От няколко дни вика и много го кефи - Почва "Ааааааааааа" "Иааа" и ги точи едни дъъъълги.... чудя се откъде му стига въздух. А от днес си върти много смешно китките - нещо средно между каране на мотор и кючек!
Изчезваме навън!

.
на Мистичната.
.
Дано всичко мине успешно и повече никога такива проблеми!

Аааа, да, щях и аз да се оплача, че косата ми опада

А за тези, които страдат още от нощно хранене искам да споделя ( пак с гордост), 4е и това успях да отменя още на втория месец. Спок казва, 4е не било добре за бебето да яде нощем, храносмилането се затла4вало и това водело до по-късно затлъстяване на детето. Затова пробвайте да давате вода или сок, докато бебето само се оту4и.
Та, Бюти не трябваше да ме разконспирираш сега, аз имам в бг.мама цяла гилдия от виртуални врагове, особата от 4ужбинския форум е само 4ерешката от тортата, тя се оказа много жилав кърлеж. Виждам, 4е Татяна ми знае изпълненията, добре 4е с нея сме отбор шматки. Нали така Татянка 

- за вси4ки! А, 4ерепахова имаш опасно име, само името ти ме кара да си те представям като горски елф с много светли о4и и феери4на походка
Това разбира се трябва да се разбира като комплимент, хихи.
Как не го досрамя да изкара тебе виновна - нямам думи. Заслужава да се оплачеш от него, че дори и в някоя медия да го похвалиш как пази България от политически скандали. Какво като е унгарец тираджията ако не дай си Боже беше убил човек пак ли шофьорът, движещ се пред него ще е виновен? Некадърници има навсякъде около нас и ние (в случая ти) си понесла негативите.
Поздравления послучай първата годишнина на сем. Черепахови! С много разбирателство и любов да достигнете поне до златната сватба на Симона 

имахме голяма разправия със свеки, първата за четири години, но жената се опитва да ми саботира семейството, този път съвсем сериозно. Радвам се че стана обаче, човек не може на всичко да мълчи, а аз успях да запазя спокойствие и добър тон. Мъжът ми застана плътно до мен което много ме радва, досега не беше имало случай да разбера как ще реагира на такова нещо... 
колектор за урина! Стана от раз, сутринта и го сложих оставих я малко голичка, дадах и да яде и тя свърши останалото. Поне при момиченцатат става идеално,защото Вени имаше проблем с този колектор.
има една приказка : ако се въргаляш с прасетата в калта всички ще се изцапате, но на прасетата ще им хареса!
имахме голяма разправия със свеки, първата за четири години, но жената се опитва да ми саботира семейството, този път съвсем сериозно. Радвам се че стана обаче, човек не може на всичко да мълчи, а аз успях да запазя спокойствие и добър тон. Мъжът ми застана плътно до мен което много ме радва, досега не беше имало случай да разбера как ще реагира на такова нещо...
/как го обясних само
,че на тази снимка с очилата имаме прилика,когато аз бях с черна коса

ама то няма как,минахме без колики и разни др. екстри сега и зъбите да извади без да усетим ще е направо ....