И при нас спира тока - снощи и днес по някое време...
Малко се поозорих докато ви изчета... водих си записки, да видим.
1. За кг-те - нашия лекар ни каза, че ако на 6 месеца си удвоим кг-те, значи сме дебели... Колкото и да се старая, не мога да не му давам да яде. Когато иска още, започва усилено да си смуче ръката или плаче и ми дожалява... и го дохранвам с АМ.
2. Имам коремче все още, но намалява с всеки ден
- иначе имам да свалям още около 10кг - като спра да кърмя, ще се заема. Напоследък не ми е вкусно, /за разлика от Ексчето/ тъпча се, а нямам достатъчно кърма
??????3. Навън винаги го завивам, защото веднага заспива като излезем... Шегувам се, че проспива разходката

4. Каша все още не съм давала, скоро няма и да дам сигурно.
И Марти е като Кало на desi - върти се, мрънка, понякога пищи, не дава да му сменям памперса. Надхитрям го като му пусна да пее едно мече, укротява се и се заслушва...
Beauty, честит ти 6-месечник
и
!!! За мен само торта с течен шоколад, сметаната не я долюбвам...
Спокойна нощ и пожелавам да спят бебоците непробудно до 8часа сутринта!!!

Кажете ми от къде да взема обиколници за леглото, които да могат да се закрепят на таблите на леглото (не на решетки)?
е гушнах го и си дописвам поста докато спи в ръцете ми ....
втора вечер,но не помрънква а, си мрънка Аз мисля,че са зъби
го изкъпала и заспал и след 2 часа като се събудил рев не могат да го успокоят та се наложи да се пребираме по спешност към края на сватбата, обаждахме се през 10мин. и мъжо вика тръгвай, а преди да тръгнеме бебо все едно усети че излизаме гледаше ни много жално и започна да промрънква