Отговори
# 165
Крис за сефте яде телешко - Е няма такова ядене! Рядко яде с такъв апетит и зяпа и ми подвиква да давам по-бързо Laughing Буркана от 200 мл свърши, нашия за още вика.

От няколко дни вика и много го кефи - Почва "Ааааааааааа" "Иааа" и ги точи едни дъъъълги.... чудя се откъде му стига въздух. А от днес си върти много смешно китките - нещо средно между каране на мотор и кючек! Mr. Green

Изчезваме навън! Hug

# 166

Килограми- върнах си предишните килограми, даже съм по-слаба от преди, в момента съм 49, но аз изобщо нямам апетит Rolling Eyes

аз ще ти дам от моят-искаш ли  Mr. Green

Дай де Mr. Green

Черепахови, честита ви годишнина, пожелавам ви мнооого любов!   bouquet

чаена, чвестито ти християнче   bouquet

Филипа  Hug

buble, много неприятно, най-важното е, че сте живи и здрави  Hug

Аз ли съм последнала останала от отбора на мохикантите...Нуни, ти захрани ли?
Мисля да почвам другия понеделник с оризова каша.

# 167
Ох, най-накрая да стигна до края на темата, че да се отбележа и аз.

Аз обещах да пиша често, но в офиса има много работа, а вечер цялото ми внимание е за бебка и нямам време за нищо, направо не знам как ще я карам.

Искам да честитя на всички, които са имали повод и съм ги пропуснала  Tada .
 welcome на Мистичната.

ЧЕСТИТИ ЗЪБЧЕТА НА БЕБКОВЦИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ ИМАТ.

Бъбълче, направо настръхнах докато четях постинга ти. Аз съм станала такава бъзла, само опявам на Иво да намали скоростта, че ме е страх, а той милия се побърква направо. Важното е, че сте се разминали леко. Стискам палци и дргугите неща да се развият по най-добрия за вас начин.

Мисти, аз писах, че Йоана ми се обрина от кравето масло, та може би мен си имала предвид за алергията към белтъка. Аз честно казано, все още не знам дали е точно това. В петък сме на консултация и ще докладвам, малко ме е срам, че не съм казала все още на педито за тези обриви, защото не бях в София и се консултирах с друг лекар. По този повод да питам вашите бебчовци по колко пъти на ден акат, малката ми госпожица ака по 3-4 пъти. Първият път е много гъсто и със всеки следващ става все по-рядко - много рядко и много гадно мирише.

Аз ви се оплаквах и от буденето нощем, затова само да докладвам, че онзи ден не издържах и накарах сестра ми да и занесе дрешки да и леят куршум. Човекът, при който е ходила казал, че бебето е много уплашено или урочасано, защото фигурата в началото се била разпиляла много. В крайна сметка фигурата прилича на петел, а ние като я водихме при свекърва ми на село петлите като кукуригаха и тя се събуждаше и явно тогава се е уплашила. Та цялата тази история ви я разказвам, защото снощи след като я изкъпах и и измих очите с водата от леенето на куршума, тя заспа и се събуди чак след 6 часа, което си е направо рекорд напоследък. Не искам да се хваля предварително, нека видим тази нощ как ще сме, но май ще взема да повярвам в тези бабини деветини.

Аз от вчера започнах да я захранвам с каша, давам и оризова, безмлечна на ХИП. Докато четох постингите ви за млякото в пюретата се притесних, ако бебка ми е алергична и аз и давам пюрета на Ганчев с мляко вътре?! Уф, голяма съм патица, идва ми да се  #2gunfire .   

# 168
  • София
Така, да честитя първо на всички празнували в последните 2-3 дена и на новозъбчовците!!!

Филипаnewsm10  Дано всичко мине успешно и повече никога такива проблеми! Praynig Praynig Praynig

Малее, ква съм изкуфяла; имаше 100 теми, по които исках да се включа и сега нищо не се сещам  smile3555

Уф, нещо ми е криво - тея дни мно'о гадно времето, един гаден вятър и все вали, а и как можа вчера да му гръмне колата на Шуми..., и днеска това М, дето ме тормози..., и съм зелена, и някой ми е стъпил на опашката ...  smile3511  Аааа, да, щях и аз да се оплача, че косата ми опада smile3511
Айде, стига съм ви мрънкала; Ще ходя навън, пък дано срещна някой познат да помрънкам и на него  Mr. Green

# 169
Бъбъл, важното е, че сте здрави и невредими. Иначе сори за тъпите ченгета, ама няма как, в БГ сме....
А семейните свади са ужасно нещо, по-добре развод, отколкото да се търпи, пък и другите да гледат и те да се тормозят само. И не давай мъжът ти да вижда това с родителите, че по имитация нямат равни! ooooh!
В Горубляне не сме, в срещуположен край се падаме май.... Thinking

# 170
Здравейте, влизам само да изпратя много  Hug на всички празнуващи и да им пожелая много щастие   bouquet

Бяхме без нет два дена и сега почвам да чета - ако разреши началството, де...

# 171
добър ден мацки,

и аз ве4е съм на линия, много се гордея, 4е си нау4их отрано бебето на следобеден сън, сега заспива в 12 като по 4асовник Simple Smile А за тези, които страдат още от нощно хранене искам да споделя ( пак с гордост), 4е и това успях да отменя още на втория месец. Спок казва, 4е не било добре за бебето да яде нощем, храносмилането се затла4вало и това водело до по-късно затлъстяване на детето. Затова пробвайте да давате вода или сок, докато бебето само се оту4и.

Оф, и аз като ренката забравих какво исках да пиша... Трябва да сядам с лист и молив и да си водя записки с вас  Laughing

Ето смених снимката, ама тя по4ти същата  Joy Та, Бюти не трябваше да ме разконспирираш сега, аз имам в бг.мама цяла гилдия от виртуални врагове, особата от 4ужбинския форум е само 4ерешката от тортата, тя се оказа много жилав кърлеж. Виждам, 4е Татяна ми знае изпълненията, добре 4е с нея сме отбор шматки. Нали така Татянка  Hug

Абе снощи забравих да кажа на 4аената, 4е и гледах снимките от кръщенето и 4е са много весели. 4аена, ти сещаш ли се коя съм от дира?

Мисти, аз казах, 4е явно пиянстваше снощи, но кой да ми повярва  Joy

Ние още следи от зъби нямаме, няма рев, няма болки, дребито не спира да се смее и от смях заспива. Засега съм блажена. Хайде казвам наздраве, аз си пия следобедния аперитив  и ако някой ми беше казал преди година, 4е ще си прекарвам следобедите в някакъв си форум нямаше да му повярвам.

Hug - за вси4ки! А, 4ерепахова имаш опасно име, само името ти ме кара да си те представям като горски елф с много светли о4и и феери4на походка  Wink Това разбира се трябва да се разбира като комплимент, хихи.

Хайде!

# 172
  • София
Бабълче, Слава Богу, че сте се разминали само с уплахата. Мила, голям ужас ти е минал през главата и още един те чака с преместването. Стискай още малко зъби и всичко ще мине добре. Като четох какво си преживяла направо избеснях заради нашите гъзолизци в лицето на полицая  #2gunfire Как не го досрамя да изкара тебе виновна - нямам думи. Заслужава да се оплачеш от него, че дори и в някоя медия да го похвалиш как пази България от политически скандали. Какво като е унгарец тираджията ако не дай си Боже беше убил човек пак ли шофьорът, движещ се пред него ще е виновен? Некадърници има навсякъде около нас и ние (в случая ти) си понесла негативите.

newsm51 Поздравления послучай първата годишнина на сем. Черепахови! С много разбирателство и любов да достигнете поне до златната сватба на Симона  smile3503

Филипа очакваме всичко да мине добре  newsm17

Рина последната мохиканка се очертава да съм аз. Все още не планирам захранване.

Емо става все по-самостоятелен. От сутринта само го вземам да го преобуя и нахраня. В останалото време детето си играе в кошарата. Крещи и пее на играчките, голям шум вдига, но поне не се налага да го нося на ръце.
Все още не съм започнала да пускам печка в къщи, даже обратно - врата на терасата ми е по цял ден отворена. Гледам да калявам дребчо и затова все още го разнасям по анцунг из къщи и по чорапи, които рядко се задържат на краката му.

# 173
сто на сто имаше мама с такова нещо тук, или поне съмнения за такова. Тя ще дойде и ще си каже!

Влизам, казвам си - аз бях, не ме бийте  Mr. Green Само че не беше толкова крайно - рядко и миризливо, ама пенесто и зелено си беше. Само си мина. При кърмачета става по подобни причини, ако бебето пие повече предно мляко, богато на лактоза. Обаче Мисти евала мацка как помниш и се грижиш за нас!   bouquet

И Вени е доста самостоятелна вече, а магарийките и край нямат... Аз постелка за пода от типа на пъзел няма да купувам, защото тя вече обикаля практически целия под, отдавна не седи само на одеалото, и само ако наближи ръб я дръпваме за краката да е по-далече от него (ама снощи се изпраска над едната вежда, въпреки цялото дебнене) Като види нещо интересно по рафтчетата, или под масичката, се надига както е по корем на една ръка и се протяга с другата нагоре да го вземе - ега си хитрото детенце, какво ли не докопва вече!  Crazy

Бабълче, голяма ужасия сте преживели, но дано там да е отишло лошото...  Praynig

А за семейните кавги, чак не ми се разправя  Tired имахме голяма разправия със свеки, първата за четири години, но жената се опитва да ми саботира семейството, този път съвсем сериозно. Радвам се че стана обаче, човек не може на всичко да мълчи, а аз успях да запазя спокойствие и добър тон. Мъжът ми застана плътно до мен което много ме радва, досега не беше имало случай да разбера как ще реагира на такова нещо...

# 174
  • София
Филипче, ти си знаеш!  Praynig

Bubble , свършихме работата със взимане на урина сутринта, танкс на Филипка и Jenni за съвета. Иди вземи от аптеката а може и да купиш  Joy колектор за урина! Стана от раз, сутринта и го сложих оставих я малко голичка, дадах и да яде и тя свърши останалото. Поне при момиченцатат става идеално,защото  Вени имаше проблем с този колектор.

Mistic  welcome има една приказка : ако се въргаляш с прасетата в калта всички ще се изцапате, но на прасетата ще им хареса!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 15:17 от х_diabet_mama

# 175
  • София
А за семейните кавги, чак не ми се разправя  Tired имахме голяма разправия със свеки, първата за четири години, но жената се опитва да ми саботира семейството, този път съвсем сериозно. Радвам се че стана обаче, човек не може на всичко да мълчи, а аз успях да запазя спокойствие и добър тон. Мъжът ми застана плътно до мен което много ме радва, досега не беше имало случай да разбера как ще реагира на такова нещо...

Поздрави на мъжа ти! Аз не знам какво би станало в подобен случай - зависи може би от ситуацията!
Ох, днес излизахме, че вчера направо...изкрейзих! Дано не вали повече!

Честито на Черепахови - още сто години ви пожелавам!

Да ви питам - до колко метра надморска височина може да се качва бебе? Бях чела някъде за горна граница но не си я спомням!

# 176
Дея, да те питам как слагаш коланите на количката, така че да не минават през рамената, а да я държат само през кръста. Аз се пробвах, но нещо не става. И още едно въпросче, като я слагаш в напълно легнало положение краката не стърчат ли или аз нещо не съм доразбрала как да направя! Мерси много за отговора.

Значи закопчаваш както трябва да е,обаче горните /където е мекичката част/ ги разхлабваш максимално и ги премяташ зад ръчичките ,тоест да застанат зад детето  Grinning /как го обясних само  Mr. Green/
Ами по принцип стърчат кратакат,но аз я вдигам максимално нагоре и тя се завърта на една страна и си прибира крачетата
А аз да те питам-сменяла ли си гумите?Ще купуваш ли зимно чувалче?
Целувки на сладура  Heart Eyes

На Дея да кажа само, 4е е много хубава и 4е се бях настроила,4е зад плашилото Виктория Бекъм се крие друго плашило. Но ето 4е има изклю4ения от правилото - Дея е не само хубава, ами има и симпати4но излъ4ване. Само не разбирам защо Бекъм?!? Но оставям вкусовете и цветовете на мира...

Благодаря за комплиментите  bowuu   bouquet
Виктория ми харесва като тяло и както писа Мимка- след три раждания /на път четвърто/ има прекрасно тяло,харесва ми понякога как се облича и най вече  ето също има прекрасна коса  Peace ,че на тази снимка с очилата имаме прилика,когато аз бях с черна коса  Wink  Sunglasses

Стискам много силно палци на Филипа всичко да мине добре и я очаквам с нетърпение  Hug

Честито на Черепахови!
Нека годините, през които сте били заедно, да бъдат само 1/100 от тези, които ви предстоят!
Нека грешките през тези години, бъдат полезният урок за в бъдеще!
Нека хубавите мигове, които сте имали заедно, бъдат бледо копие в сравнение с предстоящите!
Винаги намирайте поводи за усмивки! С усмивка, човек живее по-леко!
Нека най-малкият член във вашето семейство ви прави много щастливи, нека всеки ден ви показва, че всичко си е струвало усилията!
Бъдете винаги Влюбени и съхранете тръпката!

Aз да питам нещо  Rolling Eyes
Обличам малката с боди с дълго ръкваче /става въпрос за днес/ отгоре блуза,суичар с качулка и грейка,отдолу е с чорапогащник ,дънки и маратонки,но ръцете и носа са студени  Rolling Eyes Според вас добре ли е облечена и ако да защо пък ще и са студени ръцете  newsm78

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 15:48 от Дея

# 177
Здравейте отново. Абе да си направя кафе или да не си направя? newsm78
Тони започна бая да ръмжи в кошарата, издава някакви вокали - като Аааа, Уааааа, ъъъъъ, ама и едни такива странни, като гаргара Simple Smile Опнала съм му активната вътре и се кефи Simple Smile))

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 18:36 от Чаената

# 178
Хихи до 5 няма да пробвам ама ще видим след 2рото след няколко годинки Hug
А от къде взимат кръв на бебетата за изследванията на кръвта?

# 179
Хихи до 5 няма да пробвам ама ще видим след 2рото след няколко годинки Hug
А от къде взимат кръв на бебетата за изследванията на кръвта?

от пръстчето  Rolling Eyes

Леле ние наистина вадим зъби хора,ад е просто  Tired ама то няма как,минахме без колики и разни др. екстри сега и зъбите да извади без да усетим ще е направо ....  Grinning

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 16:19 от Дея

Общи условия

Активация на акаунт