Отговори
# 90
Здравейте и от нас - на Криско честито зъбче, да растат всичките лесно като гъбки! На Давид честии шест месеца и да радва мама! На Тони - предполагам  че по това реме е вече хриситянче, та честито християнче на мама Аги!

За млеката - въпрос на избор какво пюре или каша с какво мляко давате, но е пълно с пюрета без мляко (е, не на Ганчев) а кашите има и млечни, и с АМ, и безмлечни така че си е въпрос на избор за майката, има достатъчно разнообразие от всичко. За алергиите - хипоалргенните храни (рядко предизвикващи алергии) не са за деца с доказана алергия, а за родители, които искат да предотвратят алергия - алергия възниква с излагане на алергена, ако не го излагате до една възраст, няма и да бъде алергично детето. Предразположеността не е еднаква за всички разбира се и всеки сам си решава, но не бива да се залъгваме че децата се раждат или с готови алергии, или без никакви, и от там нататък се хранят съответно... Иличе алергията се проявява хоп , от раз - може да се прояви и слеуд години... половината хора от нашето поколение са пример за което.

А за хранителната стойност - Мисти е напълно права - АМ е далеч за предпочитане пред сухото мляко или пък прясното или киселото ако щете... от което и да е животно освен човека.

Ако е въпрос на възможности вече, става по-сложно... Парите никога не стигат, ама на едни са дори по-малко, отколкото на други. За съжаление кашите и пюретата на български производители са блъскани със сухо мляко, нишесте и т.н или поне това е моето впечатление като чета етикетите  Rolling Eyes Затова всеки сам си търси баланса. Аз бих предпочела да спестя от другите продукти като правя сама пюретата от сезонни зеленчуци и плодове, и кашите от домашно брашно (елда, просо, кафяв ориз - далеч по-полезни от купешките) а да добавям АМ - по-скъпо, но по-полезно.

# 91
Добър ден и от нас!
Ууу не спря този дъжд, цяла нощ...  Няма да може да излезем...
Марти снощи се събуди в 2-30, взех го при мен на спалнята и заспа веднага, без водичка... до към 6.

Деска, нашите обиколници мъжа ми ги е купил от един магазин на ул. Нишава, срещу Южния парк. Мисля, че точно такива са ти нужни, с дунапренче са вътре. Нашето легло от всякъде е с решетки и за сега ми служат за украса отвън на леглото, но като свалим нивото ще ги сложа, отвътре, че Марти също се мята, като рибка понякога...
Ще се опитам да сложа снимка- на кончета и кученца са, а има и овце...

# 92
Раче, излъжи, че се е счупило столчето, ако мислиш, че е такъв грях да признаеш, че бебето може да се изпльоска на пода! Crazy Към втората годинка вече седят на масата на възглавница, но може и в стола.

Деси, нашето легло е с 3 табли и 1 решетка и голям зор с обиколниците - нямат закачане. Иначе нашите са 6 парчета големи и обикалят и 4-те стени. Та мъжо намери друг начин да ги слага - пъха обиколника в дюшека с долния край и после пъха и горния при вече пъхнатия. Така се образува като възглавнички около дюшека /високи 20 см/, които му пречат да си лумка главата докато спи. Преди и Крис се будеше от думкането по таблите.

Мимка, Дея, май зъбчета ще ви пробиват! Hug И Криси последните спеше неспокойно с много често пробуждане и мрънкане, понякога и плач. ooooh!
Интересно, че този зъб проби без изобщо да се подуе или зачерви венеца. Аз мислех, че задължително се надуват. А той просто хоп! - проби и забоцка. Grinning

# 93
Момичета, аз днес  smile3510 , така че ви черпя виртуално! Wine Glass

# 94
  • София
Мисти, ти ли? Честито! Да си жива и здрава!

# 95
Мимка, Дея, май зъбчета ще ви пробиват! Hug И Криси последните спеше неспокойно с много често пробуждане и мрънкане, понякога и плач. ooooh!

Hug ами те са така при нас от 4-ти месец,едвали ще избият скоро  Tired ,а снощи беше страгедия от два дни ми се събират 8 часа сън

Момичета аз изкрейзвам,честно  Crazy побърквам се вече.Времето гадно ,а ни се ходи и на двете на разходка,но тук неделите са страшно скучни

Misty честит рожден ден мила!Бъди все така лъчезарна,отстояваща позициите си ДА си жива и здрава, много любов, здраве и късмет ти пожелавам! Всичко, за което мечтаеш да постигнеш, за да можеш да преследваш все нови и нови мечти!

# 96

bdbaloniМисти, Честит рожден ден!Да си жива и здрава, мнооого обичана! bdbaloni

Честито зъбче на Крис!

Честити столчета на Черепахова и Татянка!

За косопада- и при мен е ужас, косми навсякъде. Чакам да отмине този период, та да видим кога....
Леси, милата, и мен понякога ме тресат нервите с едно дете  smile3511, а с две - не ми се мисли.  Rolling Eyes

Килограми- върнах си предишните килограми, даже съм по-слаба от преди, в момента съм 49, но аз изобщо нямам апетит Rolling Eyes

# 97
честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Момичета аз изкрейзвам,честно  Crazy побърквам се вече.Времето гадно ,а ни се ходи и на двете на разходка,но тук неделите са страшно скучни

Излез макар и за малко, аз Крис не искам да го спирам да излиза при никакво време. Може да е за малко, но ще вдишне въздух. Облечете се и се разходете. Неделите са ужасно скучни не само при вас. Това е правило.

Благодаря за пожеланията!!! Hug Heart Eyes

# 99
  • Стара Загора
Ами разходете се до Стара Загора викам аз  Hug
Честит рожден ден на Мисти   bouquet  bouquet  bouquet

# 100
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИСТИ ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА

# 101
Ето тук тече една тема за белтъка.

Благодаря! Heart Eyes

# 102

Килограми- върнах си предишните килограми, даже съм по-слаба от преди, в момента съм 49, но аз изобщо нямам апетит Rolling Eyes

аз ще ти дам от моят-искаш ли  Mr. Green
За косопада сега правя маски и едно  лекарство слагам- FarmavitA около 10 лв е  

а интересното беше че като ритна менчето първото цвете беше бяло момиче, но и се обърна настрани което означавло близнаци  Joy
Дея мерси още веднъж  Hug

За нищо  Hug Да наистина означава близнаци-момичета  Mr. Green  

Излез макар и за малко, аз Крис не искам да го спирам да излиза при никакво време. Може да е за малко, но ще вдишне въздух. Облечете се и се разходете. Неделите са ужасно скучни не само при вас. Това е правило.

Благодаря за пожеланията!!! Hug Heart Eyes

Tired ми сами ли ... Не я спирам просто не ми се излиза сам  Rolling Eyes всички останали от компанията или на село или не излизат от страх че щяло да ги завали  Confused

Вижте какво харесах на малката отзад има опашка на магаренце
Как мислите ще е добре за зимата нали?

Ами разходете се до Стара Загора викам аз  Hug

Аз съм ти сърдита  Crossing Arms ,нито ми пишеш нито се обаждаш,само го криеш твоят син,тамън говорех с една твоя съгражданка  Laughing ми мисля скоро да дойдем  Grinning ама цял ден сте мои ,иначе тц  Crossing Arms и ако даваш да гушкам малкият  Mr. Green
Не сериозно мислим по другата седмица да отскочим -Коко има р.д тогава  Party Целувки само на Слави ти не заслужаваш  Crossing Arms

# 103
  • Стара Загора
Нали знаеш, че те обичам  Heart Eyes Славчито точно го нацелувах зверски от тебе. Той сега е с чист памперс/сигурно ще е така само 5 мин. Mr. Green/ нахранен...та чак повръна малко и на баща си Mr. Green и вече е в кошарата да спи.
Ще ви чакаме да дойдете  Hug

# 104
Здравейте и от нас,

Мисти, 4естит рожден ден .  bouquet

Деси, Милена е копие на баЩа си.....свекърва ми ми покаzа негови бебеШки снимки, все едно гледах Милена  Crazy  Приzнавам си, 4е съм малко раzо4арована 4е не откривам ниЩо от мен по нея, но да ми е жива и zдрава, другото е маловажно.

Хайде да си приzная, напуснах монахинския отбор  Embarassed  Мъжът ми от кога 4ака да даваме пюрета на малката, и след като в4ера купихме и стол4ето, днес така ме навиваШе, 4е не можах да му откаzвам (Филипа, ето виж колко желяzна съм  Joy )  Та дадохме й малко ранни моркови, но толкова й харесваха  Sick  4е дадохме само 2 лъжици....направо й се повдигаШе  Sick  Да видим утре как Ще е, да ли няма да мина към тиква......

Общи условия

Активация на акаунт