ми е пра-баба  Joy Ма не знам какво може да се направи... #Crazy Съжалявам, че ти е гадно! Thinking

Викито Бекъм  може да е слаба, ма гано пее! hahaha
Нижици, скалпели...само мъжо й не е лош, макар че повече имидж правят, отколкото качество. Всъщност във футбола не ми е силата, няма да коментирам.
Миме, и аз се записвам за банкета, много по-готина си, и ще си слабаааа и след 5! Joy Joy Joy

Отивам да клюкаря....

# 161
Добро утро,

едвам гледам.....не не 4е спах, но Милена таzи сутрин така бурно протягаШе ръце към мен, като ме видя, и бооооооооц в окото ми  ooooh!  Малее оЩе боли, а минаха 3 4аса ве4е. Явно Ще спим с о4ила  Crossing Arms

Еееее, Бюти, опасна си, тъкмо Щях да поискам подкуп от Мистик zа да не иzдам ниЩо.........ама има и оЩе  Whistling

ян4е, 4естита ви годиШнина, да праzнувате оЩе много такива   bouquet

Аz съм мома англи4анка таzи седмица, мъжът ми рано рано zамина zа Дъблин  Sad

А малко се у4удих като ви 4етох относно раzходките с бебетата в неделя. Аz всеки ден (освен ако вали) иzлиzам с нея zа поне 1 4ас, нямаме парк на блиzо (само гора), не ходим по магаzини, камо ли по кафенета, не се среЩаме с други мами, две4ките си вървим и така.

# 162
Здравейте и от нас.

Ренка, за болките може да пробваш с Ponstan или с нещо, което съдържа mefenamic acid. И при мен е много болезнено и обилно. Уж до няколко месеца щяло да се нормализира, но..... Дано се оправиш бързо, че е адски гадно.

# 163
Добро утро!МАЛЕЕ ДОКАТО ГО ПУБЛИКУВАМ СТАНА ДОБЪР ДЕН!
Ренка, М се нормализира при мен чак на 4-тия цикъл за съжаление, но все пак имай надежда, че се оправя.

Ние ще ходим днес за резултатите от изследванията - дано да са добре, че иначе....лошо. След тези ходения по доктори...не ми се тръгва пак. ук днес е мрачно, но сухо. Ще се разхождаме, че от четвъртък сме вкъщи. Ще изкрейзам вече.
Филипа, ти вече си във Варна сигурно ама да знаеш, че стискам палци.
Черепахова, честита годишнина на патерици. Ние имахме вчера 1 год от годежа. И най-интересното е, че мъжът ми се сети сам. Неочаквах.
Относно Мимка - то човек като си е надъхан да е слаб, всичко става. Така, че подкрепям Данчето, че след 5 раждания пак ще си слабичка.

# 164
  • 2 етажа над тавана
Ето ни и нас - да дадем малко отчет, преди да почна да чета старите теми.

Честито на цялото сем.Черепахови - дълго още да се обичате и да сте заедно.

Филипче, и ние стискаме палци, макар все още да не знам за какво - ама ей сега като изчета старите писания и ще вляза в час Mr. Green

Всички, които са празнували в наше отсъствие, ги поздравявам, макар и на гигантска патерица.

А, и добре дошла на Мистик Hug

Ако пиша малко разхвърляно и неразбрано се извинявам предварително - цяла седмица не съм спала, Маги плаче по цяла нощ - боли я коремчето нещо, май е заради горните зъбки, дето са тръгнали и те да излизат.
А и нервите яко ме друсат от 2 седмици насам. Последния път като си бяхме тук то беше преди толкова - 2 седмици, но като си тръгвахме обратно за Велинград преживях сигурно най-големия ужас, който е възможен - такава катастрофа преживяхме, че си е направо истинско чудо, че всички, които бяхме в колата сме невредими. А и като се има предвид, че аз карах колата, то си е разбираемо още да съм в стрес. Малко след като излязохме от София по магистралата за Пловдив един ТИР ме удари и така завъртя колата, все едно беше пумпал. Тия сцени, дето ги дават по филмите на мен наистина ми се случиха. Все още е пред очите ми кабината на камиона която ни влачи странично по пътя и в следващия момент помня само как се изтряскахме в мантинелата и как Маги се разрева на задната седалка.В тоя момент сърцето ми направо спря. Но няма да ви разправям повече, сещате се как 2 и половина часа чакахме КАТ, как аз излязох виновна и то не заради друго, а просто защото тира беше унгарски и ченгето дори не го беше срам да ми каже в очите, че не искали да имат проблеми с разни посолства на чужди държави.

Не ми стигат тия премеждия, ами и сега до около месец трябва да се изнесем от апартамента на нашите - баща ми както винаги си търси поводи да се кара с хората и аз предпочитам да се махна от тая къща отколкото само да ми приказва глупости и да ми натяква някакви неща. Той дори не живее тук, в момента е във Велинград, но след последния скандал, който спретна, майка ми е решила да се развежда с него. Направо вече не знам какво да си мисля, ама той винати си е търсил нарочно повод да се заяжда и да се кара.

Но стига съм ви товарила с негативни емоции.
Маги е добре милата, от около 10 дни яде зеленчукови пюрета 1 път дневно, с долните 2 зъбчета така силно хапе, чак може месо да ми откъсне. Вече пийва и водичка. Нощем все още се буди да яде, но педито каза, че щом иска значи има нужда. Малката ми мишка доста стабилно вече си седи на дупето, а любимо занимание й е да се друса като я хване някой под мишничките. Играе си страшно много с различните играчки, говори им, пее им, направо страхотия Mr. Green А най-любимо й е да се закача с хората - вика по тях, смее им се, много е сладка. Снимките от дигиталния апарат ще видя кога ще мога да ки кача, че той и апарата се скапа нещо и сега е на ремонт, но ако междувременно успея от някъде да ги прехвърля от картата  ще пусна веднага да ги видите.Иначе ще се опитам да скенирам от тези, които са от обикновен апарат.

Много още имам да разправям, но малко по малко и това ще стане. Сега все още се чувствам като в небрано лозе, докато влязав в час с нещата, които си говорите. И дано се оправи времето, че да се видим, преди зимата.

А и да питам някои неща - на някое от бебчетата пускаха ли му изследвания за кръв и урина и как се справихте с пишкането в чашка? newsm78

Освен това има ли някой, който да живее в Горубляне, че след около месец ще се преместим там, да знам ще има ли с кой да обикаляме с количките?

Засега от мен толкова, отивам да си намеря хапче за дървената глава.
Целувки на всички мамчета и бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт